Mike Williams boeken

DJ Mike Williams boeken voor een topfeest

prijs op aanvraag
Mike Williams boeken
SnfJCYGTdQY
mqdTBZryIE
wY HhU
cNqtVxYkqv
flXyzcSfT
hm KiCSHGcg
csZSpwuWyM
Mike Williams boeken
Controleer nu de beschikbaarheid van Mike Williams
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking
Genres: House
Categorie: Bekende DJ

Mike Williams boeken

Toen Mike Williams nog maar 4 jaar oud was en voor het eerst piano speelde, wist zijn familie al dat dit het begin zou zijn van een grote carrière in de muziek. Hij kocht zijn eerste DJ gear van zijn spaargeld toen hij twaalf was en vanaf dat moment kon je Mike altijd achter zijn DJ-set vinden. De basis werd gelegd voor zijn unieke stijl, zijn herkenbare melodieuze sounds en het vormt tot op de dag van vandaag de basis van zijn muziek.

Zijn doorbraak kwam in 2017 toen zijn hit 'Feel Good', een collab met niemand minder dan Felix Jaehn, sky high ging op radio, in playlists en streams. Tijdens het schrijven van deze bio heeft het 122 mln streams op Spotify. Mike bracht niet lang na zijn eerste succes club banger 'Lullaby' uit met R3hab (100 mln streams). 'The Beat' (20 mln) en 'Wait Another Day' met Mesto (12 mln) volgden en werden ook grote hits.

Stukje bij beetje veroverd Mike de wereld met zijn ongelooflijke melodieën, club bangers en aanstekelijke radiohits. Voor elk nieuw nummer dat Mikes begint, is de piano de solide start en basis. Door die herkenbare stijl en sound die hij creëert, heeft hij mogen spelen op de meest bekende festivals zoals; ULTRA, Tomorrowland, Parookaville, World Club Dome en Mysteryland. Als hij weer thuis is van touren door o.a. de VS, Canada, Azië en Europa, kun je de nuchtere Hollander vinden in zijn studio in Hilversum. Maar zelfs op tournee vindt hij altijd wel een manier om de studio in te duiken, op een vrije dag of tijdens een schrijfsessie in Ibiza, Stockholm of Londen bijvoorbeeld. Omdat hij zo'n toegewijde en ambitieuze artiest/producer is, werken de grootste namen in de industrie, zoals Tiësto, Hardwell en R3hab (om er een paar te noemen), graag met hem samen en zijn er al heel wat meesterwerken gecreëerd.

Om zijn die-hard fans en volgers op de hoogte te houden van zijn drukke leven, brengt Mike elke maand een video uit op YouTube genaamd 'On Tour With Mike Williams'. De show geeft fans een inzicht in hoe zijn leven als artiest eruit ziet, samen met recapitulatie van de beste shows van die maand, verschillende seminars die hij af en toe organiseert, nieuwe muziek previews in de studio en een glimp van zijn privéleven. Voor meer inzicht in zijn muzieksmaak, kun je zijn wekelijkse radioshow checken: 'Mike Williams On Track', geüpload op Spotify, Apple Music, Soundcloud en YouTube. Zijn harde werk, enorme talent, down to earth houding, toegewijde ambitie en drive, maken Mike Williams de grootste speler onder de artiesten op dit moment, maar ook de grootste belofte voor de toekomst.

Mike Williams boekingen

Wilt Mike Williams boeken voor uw gelegenheid? Deze act is via Evenses te boeken voor uw evenement. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Bij evenses kunt u:

  • Mike Williams boeken
  • Catering bestellen
  • Bands boeken
  • DJ's boeken
  • Fotografen inhuren

Bij Evenses is kwaliteit erg hoogstaand, Daarom werken wij alleen maar met professionele artiesten.

Mike Williams boekingen zorgen altijd voor veel plezier, ook staan de Mike Williams boekingen bekend als een groots feest spektakel.

Repertoire Mike Williams

Genres

House

Vergelijkbare acts

DJ WEF

DJ WEF

Vrouwelijke DJ WEF boeken voor uw feest

prijs op aanvraag
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.