Dave Roelvink, de zoon van de bekende volkszanger Dries Roelvink, wordt op 13 maart 1995 geboren in hartje Amsterdam. Op 16-jarige leeftijd wordt hij gescout op straat en sluit zich vervolgens aan bij een bekend modellenbureau. Er volgen diverse fotoshoots in steden zoals Milaan, Londen en Kaapstad.

De mooie looks en het unieke karakter van Dave blijven zeker niet onopgemerkt door de entertainmentbranche. Zo krijgt hij samen met zijn familie een realityshow aangeboden die in de winter van 2015 op RTL verschijnt. Bovendien is hij te zien bij verschillende programma’s zoals ‘’Kamera’s’’ en ‘’Sterren Springen’’.

 

Eind 2014 ontdekt Dave Roelvink een passie voor muziek en wil als dj verdergaan. DJ Dave Roelvink gaat volop aan de slag en ontvangt zeer positieve feedback. De agenda van Dave Roelvink loopt al snel vol en steeds vaker treedt hij op.

 

Dave is langzamerhand uitgegroeid tot één van de meest spraakmakende personen van het jaar en zijn populariteit groeit enorm! DJ Dave Roelvink speelt onder andere: Bubbling, Moombahton en Eclectic.

 

Wilt u Dave Roelvink boeken voor uw bruiloft, congres of evenement? Deze act is via Evenses te boeken voor uw gelegenheid. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op!