Quintino boeken

Quintino is een Nederlandse DJ die de wereld over reist na zijn mega top 40 hit 'Epic'. Grote festivals waaronder Mysteryland hebben hem al weten te boeken. "Bringing music with energy" daar is wat Quintino voor staat met zijn grote glimlach en passie voor het oppompen van het publiek als geen ander kan!

Quintino boeken.jpg

Quintino biografie

Quintino is geboren in Den Helder in 1985. Hij begon als DJ op de leeftijd van 15 jaar. Toen hij 18 jaar was, werd hij ontdekt door Laidback Luke en bracht hij zijn eerste tracks "Meisjes", "Wooker" en "SupersoniQ" uit. De grote doorbraak van Quintino's kwam toen hij een remix maakte van het nummer "Rap Das Armas" van Cidinho & Doca's in april 2009. Dat werd een enorme wereldwijde clubhit en stond ook bovenaan in de Nederlandse verkoop en airplay charts. De clip is inmiddels meer dan 10 miljoen keer op Youtube bekeken. Zijn volgende grote hit, "Heaven", een samenwerking met soulzanger Mitch Crown, werd uitgebracht in augustus 2009. Deze versie was een grote hit voor Quintino en was een van de meest gespeelde radio platen in 2009. De follow up single werd uitgebracht in 2010. "Je kan niet ontkennen ', wederom met vocalen van Mitch Crown, en was ook een groot succes.

Hits van Quintino

In 2010 Quintino zijn eigen label SupersoniQ Records, waarin hij veel superieure club tracks uitbracht. Denk aan nummers  als "Fire" van Quintino & The Partysquad, 'Drop The Beat "&" Sustain "van Quintino en de geweldige club banger' I Feel". Quintino's agenda is bijzonder goed gevuld. Quintino doet meer dan 200 shows per jaar in de Benelux alleen. Zijn zomertour is al volgeboekt, en dat in landen als Spanje, Bulgarije en Griekenland. Een van de grootste ervaringen van het afgelopen jaar was een optreden voor 300.000 mensen tijdens Koninginnedag in Nederland. Quintino werkte al samen met DJ's als Afrojack en Tiesto en mag zich rekenen tot de absolute top.

Quintino boeken

Wilt u Quintino boeken voor uw bedrijfsfeest, festival of studentenfeest? Deze act is via Evenses te huren voor uw personeelsfeest en evenement. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op.
We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.