Sorteer op: Relevantie
Sorteer op: Relevantie
NOME. boeken
100% match

NOME. boeken

NOME. nu te boeken voor uw feest!
Maarten Cozijnsen, beter bekend als NOME., vond zijn liefde voor muziek al op zeer jonge leeftijd. Hij speelde piano en gitaar en muziek is altijd een groot ...
Lees meer

prijs op aanvraag
Sunnery James
100% match

Sunnery James

Sunnery James is DJ: de sfeermaker op uw feest
Sunnery James draaide als tiener al plaatjes. Als jonge knaap probeerde hij meerdere baantjes uit, maar uiteindelijk volgde hij zijn muziekhart ...
Lees meer

prijs op aanvraag
Johnny 500 boeken
100% match

Johnny 500 boeken

DJ en hunk Johnny 500 boeken voor uw feest? Hij is nu te boeken bij Evenses!
Gijs Scheeringa, ook wel bekend als Johnny 500 is een Nederlandse top DJ vooral bekend van zijn hits 'Skurbah' en ...
Lees meer

5 (3 Beoordelingen)
prijs op aanvraag
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

House DJ

Gaan jullie binnenkort trouwen en is vrijwel alles voor de grote dag al geregeld, afgezien van het muzikale entertainment voor het feest na het diner? Komt het jaarlijkse feest op kantoor er over enkele maanden aan en ben jij gevraagd om de muziek te regelen voor de gelegenheid? Of wordt jullie oudste dochter misschien over een paar weken zestien en willen jullie haar verrassen met een groot feest voor al haar vrienden en vriendinnen? Helemaal in de trend van de laatste jaren zou het zomaar de moeite waard kunnen zijn om een EDM thema te boeken.

Voordat we verder gaan met waarom het boeken van EDM een heel leuk idee kan zijn voor het feest of evenement dat je gaat organiseren, lijkt het ons wel nuttig om kort uit te leggen waar EDM voor staat, wat het is, en hoe het boeken van EDM werkt. Om te beginnen staat EDM voor electronic dance music, oftewel elektronische dance muziek in het Nederlands. Dit is eigenlijk een hele brede verzamelnaam voor alle soorten elektronische dansmuziek waarvan over het algemeen het belangrijkste kenmerk is dat, zoals de naam al doet vermoeden, de muziek grotendeels gemaakt is met elektronische muziekinstrumenten. Bekende muziekgenres als dance, trance, en techno, maar ook variaties die minder mainstream zijn als soft ambient, industrial, en acid house vallen allemaal onder de noemer EDM.

Dat bedoelen we dus wanneer we zeggen dat EDM een hele brede verzamelnaam is en dat komt jou als organisator goed uit, want dat betekent dat je door een EDM DJ of een EDM thema te boeken heel veel verschillende kanten op kan met de muzikale invulling van jouw feest of evenement. Daar komt nog bij dat je ook wat betreft het boeken van EDM zelf voor verschillende vormen kan kiezen.

Zo kan het, bijvoorbeeld, zijn dat je een feestje gaat organiseren met een EDM thema, maar dat je eigenlijk niet zo'n zin hebt in alle planning en voorbereiding die eraan vooraf gaat. In dat geval komt een samenwerking met een professionele en vooral zeer ervaren party planner als Evenses heel goed van pas. Van het opzetten en afbreken van extra podia en installeren van aanvullende licht- en geluidsapparatuur tot het zoeken naar cateraars en het boeken van live acts, wij kunnen je helpen met alle facetten van jouw feest. Het enige wat we daarvoor moeten weten is wat jij precies in gedachten hebt voor het evenement en hoe je het allemaal wil invullen. Het is en blijft tenslotte wel jouw feestje.

Aan de andere kant kan het ook heel goed zijn dat je het plannen en voorbereiden van het feest juist superleuk vindt. Ook in dat geval kunnen we bij Evenses van grote toegevoegde waarde zijn voor jouw plannen. Als organisator van een feest of evenement kan er namelijk best veel tegelijk op je af komen, zeker als het om een groter feest gaat of als het de eerste keer is dat je zelf iets organiseert. Met Evenses heb je de optie om de dingen waar je geen zin hebt of geen tijd voor hebt aan ons over te laten, zodat je meer tijd en energie overhoudt voor de dingen die je niet uit handen kan of wil geven. Misschien weet je, bijvoorbeeld, wel dat je EDM wil horen tijdens het feest, maar ken je geen goede DJ's die dit kunnen verzorgen, of vermoedt je dat er nood is aan wat extra speakers op locatie, maar heb je geen idee waar je die kan vinden. Dat soort taken en nog veel meer kan je aan ons overlaten.

Het boeken van EDM voor jouw feest of evenement hoeft niet moeilijk te zien, maar gezien het gevarieerde aanbod in Nederland en België is het wel aan te raden om hierbij de hulp in te roepen van een partij die ervaring heeft op het gebied van party planning. Het ene EDM thema is namelijk het andere niet. Bij Evenses beschikken we over een uitgebreid aanbod opties en live acts die wij al voor talloze feesten en evenementen hebben geboekt, waaronder bekende DJ's, lichtgevende dansvloeren, en gigantische geluidsinstallaties. Die expertise en die ervaring stellen we graag ter beschikking, zodat jij de perfecte EDM act kan boeken voor het evenement dat je gaat organiseren.

Je kan onze bookers en entertainment specialisten zeven dagen per week bereiken, zowel via het offerteformulier op onze website als per e-mail of telefoon. Als je eerst zelf eens een kijkje wil nemen, dan kan je met behulp van de zoekmachine op onze website alvast een kijkje nemen naar alle EDM opties en live acts in ons portfolio. Daarnaast zullen we hieronder, om je alvast wat verder te helpen, enkele algemene kenmerken van een goede EDM DJ zetten, zodat je weet waar je in ieder geval op moet letten bij het boeken van een EDM act.

Enkele dingen om op te letten bij het boeken van een House act

Zeker gezien de populariteit van house tegenwoordig is de kans groot dat je al één of zelfs meerdere keren een live house act aan het werk hebt gezien, en dat je wel een redelijk goed idee hebt van wat een house DJ goed maakt. Het gaat er bij het organiseren van een feest of evenement echter niet alleen om of de house DJ in kwestie goed is, maar ook of de overall stijl van de artiest en zijn of haar sets past bij wat jij in gedachten hebt. Hieronder zetten we alvast enkele dingen om op te letten bij het boeken van een house act.

Flexibiliteit

Één van de leukste dingen aan het boeken van een live act, of het nou gaat om een zanger, een band, of een DJ, is dat je als organisator de set list kan doornemen met de artiest. Op die manier kan je, bijvoorbeeld, het lievelingsliedje van je vriend of de grote hits vorig jaar laten horen tijdens het feest. Daarnaast krijgen feestjes vaak ook een speciale touch als de house DJ in kwestie tijdens zijn of haar set requests aanneemt van de aanwezige gasten. Bij het boeken van een house act is het dus wel verstandig om na te gaan of de artiest die jou leuk lijkt deze vorm van flexibiliteit biedt.

Interactie met het publiek

Of het nou gaat om een besloten zomerfeestje in de achtertuin of een enorm festival met duizenden bezoekers, het succes van het optreden van een house hangt voor een groot deel af van hoe de artiest in kwestie omgaat met het luisterende publiek. Heeft de DJ een goed gevoel voor de vibe van het publiek? Bouwt hij of zij de sets op naargelang de reacties die uit het publiek komen? Speelt hij of zij ook soms de rol van MC tussendoor? Dit zijn allemaal facetten van een live optreden die de mede helpen de sfeer op jouw feest of evenement te bepalen, dus probeer hier zeker meer over uit te vinden alvorens een house DJ te boeken.

Aanvullende elementen

Wanneer we het hebben over het boeken van house gaat het al snel over het boeken van house acts, maar in werkelijkheid omvat het boeken van een house thema nog veel meer. Zo kan je bij Evenses, bijvoorbeeld, niet alleen live house acts boeken, maar ook talloze aanvullende elementen om de show nog spectaculairder te maken. Denk daarbij aan professionele geluidsinstallaties, indrukwekkende videoschermen, knallende lasershows, echte vuurshows, en ondersteunende live instrumenten. Het ligt er natuurlijk helemaal aan wat je in gedachten hebt voor het evenement dat je gaat organiseren, maar we raden zeker aan om te checken of de house act die je wil boeken ook met aanvullende elementen werkt.

Ervaring

Tenslotte speelt ook de ervaring van de house artiest een rol bij het zoeken en boeken. Het ene feest is namelijk het andere niet. Als jij, bijvoorbeeld, op zoek bent naar een house DJ voor een optreden op een bruiloft, dan is het wel mooi als de artiest in kwestie al wat aantoonbare ervaring met het draaien op bruiloften heeft. Hetzelfde geldt voor verjaardagen, bedrijfsfeesten, en eigenlijk alle soorten evenementen.

Wat Evenses zoal voor je kan betekenen

Zeker voor mensen die nog nooit eerder een house feest geboekt hebben, kan zo'n boeking wat ingewikkeld lijken. Dat is het echter niet, maar het is over het algemeen wel slim om de hulp in te roepen van een partij die ervaring heeft wat betreft dergelijke boekingen in Nederland en België. Bij Evenses hebben we de afgelopen jaren honderden boekingen van house acts verzorgd voor hele uiteenlopende soorten evenementen, en die ervaring gebruiken we graag om jou te helpen bij het vinden en boeken van het house thema dat perfect bij jouw evenement past. Niet alleen kunnen we je helpen bij het verkennen van de beschikbare opties, maar ook bij het afmaken van jouw evenement en het onderhandelen met de DJs van jouw keuze. Op die manier sta je er niet alleen voor en kan je ook rekenen op de expertise van onze bookers en entertainment specialisten.

Wij hebben verschillende House DJ's, zoals de grote DJ namen "Lucas & Steve", "Fedde Le Grand", Dimitri Vegas & Like Mike, DJ The Magician, Pyrodox, Joost van Bellen, "Bakermat", Jay Hardway, DJ Stone en "Childsplay". Zij verzorgen verschillende concerten en festivaloptredens door heel Nederland en Belgie. Bent u enthousiast geworden over de House DJ's? Vraag ons naar de mogelijkheden wij helpen u graag. U kunt ons 24/7 telefonisch bereiken of via de mail.Wat draait een House DJ?

Een house DJ zal vaak een mix van verschillende subgenres binnen de house-muziek draaien, zoals deep house, tech house, progressive house en classic house, afhankelijk van de sfeer en het publiek op het feest of evenement waar ze spelen. Het is belangrijk op te merken dat elke house DJ uniek is en de muziek die ze draaien afhankelijk is van hun persoonlijke voorkeur en de sfeer op het feest.

Hoe lang kunnen bekende DJ's draaien?

Dit hangt af van het soort feest dat u organiseert en het budget. Over het algemeen is het gebruikelijk dat bekende DJ's een set van 45 of 60 minuten draait.

Wat voor apparatuur heeft een bekende DJ nodig?

Alle bekende DJ's hebben een rider waarop alles staat wat zij nodig hebben.

Is de artiest beschikbaar?

Het is belangrijk om goed na te gaan of de bekende artiest op de aangegeven datum beschikbaar is. Wij controleren de beschikbaarheid voor u en zullen op basis daarvan een voorstel toesturen. Als wij aangegeven dat de artiest beschikbaar is, zal de optie ook vaststaan. Anders zal het duidelijk aangegeven worden.

Wat zijn de kosten van een bekende artiest?

De prijzen van bekende artiesten lopen enorm uiteen. Voor een semi bekende volkszanger slaagt u voor een bedrag vanaf €1000,-. Bekende artiesten die alleen in Nederland of België bekend zijn kosten tussen de €2000 tot €15000. Artiesten die ook internationale bekend zijn hebben een prijskaartje tussen de €15.000 en €50.000,-. De aller populairste DJ's die wereldwijd grote faam bezitten hebben een vanaf prijs van €100.000,-. Uiteraard zijn er uitzonderingen op deze prijs indeling. Wilt u graag weten welke artiesten u met uw gewenste budget kunt boeken? Wij geven hier u graag onafhankelijk advies over.

Wat is Buma?

Buma (beter bekend als Buma/Stemra) is de auteursrechtenorganisatie die de belangen van artiesten behartigt. Voor het publiekelijk openbare van de artiest zijn/haar nummer komen auteursrecht bij kijken. De prijzen bij Evenses zijn exclusief Buma tarieven. Op besloten gelegenheden zoals verjaardagen en bruiloften worden geen Buma tarieven gehanteerd. Dit is alleen van toepassing als het gaat om openbare evenementen zoals festivals, concerten en bedrijfsfeesten. Op de website van Buma kunt u alles lezen over de tarieven en regelingen betreft de optredens van bekende artiesten. Wij kunnen de Buma kosten afhandeling voor u regelen.

Hoe wordt de techniek geregeld?

De meeste bekende artiesten treden op door middel van een tape-act. Dat houdt in dat er geen muzikanten aanwezig zijn. Elke artiest heeft een technische rider die van tevoren gedeeld wordt om te controleren of er aan de eisen kan worden voldaan. Hier staat precies in wat de bekende artiest nodig heeft om op te kunnen treden.

Wat is een rider?

Een rider is een document waarin de wensen en eisen van een artiest zijn vastgelegd. Vooral bekende artiesten hebben vaak een aantal wensen, zoals een eigen kleedkamer, een bepaald aantal flessen drank, een maaltijd enzovoorts. Naast deze 'hospitality rider' hebben artiesten vaak ook een 'technische rider' In deze rider staat bijvoorbeeld welke speakers, ingangen en monitoren gewenst zijn. In veel gevallen neemt de geluidsman van de artiest dit zelf mee. Ook kan hij bij uw beschikbare geluidsset inprikken. Op de technische ridder kunt u zien of uw geluidsset voldoet aan de eisen van de artiest. Als u hier geen verstand van heeft. Geen probleem, we helpen u hier graag bij!

Hoe werkt promotie na het boeken van een artiest?

Mocht u een bekende artiest geboekt hebben dan kan het zijn dat deze gepromoot wordt op sociale media. Dit kan door middel van de presskit. U kunt deze voorafgaand bij ons opvragen om te zorgen dat er rechtenvrije foto's gebruikt worden.

Wat zit inbegrepen bij de prijs?

Alles wat benodigd is voor een geslaagd optreden zit standaard inbegrepen. Dus de prijs is alles-inclusief en er zijn geen bijkomende kosten. Inbegrepen zijn:

 • Gescreend, professioneel entertainment

 • Niet goed - geld terug garantie

 • Reiskosten

 • BTW

 • Vervangend entertainment bij ziekte

 • Online wensenlijst

 • Persoonlijke eventmanager

 • 24/7 klantenservice

 • Op- en afbouw (indien nodig)

 • Licht en geluidstechniek (indien nodig)*

 • Overige benodigde apparatuur (indien nodig)

 • In overleg kan de techniek door Evenses of de band geregeld worden. Echter is dit niet altijd het geval.

Hoe komt de prijs tot stand?

De prijs is voornamelijk afhankelijk de volgende factoren:

 • De gewenste duur van het optreden
 • De reistijd en reiskosten
 • (eventueel) benodigde licht- en of geluidstechniek
 • Eventuele wachttijd en voorbereidingstijd
 • De groepsgrootte
 • Bekendheid van de act.

Uiteindelijk is ieder feest uniek. Daarom bespreken we graag uw wensen vooraf en kunnen we een passend voorstel op maat maken.

Hoe wordt de kwaliteit van het entertainment gegarandeerd?

Een speciaal opgeleid team doet vooraf de screening van ons entertainment. Hierbij kijken we naar:

 • ervaring,
 • opleiding,
 • prijs-kwaliteitsverhouding,
 • representativiteit,
 • originaliteit
 • betrouwbaarheid in het nakomen van afspraken.

Wat wij verder nog doen:

 • Alle acts worden vooraf bekeken middels demo's en live optredens.
 • Persoonlijke kennismaking voordat acts namens Evenses kunnen optreden
 • Ons entertainment heeft ook een online portal waarin ze alle informatie en wensen van uw boeking ten alle tijde kunnen inzien
 • Wij bellen en smsen voorafgaand de boeking nog met het entertainment voor een laatste controle
 • Wij werken enkel met entertainment waar we zelf achter staan en dat voldoet aan onze kwaliteitseisen. In alle andere gevallen komen ze niet op onze website.
 • Omdat we al bijna 15 jaar bestaan hebben we met vrijwel al ons entertainment een jarenlange, goede samenwerking
Hoe gaat een boeking precies in zijn werk?

Het is onze taak om u volledig te ontzorgen zodat u uiteindelijk een geslaagd feest heeft. Zo komt u tot een geslaagd feest:

 1. Kijk op onze website en kies het entertainment uit dat u leuk vindt. Lastig kiezen? Neem contact met ons team op en wij helpen u met het vinden van de juiste optie
 2. U ontvangt een vrijblijvend voorstel. Past het niet geheel bij uw wensen? Geef het aan, we proberen het dan aan te passen. Is het voorstel wel naar wens? Dan kan u aangeven dat u wenst te boeken.
 3. U kunt online uw wensen en overige gegevens doorgeven. Wij maken een overeenkomst en factuur. Dit kan online betaald en ondertekend worden. Wij zullen al het entertainment correct inplannen. Kort voor de boeking nemen we nog even contact op.
 4. We zijn er helemaal klaar voor. We gaan er een geslaagde gelegenheid van maken!
Hoe kan ik annuleren?

Wilt u onverhoopt annuleren? Neem contact met ons op, wij proberen het dan zo goed mogelijk op te lossen voor zowel u als het door u geboekte entertainment. In overleg komen we meestal tot de beste oplossing.

Dit is ons standaard annuleringsbeleid:
Nadat u uw boeking heeft bevestigd, heeft u 14 dagen bedenktijd. U kan dan, zonder opgave van reden, kosteloos annuleren. Dit geldt enkel voor boekingen die verder zijn dan 45 dagen op de dag van boeken.

Indien de bedenktijd is verlopen, of de boeking vindt binnen 45 dagen plaats, rekenen wij een annuleringsvergoeding. U kunt bij het plaatsen van een boeking de annuleringsbescherming afnemen voor 6,8% van het boekingsbedrag.

Annuleren zonder annuleringsbescherming:
20% tot 90 dagen of meer voor de boeking
40% tot 31 dagen voor de boeking
60% tot 14 dagen voor de boeking
80% tot 7 dagen voor de boeking
100% tot 0 dagen voor de boeking

Annuleren met annuleringsbescherming:
tot 90 dagen voor de boeking
20% tot 31 dagen voor de boeking
30% tot 14 dagen voor de boeking
40% tot 7 dagen voor de boeking
50% tot 0 dagen voor de boeking
+
Met flexibele annulering kan Opdrachtgever, mits de leverancier er akkoord mee is, kosteloos de boekingsdatum eenmalig verplaatsen.

Bij bekende artiesten houden wij de annuleringsvoorwaarden aan zoals ze bij deze partij gelden.

Hoe gaat de betaling in zijn werk?

U kunt via onze beveiligde online omgeving uw betaling uitvoeren. Wij gebruiken hiervoor de betaalprovider Mollie. U kunt kiezen uit alle gangbare betaalmethoden.

 • Ideal
 • Bankoverschrijving
 • Creditcard
 • Paypal
 • Apple pay
 • Sofort Banking
 • Bankcontact
 • KBC/CBC betaalknop
 • Belfius Pay Button

U kunt de volgende betaaltermijnen kiezen:

 • 100% aanbetaling vooraf
 • 50% bij plaatsing boeking, resterende 50% 14 dagen voor de boeking
  Enkel voor bedrijven:
 • 30 dagen na de boeking betalen (2,9% toeslag)
 • 60 dagen na de boeking betalen (6,8% toeslag)
Wat als mijn feest niet door kan gaan door Corona?

Wilt u graag entertainment boeken, maar weet u niet zeker of uw feestdatum door kan gaan? U kunt bij ons te allen tijde uw boeking gratis verplaatsen als uw feest door overheidsmaatregelen niet door kan gaan. Deze garantie bieden wij u geheel kosteloos aan!

Wat als het entertainment last-minute niet meer kan optreden?

Wij hebben altijd een backup-optie beschikbaar. Ons team is 24 uur per dag bereikbaar. Indien het door u geboekte entertainment vanwege overmacht niet meer kan komen optreden, zetten wij alles op alles om alsnog het optreden door te laten gaan. Omdat we zo een groot netwerk hebben slagen we hier eigenlijk altijd in.

Niet goed = geld terug
2000+ mogelijkheden
11.000+ feesten ervaring
9.5 uit 1000+ reviews
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Advice

Entertainment

Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar