Sorteer op: Relevantie
Sorteer op: Relevantie
LED Fotohokje
100% match

LED Fotohokje

De leukste herinneringen aan uw evenement!
LED-fotohokjes zijn moderne fotocabines die zijn uitgerust met LED-verlichtingstechnologie. Ze zijn populair op evenementen zoals bruiloften, feeste...
Lees meer

4,8 (15 Beoordelingen)
€ 695 - € 995
Robotshow
100% match

Robotshow

Deze unieke robotshow act combineert dans, robot-moves en indrukwekkende robot kostuums.
Deze unieke robotshow maakt uw evenement pas écht spectaculair! De robots zijn echte eye-catchers en t...
Lees meer

5 (11 Beoordelingen)
€ 895 - € 1900
Polaroid Fotografie
100% match

Polaroid Fotografie

Hip & Happening: Polaroids zijn terug van weggeweest en niet te missen op uw evenement!
Polaroid fotograaf boeken voor uw bruiloft, verjaardag, personeelsfeest, borrel? U kunt een polaroid fo...
Lees meer

4,7 (11 Beoordelingen)
€ 650 - € 1430
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Silent Disco

Silent Disco

silent disco boeken silent disco boeken silent disco.jpg

Wordt uw dochter binnenkort twintig en wilt u een feestje voor haar organiseren dat zij en haar vriendinnen nog nooit hebben meegemaakt? Bent u gevraagd om een evenement voor het hele kantoor te organiseren en zou u graag met iets heel origineels op de proppen komen? Of mag u zelf binnenkort wat kaarsjes uitblazen en wilt u het samen met vrienden en familie vieren op een manier waar nog lang over zal worden nagepraat? Als dit het geval is, dan willen wij u vragen: heeft u wel eens van een silent disco gehoord? De kans is groot van niet en datzelfde geldt hoogstwaarschijnlijk voor het overgrote deel van de mensen die u wilt uitnodigen op het feest of evenement dat u gaat organiseren.

Simpel uitgelegd is een silent disco een feest waarop mensen dansen op muziek die zij via draadloze hoofdtelefoons beluisteren. De koptelefoons die door de feestgangers worden gedragen zijn uitgerust met ontvangers waarmee signalen van een radiozender worden opgevangen. Deze technologie vervangt op deze manier het klassieke luidsprekersysteem waarmee de meeste nachtclubs en andere locaties voor evenementen zijn uitgerust. Als u op een silent disco de koptelefoon af doet, hoort u geen muziek en zal u enkel een kamer vol dansende mensen zien die lijken te dansen op onbestaande muziek. Zoals je wel kan inbeelden, kan dit een hele unieke en persoonlijke ervaring zijn voor iedereen die u uitnodigt.

Zeker als u nog nooit van een silent disco gehoord hebt, laat staan er al eens een bezocht hebt, dan kan het concept nogal vreemd klinken, maar oordeel niet te snel. De silent disco is een relatief nieuw concept op het gebied van party planning en entertainment, maar het heeft wel degelijk enkele hele interessante en vooral leuke elementen. Denk daarbij, bijvoorbeeld, aan de variatie qua muziek die u kan beluisteren op hetzelfde feest, de vele locaties waarop een silent disco wél kan plaatsvinden maar een gewone disco niet, of de mogelijkheid die een silent disco geeft om rustig met mensen te kunnen praten wanneer u daar zin in heeft. Daar komt nog bovenop dat het echt een ervaring is, zeker wanneer het de eerste keer is dat u een silent disco meemaakt. U kan er in ieder geval van uitgaan dat er nog lang zal worden nagepraat over uw silent disco.

Ook qua type feest geeft het boeken van een silent disco u een overdaad aan mogelijkheden. Van gezellige verjaardagen en spetterende bruiloften tot feestelijke bedrijfsevenementen en feesten die het hele weekend lang doorgaan, voor vrijwel elke gelegenheid kan u een silent disco boeken die van de feestelijkheden een unieke ervaring maakt. Wat voor feest u ook organiseert, de kans is klein dat het boeken van een silent disco niet voor een memorabel feestje zal zorgen, zowel voor uw gasten als voor uwzelf.

Het is echter wel verstandig om voor het organiseren en boeken van een silent disco de hulp in te roepen van een partij met ervaring. Bij Evenses hebben wij al talloze silent disco's georganiseerd voor verschillende klanten, en die ervaring en expertise stellen we graag ter beschikking teneinde van uw feest een knaller te maken. Vandaar zijn onze bookers en entertainment specialisten dan ook zeven dagen per week bereikbaar voor u. Als u eerst zelf eens een kijkje wil nemen naar de beschikbare opties, dan kan u met behulp  van de zoekmachine op onze website al op verkenning gaan. Hiermee kan u op basis van verschillende parameters, waaronder de muziekstijl waar u naar op zoek bent en het type evenement dat je gaat organiseren, de silent disco vinden die goed op uw feest zouden passen. Verder zullen we hieronder iets dieper ingaan op wat een silent disco precies is en waarom het zo'n leuk idee kan zijn voor het evenement dat u gaat organiseren.

Waarom is een silent disco een leuk idee?

Silent disco boeken silent disco thuis.jpg

Het boeken van een silent disco klinkt misschien een beetje raar, zeker als u nog nooit zelf op een silent disco bent geweest, maar niets is minder waar. Sterker nog, een silent disco kan hartstikke leuk zijn, vooral in combinatie met een unieke locatie en, bijvoorbeeld, een aanvullende visuals show. U kan er een superleuke en vooral unieke ervaring van maken, en we zullen hier al enkele van de vele pluspunten op een rijtje zetten.

Silent disco thuis of op een andere locatie

Silent disco boeken thuis silent disco silent rave.jpg

Één van de leukste dingen aan een silent disco, en één van de dingen die van een silent disco boeken een unieke ervaring kan maken, is het feit dat het op vrijwel iedere locatie plaats kan vinden. U hoeft tenslotte geen rekening te houden met het geluid van harde muziek en een pompende bass. U kunt een silent disco thuis doen zonder last te krijgen van burenen door een silent disco thuis te doen krijgt u minder te maken met geluidsoverlast. Beeld u, bijvoorbeeld, in dat u met een select groepje vrienden helemaal losgaat op jullie favoriete house muziek midden op een strand aan de Spaanse Costa Brava. Of misschien kent u wel een sfeervol dakterras ergens midden in Amsterdam waar u met vrienden en collega's tot diep in de nacht zou willen staan feesten? Een silent disco boeken maakt dit soort opties mogelijk.

U hoeft zich geen zorgen te maken over onverstaanbare conversaties en schorre stemmen

Op een silent disco hoeft u, uzelf geen zorgen te maken over het beschadigen van uw gehoor of het verliezen van uw stem, omdat iedere gast zelf het volume controleert van de muziek waar hij of zij naar luistert. Dat werkt natuurlijk ook andersom: als u de muziek hartstikke goed vindt, kan u die ook harder zetten zonder dat u daarmee andere aanwezigen stoort. Daarnaast geeft een silent disco je ook de mogelijkheid om normale conversaties te voeren met de mensen op het feest, aangezien u de muziek gewoon even op pauze kan zetten terwijl de rest van de mensen lekker doorgaat met feesten. Daarna kan u op ieder moment de koptelefoons weer aan doen en de muziek opzetten.

Als u de muziek niet leuk vindt, zet u gewoon een andere zender op

Een ander groot voordeel aan een silent disco boeken is dat u naar verschillende soorten muziek kan luisteren zonder daarbij de ervaring voor andere gasten te beïnvloeden. Over het algemeen kan u via de koptelefoon inschakelen op verschillende zenders die verschillende soorten muziek afspelen. De beschikbare zenders en genres kan u als organisator grotendeels zelf bepalen, wat een hele leuke manier is om uw feest of evenement een hele persoonlijke touch te geven. U kan er zelfs voor zorgen dat een live band of DJ op één of meerdere van de kanalen te horen is, wat nog een extra dimensie kan geven aan de feestelijkheden.

De kwaliteit van de muziek is over het algemeen een stuk beter

Zeker voor de echte muziekliefhebbers kan dit een doorslaggevend punt zijn. In vergelijking met de meeste andere soorten feesten en evenementen zal de kwaliteit van de muziek op een silent disco een stuk beter zijn. Dit ligt natuurlijk ook aan de kwaliteit van de koptelefoons die er worden gebruikt, maar wij zorgen er altijd voor dat ook deze van de hoogste kwaliteit zijn. Op die manier kunnen uw gasten en u zelf optimaal genieten van de muziek die er wordt gespeeld.

Silent rave

Waar het uiteindelijk om gaat wanneer u een feest of evenement organiseert, is dat iedereen het naar zijn of haar zin heeft. U wil ervoor zorgen dat men zich vermaakt en dat uw gasten er nog lang over napraten. Door een silent disco te boeken, kan je er zeker van zijn dat je iedereen een hele originele ervaring biedt. Deze silent rave is vooral een sociale ervaring waarbij u andere mensen op een andere manier kan leren kennen dan tijdens een gewoon feest in, bijvoorbeeld, een nachtclub. Het is tenslotte veel makkelijker om even een praatje te slaan met de mensen om u heen en alleen jullie aanwezigheid op silent rave is al een goed onderwerp om een conversatie mee te beginnen.

Wat Evenses voor u kan betekenen
silent disco boeken silent disco.jpg

Bij het boeken van een silent disco zal u te maken krijgen met heel wat keuze op het gebied van organisatie, muziekstijlen, en locaties. Bij Evenses kunnen we een uitgebreide variatie aan silent disco's voor u organiseren die geschikt zijn voor allerlei soorten feesten en evenementen, van verjaardagen en bruiloften tot festivals en zakelijke evenementen.

Bij Evenses kan u ook een silent disco boeken in combinatie met andere soorten entertainment  zoals bijvoorbeeld een live DJ set of een visuele show door een VJ. Of u nou het komende buurtfeest een origineel tintje wil geven of op zoek bent naar unieke begeleiding voor avondje feesten met collega's op het jaarlijkse kantoorfeest, een silent disco zal indruk maken. Om uw feest helemaal een persoonlijke finishing touch te geven, kan u een silent disco organiseren op een locatie die veel voor u betekent en met muziek die u zelf uitkiest.

Bij het boeken van een silent disco is het wel aan te raden om dat in ieder geval te doen met een ervaren partij wat betreft het opzetten van dergelijke evenementen. Evenses is al jarenlang actief in de wereld van evenementen en entertainment, en we hebben door de jaren heen al talloze keren silent disco's voor onze klanten georganiseerd. Met behulp van de zoekmachine op onze website kan u al eens rustig bekijken wat wij zoal voor je kunnen betekenen op dit vlak, terwijl u ook zeven dagen per week terecht kan bij onze bookers en entertainment specialisten met vragen omtrent het boeken van een silent disco. Zij zijn bereikbaar via het offerteformulier op de website, of per e-mail of telefoon. Bij Evenses kan u er vanuit gaan dat we samen met u de silent disco boeken die perfect past bij het feest of evenement dat u gaat organiseren.

Silent disco boeken

Wilt u een silent disco boeken? U kunt dan gerust bij Evenses terrecht. Een silent disco boeken voor thuis of een andere locatie? bij ons kan het allemaal.

Als u een Silent Disco bij Evenses boekt hoeft u zich nergens meer zorgen om te maken. De stille disco wordt geboekt met een all-in prijs, dit houdt in dat alle benodigde apparatuur, een stijlvolle DJ booth, voldoende geluidstechniek en een mooie lichtshow zijn inbegrepen. Het enige wat u dan nog hoeft te doen is genieten van uw evenement, feest, festival, discofeest, bedrijfsfeest of huwelijk.

Er is zelfs een manier om uw evenement nog completer te maken, heeft u bijvoorbeeld al gedacht aan een Foto Spiegel, Verlichte Dansvloer of misschien wel een Cocktailbar. Op onderstaande pagina ziet u informatie over Silent Disco's. U kunt ook vrijblijvend contact opnemen met een van onze medewerkers en wij helpen u graag verder met uw vragen over een silent disco boeken.

Bij Evenses kunt u:



Hoeveel hoofdtelefoons heb ik nodig?

Dit hangt af van het aantal deelnemers dat je verwacht op je evenement. Het is verstandig om een aantal extra hoofdtelefoons te reserveren voor eventuele extra gasten of vervanging van defecte apparaten.

Hoe werken de hoofdtelefoons?

De hoofdtelefoons zijn uitgerust met een FM-ontvanger die het signaal van de zender ontvangt en de muziek doorgeeft aan de hoofdtelefoon. De gebruiker kan het volume en het nummer via de hoofdtelefoon aanpassen.

Wat is de prijs van een silent disco en wat zit erbij inbegrepen?

De prijs van een silent disco varieert afhankelijk van de grootte en de locatie van het evenement, evenals het aantal hoofdtelefoons en de huur van de apparatuur. Het is ook mogelijk om een silent disco met DJ te boeken zodat de DJ een kanaal kan beheren waar de muziek afgespeeld wordt.

Hoeveel kost een DJ huren?

Kosten indicatie DJ:
€0 - €250 Hobby DJ
€250 - €500 Professionele DJ, korte set
€500 - €1000 Professionele DJ, avondvullend
€1000 - €1250 Professionele DJ met muzikant
€1250 - €1750 Professionele DJ met band
€2000 en hoger Bekende DJ

De exacte prijzen voor het boeken van een DJ hangen af van een aantal elementen:

 • De tijdsduur dat de DJ optreedt. Een optreden van 1 uur heeft een lagere prijs dan 4 uur. Relatief neemt de prijs van het boeken van een DJ wel af naarmate de Dj draait. In het eerste uur zitten namelijk ook de reiskosten en op-/ afbouwkosten van de DJ verwerkt.
 • De hoeveelheid licht- en geluidstechniek die de DJ dient mee te nemen.
 • De reisafstand die de DJ dient af te leggen.
Hoe lang draait de DJ?

Dat is flexibel en helemaal afhankelijk van uw wensen. Doorgaans draait een DJ vanaf 1 uur en meestal tot 4 uur lang. Het is echter ook mogelijk een DJ langer dan 4 uur in te zetten, bij een bruiloft DJ bijvoorbeeld. Een drankje en klein hapje is dan wel welkom!

Neemt de DJ zelf geluid en licht mee?

Ja, in de meeste gevallen spreken we dit zo af. Onze DJ's hebben een geluidsset die geschikt is voor een feest tot 150 personen. Dit kan ook nog uitgebreid worden voor grotere aantallen gasten. U kunt het ook zelf inhuren als dit uw voorkeur heeft. Vaak is de voordeligste optie wel om dit bij de DJ te boeken. Ook is hij bekend met de apparatuur wat voor hem of haar prettig werkt.

Hoe lang duurt het opbouwen van de DJ techniek?

Het opbouwen van de techniek van een DJ gaat vrij snel. U kunt uitgaan van een periode tussen de 30 en 60 minuten.

Hoe lang van tevoren staat de DJ klaar?

De DJ staat standaard 30 minuten voor het optreden startklaar. Dit betekent dat alles is opgebouwd en de soundcheck succesvol is afgerond. In overleg is het voor de DJ ook mogelijk om eerder startklaar te staan. Dit kan wenselijk zijn als u bijvoorbeeld het feest in dezelfde zaal geeft als waar het diner plaatsvindt.

Kunnen de DJ's ook met muzikanten spelen?

Ja, dit kan zeker en is een leuke toevoeging aan de act. Veel gekozen muzikanten bij de Dj zijn saxofonisten, violisten of zangeressen.

Kan ik mijn verzoeknummers doorgeven aan de DJ?

Ja, dit is mogelijk. Het beste is om dit vast voor de boeking met de DJ af te spreken. Dan kan hij of zij ervoor zorgen dat de nummers mooi verwerkt worden in de Dj set. Op de avond zelf een enkele verzoeknummer doorgeven kan ook, maar we raden af om dit al te veel te doen. Zo wordt het moeilijker om een goede opbouw van de set te maken.

Wat zit inbegrepen bij de prijs?

Alles wat benodigd is voor een geslaagd optreden zit standaard inbegrepen. Dus de prijs is alles-inclusief en er zijn geen bijkomende kosten. Inbegrepen zijn:

 • Gescreend, professioneel entertainment

 • Niet goed - geld terug garantie

 • Reiskosten

 • BTW

 • Vervangend entertainment bij ziekte

 • Online wensenlijst

 • Persoonlijke eventmanager

 • 24/7 klantenservice

 • Op- en afbouw (indien nodig)

 • Licht en geluidstechniek (indien nodig)*

 • Overige benodigde apparatuur (indien nodig)

 • In overleg kan de techniek door Evenses of de band geregeld worden. Echter is dit niet altijd het geval.

Hoe komt de prijs tot stand?

De prijs is voornamelijk afhankelijk de volgende factoren:

 • De gewenste duur van het optreden
 • De reistijd en reiskosten
 • (eventueel) benodigde licht- en of geluidstechniek
 • Eventuele wachttijd en voorbereidingstijd
 • De groepsgrootte
 • Bekendheid van de act.

Uiteindelijk is ieder feest uniek. Daarom bespreken we graag uw wensen vooraf en kunnen we een passend voorstel op maat maken.

Hoe wordt de kwaliteit van het entertainment gegarandeerd?

Een speciaal opgeleid team doet vooraf de screening van ons entertainment. Hierbij kijken we naar:

 • ervaring,
 • opleiding,
 • prijs-kwaliteitsverhouding,
 • representativiteit,
 • originaliteit
 • betrouwbaarheid in het nakomen van afspraken.

Wat wij verder nog doen:

 • Alle acts worden vooraf bekeken middels demo's en live optredens.
 • Persoonlijke kennismaking voordat acts namens Evenses kunnen optreden
 • Ons entertainment heeft ook een online portal waarin ze alle informatie en wensen van uw boeking ten alle tijde kunnen inzien
 • Wij bellen en smsen voorafgaand de boeking nog met het entertainment voor een laatste controle
 • Wij werken enkel met entertainment waar we zelf achter staan en dat voldoet aan onze kwaliteitseisen. In alle andere gevallen komen ze niet op onze website.
 • Omdat we al bijna 15 jaar bestaan hebben we met vrijwel al ons entertainment een jarenlange, goede samenwerking
Hoe gaat een boeking precies in zijn werk?

Het is onze taak om u volledig te ontzorgen zodat u uiteindelijk een geslaagd feest heeft. Zo komt u tot een geslaagd feest:

 1. Kijk op onze website en kies het entertainment uit dat u leuk vindt. Lastig kiezen? Neem contact met ons team op en wij helpen u met het vinden van de juiste optie
 2. U ontvangt een vrijblijvend voorstel. Past het niet geheel bij uw wensen? Geef het aan, we proberen het dan aan te passen. Is het voorstel wel naar wens? Dan kan u aangeven dat u wenst te boeken.
 3. U kunt online uw wensen en overige gegevens doorgeven. Wij maken een overeenkomst en factuur. Dit kan online betaald en ondertekend worden. Wij zullen al het entertainment correct inplannen. Kort voor de boeking nemen we nog even contact op.
 4. We zijn er helemaal klaar voor. We gaan er een geslaagde gelegenheid van maken!
Hoe kan ik annuleren?

Wilt u onverhoopt annuleren? Neem contact met ons op, wij proberen het dan zo goed mogelijk op te lossen voor zowel u als het door u geboekte entertainment. In overleg komen we meestal tot de beste oplossing.

Dit is ons standaard annuleringsbeleid:
Nadat u uw boeking heeft bevestigd, heeft u 14 dagen bedenktijd. U kan dan, zonder opgave van reden, kosteloos annuleren. Dit geldt enkel voor boekingen die verder zijn dan 45 dagen op de dag van boeken.

Indien de bedenktijd is verlopen, of de boeking vindt binnen 45 dagen plaats, rekenen wij een annuleringsvergoeding. U kunt bij het plaatsen van een boeking de annuleringsbescherming afnemen voor 6,8% van het boekingsbedrag.

Annuleren zonder annuleringsbescherming:
20% tot 90 dagen of meer voor de boeking
40% tot 31 dagen voor de boeking
60% tot 14 dagen voor de boeking
80% tot 7 dagen voor de boeking
100% tot 0 dagen voor de boeking

Annuleren met annuleringsbescherming:
tot 90 dagen voor de boeking
20% tot 31 dagen voor de boeking
30% tot 14 dagen voor de boeking
40% tot 7 dagen voor de boeking
50% tot 0 dagen voor de boeking
+
Met flexibele annulering kan Opdrachtgever, mits de leverancier er akkoord mee is, kosteloos de boekingsdatum eenmalig verplaatsen.

Bij bekende artiesten houden wij de annuleringsvoorwaarden aan zoals ze bij deze partij gelden.

Hoe gaat de betaling in zijn werk?

U kunt via onze beveiligde online omgeving uw betaling uitvoeren. Wij gebruiken hiervoor de betaalprovider Mollie. U kunt kiezen uit alle gangbare betaalmethoden.

 • Ideal
 • Bankoverschrijving
 • Creditcard
 • Paypal
 • Apple pay
 • Sofort Banking
 • Bankcontact
 • KBC/CBC betaalknop
 • Belfius Pay Button

U kunt de volgende betaaltermijnen kiezen:

 • 100% aanbetaling vooraf
 • 50% bij plaatsing boeking, resterende 50% 14 dagen voor de boeking
  Enkel voor bedrijven:
 • 30 dagen na de boeking betalen (2,9% toeslag)
 • 60 dagen na de boeking betalen (6,8% toeslag)
Wat als mijn feest niet door kan gaan door Corona?

Wilt u graag entertainment boeken, maar weet u niet zeker of uw feestdatum door kan gaan? U kunt bij ons te allen tijde uw boeking gratis verplaatsen als uw feest door overheidsmaatregelen niet door kan gaan. Deze garantie bieden wij u geheel kosteloos aan!

Wat als het entertainment last-minute niet meer kan optreden?

Wij hebben altijd een backup-optie beschikbaar. Ons team is 24 uur per dag bereikbaar. Indien het door u geboekte entertainment vanwege overmacht niet meer kan komen optreden, zetten wij alles op alles om alsnog het optreden door te laten gaan. Omdat we zo een groot netwerk hebben slagen we hier eigenlijk altijd in.

Niet goed = geld terug
2000+ mogelijkheden
11.000+ feesten ervaring
9.5 uit 1000+ reviews
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Advice

Entertainment

Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar