Don Diablo is een Nederlandse DJ met internationaal succes. Via Evenses kunt u deze act tegen aantrekkelijke voorwaarden boeken. Don Diablo is in te huren voor diverse gelegenheden; uw evenement, festival en (bedrijfs)feest.

De DJ en producer Don Diablo is geboren en getogen in Nederland en werkt tussen zijn wereldwijde tourschema hard aan het uitbreiden van zijn discografie. Nadat hij verschillende top 5 hits scoorde op Beatport met nummers als 'Anytime', 'Starlight' en 'On My Mind' wordt hij ook veel gevraagd als remixer. Zijn huidige portfolio bevat namen als Madonna, Ed Sheeran, Rudimental en vele anderen. Daarnaast heeft Don samengewerkt met artiesten als Kelis, Alex Clare, Example, Dragonette en Tiësto, om er een paar te noemen. Zijn reisschema, het feit dat hij in bijna iedere grote club en festival ter wereld heeft gedraaid en ook zijn onderkomen bij de superclub van Vegas 'Hakkasan' zijn bewijs van de groeiende wereldwijde fanbase. Don's andere projecten zoals het het regisseren van videoclips, het werken aan filmsoundtracks en het opzetten van zijn eigen modemerk maken alleen maar meer duidelijk dat we in de toekomst nog veel meer van hem zullen horen.

Wilt u Don Diablo boeken voor uw feest, festival of jubileum? Deze act is via Evenses te huren voor uw  bedrijfsfeest of evenement. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.