Sorteer op: Relevantie
Sorteer op: Relevantie
Allround DJ boeken
100% match

Allround DJ boeken

DJ Show met onze allround feest DJ, compleet met professioneel licht en geluid.
Onze Allround DJ Show wordt verzorgd door de allround DJ. De show is een compleet pakket van een attente allrou...
Lees meer

4,6 (31 Beoordelingen)
€ 475 - € 1190
DJ met Saxofonist boeken
100% match

DJ met Saxofonist boeken

Spetterende show met DJ én live saxofonist!
DJ met saxofonist boeken voor uw feest Deze act combineert het beste van twee werelden: een spetterend optreden van een live saxofonist, en de fl...
Lees meer

4,8 (25 Beoordelingen)
€ 995 - € 1890
DJ met saxofonist en percussionist
100% match

DJ met saxofonist en percussionist

Altijd een spetterende show met DJ, saxofonist en percussionist
DJ met saxofonist en percussionist boeken Onze DJ met saxofonist en percussionist verzorgen een swingend en opzwepend live opt...
Lees meer

€ 1495 - € 2430
Allround DJ Quinten
100% match

Allround DJ Quinten

Met de spectaculaire Allround DJ Quinten van Hilten kan u dag niet meer stuk!
Allround DJ Quinten Op zoek naar een ervaren allround DJ voor uw feest of gelegenheid? Dan bent u bij Evenses o...
Lees meer

5 (2 Beoordelingen)
€ 850 - € 2000
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Kerst DJ boeken

Het kerstfeest is voor veel mensen een van de grootste tradities met familie en vrienden om samen te feesten dat wij elkaar hebben. Ongeacht hoe u de kerstgedachte laat voelen aan de mensen om u heen is dit een periode waarin enorm veel mensen feesten en met grote groepen gaat uit eten of thuis helemaal uit weten te pakken. Iedere kerst staat weer vol verrassingen en tradities te wachten op iedereen. Heeft u al nagedacht hoe u dit jaar uw kerstdagen wilt vullen? Bij Evenses is alles mogelijk als u voor een onvergetelijke avond wilt zorgen. Zo is wellicht het meest voor de hand liggende om voor een knallend feest een Kerst DJ in te huren die bij de sfeer van de gelegenheid past om de avond speciaal aan te kleden. Ik kan u alles vertellen over de manieren waarop een Kerst DJ boeken een goed idee kan zijn op een kerstfeest.

Kerst DJ boeken Kerst DJ boeken

Kerst DJ boekingen

U kunt op veel plekken en gelegenheden een Kerst DJ boeken. Zo kunt u Kerst DJ boekingen bijvoorbeeld rondom het diner plannen of u kunt een DJ met artiest laten komen optreden om het nóg feestelijker te maken. Dit is leuk met een grote groep bijvoorbeeld een bedrijf of familie maar ook met kleinere groepen is dit leuk om te doen zoals met een vriendengroep. De Kerst DJ’s en artiesten die bij Evenses te boeken zijn weten zich in iedere groep goed te presenteren en het resultaat te brengen wat u zelf in gedachten heeft bij de boeking. Hier vragen wij ook altijd specifiek naar zodra wij uw aanvraag hebben ontvangen. Zo kunnen wij de perfecte DJ boeken en als u wilt een artiest naar uw feest brengen. Ook is het leuk als u bijvoorbeeld een DJ boekt die u kunt laten draaien tijdens het diner om daarna tot in de nacht de Kerst DJ door te laten draaien en écht het dak eraf te feesten!

Kerst DJ’s

Ons aanbod van de DJ’s die te boeken zijn bij Evenses is enorm. Wellicht dat u voor de kerst een niet zo kerst gerelateerde DJ wilt hebben, dan kunt u gerust alvast een kijkje nemen bij ons algemene aanbod van DJ’s. Wij hebben echter ook een aantal DJ’s vanuit ons arrangement die een speciale kerst-editie hebben gemaakt, die u met het standaard pakket er bij kunt boeken! Hier worden kerstklassiekers en winter-hitjes in de spotlights gezet en denkt u met een warm gevoel terug aan het optreden.

Kerst DJ boeken Kerst DJ boekingen

FAQ Kerst DJ's

Welke kerst dj’s kan ik via Evenses boeken?
Kan ik een optie plaatsen?

U kunt bij ons altijd vrijblijvend een optie plaatsen op een Kerst DJ. Nadat u een optie geplaatst hebt, ontvangt u van ons een bevestiging per email. Een optie is gratis en twee weken geldig. Mocht er in de tussentijd een andere opdrachtgever geïnteresseerd zijn in de betreffende datum/artiest dan zullen wij altijd contact met u opnemen en heeft u meestal 48 uur de tijd om een beslissing te nemen.

Kan ik ook andere kerst acts boeken of alleen kerst DJ’s?

Bij Evenses hebben wij dit jaar meerdere acts die een kerst editie voor hun optreden hebben gemaakt. Zo kunt u bijvoorbeeld een Klassiek Kerst Duo, Kerst Band of Kerst Trio/Duo boeken. Zelfs solisten en Acts die te boeken zijn hebben een kerst editie gemaakt.

Hoe kan ik weten hoe lang een DJ kan komen draaien en wat de bijbehorende prijzen hiervan zijn?

De prijs en duur van de optredens en acts kunnen enorm uit een lopen. Vandaar dat het aan te raden is om een offerte aan te vragen voor de desbetreffende band of andere act. U kunt via de site een vrijblijvende offerte aanvragen door de informatie betreft het feest in te vullen en op te sturen. U kunt natuurlijk ook bellen om dit te vragen of u kunt ons deze vraag via de app of chat stellen. Wij proberen u zo snel mogelijk verder te helpen aan uw wensen om deze uit te laten komen!

Bij Evenses kunt u:

Gegarandeerd een prachtige invulling van uw feest door een van onze vele professionele artiesten.

Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Entertainment

Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar