Don Diablo boeken

Don Diablo op uw feest? U kunt hem boeken bij Evenses!

4,7 uit 5 sterren
prijs op aanvraag
don-diablo-boeken-feest-evenement.jpg
rEJGPpjc
CbvqvNfE
hVBLNDEpE
LOPOOSPOHU
don-diablo-boeken-feest-evenement.jpg
Controleer nu de beschikbaarheid van Don Diablo
Starttijd:  
Eindtijd:  
Geschikt voor: Overig

Don Diablo is een Nederlandse DJ met internationaal succes. Via Evenses kunt u deze act tegen aantrekkelijke voorwaarden boeken. Don Diablo is in te huren voor diverse gelegenheden; uw evenement, festival en (bedrijfs)feest.

De DJ en producer Don Diablo is geboren en getogen in Nederland en werkt tussen zijn wereldwijde tourschema hard aan het uitbreiden van zijn discografie. Nadat hij verschillende top 5 hits scoorde op Beatport met nummers als 'Anytime', 'Starlight' en 'On My Mind' wordt hij ook veel gevraagd als remixer. Zijn huidige portfolio bevat namen als Madonna, Ed Sheeran, Rudimental en vele anderen. Daarnaast heeft Don samengewerkt met artiesten als Kelis, Alex Clare, Example, Dragonette en Tiësto, om er een paar te noemen. Zijn reisschema, het feit dat hij in bijna iedere grote club en festival ter wereld heeft gedraaid en ook zijn onderkomen bij de superclub van Vegas 'Hakkasan' zijn bewijs van de groeiende wereldwijde fanbase. Don's andere projecten zoals het het regisseren van videoclips, het werken aan filmsoundtracks en het opzetten van zijn eigen modemerk maken alleen maar meer duidelijk dat we in de toekomst nog veel meer van hem zullen horen.

Wilt u Don Diablo boeken voor uw feest, festival of jubileum? Deze act is via Evenses te huren voor uw  bedrijfsfeest of evenement. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Repertoire Don Diablo

Genres

Pop
Dance
House
Nederlandstalig
3 Beoordelingen
4,7 uit 5 sterren
Petra
4 uit 5 sterren
"Super dat Don Diablo headliner was, maakte alles echt compleet!!"
Mark Wiliams
5 uit 5 sterren
"Geweldige muziek! Heerlijke show"
Marcia Doms
5 uit 5 sterren
"Ja vet! Ik heb een super avond gehad, Don Diablo gaf echt een vet optreden."

Vergelijkbare acts

Stuk TV Boeken

Stuk TV Boeken

3 Beoordelingen

Deze 3 mannen van Stuk TV kunnen elk feest laten slagen!

prijs op aanvraag
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.