DJ Bombastic boeken voor uw gelegenheid

DJ Bombastic boeken? Bij ons is dat zo geregeld! Bombastic is een DJ die veel verschillende beroepsjassen heeft aangetrokken, maar uiteindelijk er toch achter kwam dat zijn hart bij het DJ'en lag. Geen feest te gek met DJ Bombastic achter de draaitafel!

DJ Bombastic huren.jpg

Biografie DJ Bombastic

DJ Bombastic, beter bekend als Braihim Mohcin heeft van jongs af aan al een passie voor DJ'en en het entertainen van mensen als MC. Op zijn achtste begint hij met het rondspelen op de klassieke CD-draaitafels en zocht hij de nieuwste hitjes uit in de Free Record Shop. De eerste momenten dat hij een publiek mag vermaken is al op de verschillende schoolfeestjes waar hij de feest-DJ mag zijn. Door zijn ervaring vanaf jonge leeftijd krijgt Braihim al op zijn vijftiende zijn eerste vaste spot bij de plaatselijke discotheek in Naaldwijk, omdat hij de publiekstrekker was die er nodig was. Dit was ook meteen de aanleiding voor het bedenken van de artiestennaam Bombastic, vernoemd naar het favoriete nummer van zijn pa, "Boombastic" van Shaggy. Vanaf hier was het alleen maar een stijgende lijn en werd Braihim gespot door verschillende clubs uit de wijdere omgeving om daar op te gaan treden. Alleen kwam toen de behoefte om toch iets anders te gaan doen en ging hij een restaurant runnen in combinatie met op hobby niveau nog wel een beetje te blijven draaien. Een aantal jaar later kwam het restaurantavontuur ten einde en besloot hij opnieuw DJ Bombastic leven in te blazen na opgemerkt te hebben dat er nog steeds veel vraag was naar zijn kwaliteiten. Toen is de keuze gemaakt voor een rebranding van DJ Bombastic, oftewel DJ Bombastic 2.0 op te gaan zetten en zich volledig weer op de muziekwereld te storten. Met een eigen muzikaal evenement "Senc Senc Senc" en voor het eerst eigen geproduceerde nummers was dit de doorstart die hij wilde maken en sindsdien verloopt het zeer goed.

DJ Bombastic boeken

Geïnteresseerd geraakt in het organiseren van een feestje met de te boeken DJ Bombastic, die iedereen wel in de sfeer krijgt voor dansen en feesten? DJ Bombastic boeken is mogelijk voor alle feesten, zoals bruiloften, evenementen en bedrijfsfeesten. Meer weten? Vraag vrijblijvend een voorstel aan door op de vrijblijvende prijsopgave knop te drukken of even een belletje naar 085-7920202 (NL) / 02 - 8084961 (BE) voor meer informatie.

Bij ons kunt u: