Yellow Claw boeken

Wilt u een feest organiseren die u nooit meer zult vergeten? Boek nu Yellow Claw bij Evenses!

4,6 uit 5 sterren
prijs op aanvraag
Yellow Claw boeken
oIwFJNguQgY
q wnDXuook
vqlhaZZCXA
qTkRehriGI
QrcDgElXU
Yellow Claw boeken
Controleer nu de beschikbaarheid van Yellow Claw
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking

Yellow Claw boeken

Yellow Claw, een dynamisch DJ-trio die ooit zijn begonnen in de Amsterdamse discotheek Jimmy Woo met hun eigen avond: Yellow Claw Thursday Night Party. Nu treden ze wereldwijd op bij bekende en minder bekende festivals. Denk maar aan: Tomorrowland Festival, Mysteryland en Coachella. Via Evenses kunt u nu deze act boeken. Ze zijn onder meer te boeken voor verschillende gelegenheden, denk hierbij aan uw bedrijfsfeest, evenement, festival en studentenfeest.

Yellow Claw hits

Yellow Claw is een Nederlands DJ-trio die bestaat uit 2 DJ's en 1 MC. De DJ's zijn Jim Aasgier en Nizzle en de MC is Bizzey. Met hun muziek creëren ze een mix van verschillende genres bij elkaar die geluidselementen bevatten uit trap, hiphop, dubstep en hardstyle. In 2012 brachten ze hun allereerste single uit, 'Allermooiste Feestje', in samenwerking met de rappers Mr. Polska en Ronnie Flex. In de zomer van hetzelfde jaar scoorden de heren van Yellow Claw samen met Sjaak en Mr. Polska hun eerste Top 40-hit met het nummer 'Krokobil'. In 2013 tekenden Yellow Claw bij Diplo's label, Mad Decent waar ze 2 internationale EP's uitgaven, Amsterdam Trap Music en Amsterdam Twerk Music. Later in hetzelfde jaar tekenden de heren bij Spinnin' Records, waar ze hun eerste internationale single 'Shotgun' uitgaven. 'Shotgun' stond hoog in de muzieklijsten van verschillende landen wereldwijd. Nu heeft Yellow Claw zijn eigen label genaamd Barong Family onder de naam van Spinnin' Records.

Yellow Claw boeken

Wilt u Yellow Claw boeken voor uw bedrijfsfeest, studentenfeest of festival? Deze act is via Evenses te huren voor uw feest en evenement. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om uw vragen te beantwoorden.

Bij evenses kunt u:

Bij Evenses is kwaliteit erg hoogstaand, hierdoor werken wij alleen maar met professionele artiesten.
Yellow Claw boekingen zorgen altijd voor veel plezier, ook staan de Yellow Claw boekingen bekend als een groots feest spektakel.

Repertoire Yellow Claw

Genres

Pop
Dance
Nederlandstalig
Hiphop

Nummers

Yellow Claw - Waiting
Yellow Claw - Another life
Yellow Claw - Public enemy
Yellow Claw - Both of us
Yellow Claw - Lost on you
Yellow Claw - Down on love
Yellow Claw - Bittersweet
Yellow Claw - DJ turn it up
Yellow Claw - Hush
Yellow Claw - Baila conmigo
5 Beoordelingen
4,6 uit 5 sterren
David Groenenwoud
5 uit 5 sterren
Yellow Claw... in 1 woord WOW! Ik ben nog nooit eerder zo uit mijn dak gegaan tijdens een optreden! De muziek en interactie is gewoon fantastisch, echt een aanrader!!
Robin van der Meer
5 uit 5 sterren
Yellow Claw weet wel wat een feestje bouwen inhoud. Ik volg ze al vanaf de tijd dat ze bij Jimmy Woo draaiden en het zijn nu echte performers geworden! Als je ze nog nooit gecheckt hebt, is het zeker de moeite waard om dat een keer te doen!
Sander Boon
4 uit 5 sterren
Ik heb ze gezien tijdens Tomorrowland 2014. Wat was dat geweldig. Dat was me een event die ik niet snel zal vergeten. Ik volgde ze daarvoor niet echt, maar daar is nu zeker verandering in gekomen!
Jeroen van Velzen
5 uit 5 sterren
En dan praat je echt over hardcore! Yellow Claw wat een artiesten. nog nooit zo een avond als dit meegemaakt. Ga dit nooit van mijn leven vergeten

Vergelijkbare acts

Mental Theo boeken

Mental Theo boeken

3 Beoordelingen

Mental Theo, één van de grootste DJ's van Nederland, is hier te boeken.

€ 3045 - € 4870
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.