Bent u op zoek naar een goede, leuke en compacte coverband die er écht een show van maakt? TP-HB is dan precies wat u zoekt. U kunt ze boeken voor uw bedrijfsfeest, bruiloft, huwelijksfeest of evenement.

De standaard formatie van TP-HB bestaat uit twee mannelijke entertainers die een spetterende show weggeven. Ze zingen, ze dansen en maken zelf muziek. Daarbij passen zij hun kleding helemaal aan op het optreden. Ze spelen dance en funk muziek, gelijktijdig switchen ze heel gemakkelijk naar pop en feel good nummers. Dit alles mixen ze om zo tot legendarische choreografieën te komen. TP-HB heeft al meer dan 100 shows achter de rug en weten precies hoe ze van een feest een succes moeten maken. De coverband speelt allerlei soorten genres. Van Mark Ronson tot Stevie Wonder, van LMFAO tot Sugar Hill Gang, van Daft Punk tot Aerosmith en RUN DMC, van Martin Solveig tot Michael Jackson, van Avicii tot Coldplay en nog veel meer! Als je een echt feestje wil, is TP-HB wat u zoekt!

Het leuke is dat TP-HB geheel naar wens uitgebreid kan worden. Zie ook de verschillende video's voor de mogelijkheden. Optie 1 is de standaard formatie namelijk; het duo, bestaande uit de twee entertainers met of zonder DJ set. Optie 2 is met een fantastische zangeres. En optie 3 is de XL uitvoering, een gehele coverband. Geeft u vooral aan ons door waar uw voorkeur naar uitgaat, zo maken wij voor u een offerte op maat.

Wilt u TP-HB boeken voor uw bruiloft, festival, feest of bedrijfsfeest? Deze coverband is te huren via Evenses voor uw studentenfeest of verjaardag. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.