1 filter
Sorteer op: Relevantie
Silent Disco boeken
100% match

Silent Disco boeken

3 Beoordelingen

Altijd al een silent disco willen huren? Hiermee heb je een gegarandeerd feest!

€ 395 - € 990

Silent Disco

Wordt je dochter binnenkort twintig en wil je een feestje voor haar organiseren dat zij en haar vriendinnen nog nooit hebben meegemaakt? Ben je gevraagd om een evenement voor het hele kantoor te organiseren en zou je graag met iets heel origineels op de proppen komen? Of mag je zelf binnenkort wat kaarsjes uitblazen en wil je het samen met vrienden en familie vieren op een manier waar nog lang over zal worden nagepraat? Als dit het geval is, dan willen wij je vragen: heb je wel eens van een silent disco gehoord? De kans is groot van niet en datzelfde geldt hoogstwaarschijnlijk voor het overgrote deel van de mensen die je wil uitnodigen op het feest of evenement dat je gaat organiseren.

Simpel uitgelegd is een silent disco een feest waarop mensen dansen op muziek die zij via draadloze hoofdtelefoons beluisteren. De koptelefoons die door de feestgangers worden gedragen zijn uitgerust met ontvangers waarmee signalen van een radiozender worden opgevangen. Deze technologie vervangt op deze manier het klassieke luidsprekersysteem waarmee de meeste nachtclubs en andere locaties voor evenementen zijn uitgerust. Als je op een silent disco de koptelefoon af doet, hoor je geen muziek en zal je enkel een kamer vol dansende mensen zien die lijken te dansen op onbestaande muziek. Zoals je wel kan inbeelden, kan dit een hele unieke en persoonlijke ervaring zijn voor iedereen die je uitnodigt.

Zeker als je nog nooit van een silent disco gehoord hebt, laat staan er al eens een bezocht hebt, dan kan het concept nogal vreemd klinken, maar oordeel niet te snel. De silent disco is een relatief nieuw concept op het gebied van party planning en entertainment, maar het heeft wel degelijk enkele hele interessante en vooral leuke elementen. Denk daarbij, bijvoorbeeld, aan de variatie qua muziek die je kan beluisteren op hetzelfde feest, de vele locaties waarop een silent disco wél kan plaatsvinden maar een gewone disco niet, of de mogelijkheid die een silent disco geeft om rustig met mensen te kunnen praten wanneer je daar zin in hebt. Daar komt nog bovenop dat het echt een ervaring is, zeker wanneer het de eerste keer is dat je een silent disco meemaakt. Je kan er in ieder geval van uitgaan dat er nog lang zal worden nagepraat over jouw silent disco.

Ook qua type feest geeft het boeken van een silent disco je een overdaad aan mogelijkheden. Van gezellige verjaardagen en spetterende bruiloften tot feestelijke bedrijfsevenementen en feesten die het hele weekend lang doorgaan, voor vrijwel elke gelegenheid kan je een silent disco boeken die van de feestelijkheden een unieke ervaring maakt. Wat voor feest je ook organiseert, de kans is klein dat het boeken van een silent disco niet voor een memorabel feestje zal zorgen, zowel voor je gasten als voor jezelf.

Het is echter wel verstandig om voor het organiseren en boeken van een silent disco de hulp in te roepen van een partij met ervaring. Bij Evenses hebben wij al talloze silent disco's georganiseerd voor verschillende klanten, en die ervaring en expertise stellen we graag ter beschikking teneinde van jouw feest een knaller te maken. Vandaar zijn onze bookers en entertainment specialisten dan ook zeven dagen per week bereikbaar voor jou. Als je eerst zelf eens een kijkje wil nemen naar de beschikbare opties, dan kan je met behulp  van de zoekmachine op onze website al op verkenning gaan. Hiermee kan je op basis van verschillende parameters, waaronder de muziekstijl waar je naar op zoek bent en het type evenement dat je gaat organiseren, de silent disco vinden die goed op jouw feest zouden passen. Verder zullen we hieronder iets dieper ingaan op wat een silent disco precies is en waarom het zo'n leuk idee kan zijn voor het evenement dat jij gaat organiseren.

Waarom is een silent disco een leuk idee?

Het boeken van een silent disco klinkt misschien een beetje raar, zeker als je nog nooit zelf op een silent disco bent geweest, maar niets is minder waar. Sterker nog, een silent disco kan hartstikke leuk zijn, vooral in combinatie met een unieke locatie en, bijvoorbeeld, een aanvullende visuals show. Je kan er een superleuke en vooral unieke ervaring van maken, en we zullen hier al enkele van de vele pluspunten op een rijtje zetten.

Je kan feesten op locaties die normaal niet geschikt zijn voor feestjes en evenementen

Één van de leukste dingen aan een silent disco, en één van de dingen die van een silent disco een unieke ervaring kan maken, is het feit dat het op vrijwel iedere locatie plaats kan vinden. Je hoeft tenslotte geen rekening te houden met het geluid van harde muziek en een pompende bass. Beeld je, bijvoorbeeld, in dat je met een select groepje vrienden helemaal losgaat op jullie favoriete house muziek midden op een strand aan de Spaanse Costa Brava. Of misschien ken je wel een sfeervol dakterras ergens midden in Amsterdam waar je met vrienden en collega's tot diep in de nacht zou willen staan feesten? Een silent disco maakt dit soort opties mogelijk.

Je hoeft je geen zorgen te maken over onverstaanbare conversaties en schorre stemmen

Op een silent disco hoef je jezelf geen zorgen te maken over het beschadigen van je gehoor of het verliezen van je stem, omdat iedere gast zelf het volume controleert van de muziek waar hij of zij naar luistert. Dat werkt natuurlijk ook andersom: als je de muziek hartstikke goed vindt, kan je die ook harder zetten zonder dat je daarmee andere aanwezigen stoort. Daarnaast geeft een silent disco je ook de mogelijkheid om normale conversaties te voeren met de mensen op het feest, aangezien je de muziek gewoon even op pauze kan zetten terwijl de rest van de mensen lekker doorgaat met feesten. Daarna kan je op ieder moment de koptelefoons weer aan doen en de muziek opzetten.

Als je de muziek niet leuk vindt, zet je gewoon een andere zender op

Een ander groot voordeel aan een silent disco is dat je naar verschillende soorten muziek kan luisteren zonder daarbij de ervaring voor andere gasten te beïnvloeden. Over het algemeen kan je via de koptelefoon inschakelen op verschillende zenders die verschillende soorten muziek afspelen. De beschikbare zenders en genres kan je als organisator grotendeels zelf bepalen, wat een hele leuke manier is om jouw feest of evenement een hele persoonlijke touch te geven. Je kan er zelfs voor zorgen dat een live band of DJ op één of meerdere van de kanalen te horen is, wat nog een extra dimensie kan geven aan de feestelijkheden.

De kwaliteit van de muziek is over het algemeen een stuk beter

Zeker voor de echte muziekliefhebbers kan dit een doorslaggevend punt zijn. In vergelijking met de meeste andere soorten feesten en evenementen zal de kwaliteit van de muziek op een silent disco een stuk beter zijn. Dit ligt natuurlijk ook aan de kwaliteit van de koptelefoons die er worden gebruikt, maar wij zorgen er altijd voor dat ook deze van de hoogste kwaliteit zijn. Op die manier kunnen je gasten en jij zelf optimaal genieten van de muziek die er wordt gespeeld.

Uiteindelijk is het gewoon heel anders dan anders

Waar het uiteindelijk om gaat wanneer je een feest of evenement organiseert, is dat iedereen het naar zijn of haar zin heeft. Je wil ervoor zorgen dat men zich vermaakt en dat je gasten er nog lang over napraten. Door een silent disco te boeken, kan je er zeker van zijn dat je iedereen een hele originele ervaring biedt. Dankzij het hele concept van de silent disco is het ook vooral een sociale ervaring waarbij je andere mensen op een andere manier kan leren kennen dan tijdens een gewoon feest in, bijvoorbeeld, een nachtclub. Het is tenslotte veel makkelijker om even een praatje te slaan met de mensen om je heen en alleen jullie aanwezigheid op silent disco is al een goed onderwerp om een conversatie mee te beginnen.

Wat Evenses voor je kan betekenen

Bij het boeken van een silent disco zal je te maken krijgen met heel wat keuze op het gebied van organisatie, muziekstijlen, en locaties. Bij Evenses kunnen we een uitgebreide variatie aan silent disco's voor je organiseren die geschikt zijn voor allerlei soorten feesten en evenementen, van verjaardagen en bruiloften tot festivals en zakelijke evenementen.

Bij Evenses kan je ook een silent disco boeken in combinatie met andere soorten entertainment  zoals bijvoorbeeld een live DJ set of een visuele show door een VJ. Of je nou het komende buurtfeest een origineel tintje wil geven of op zoek bent naar unieke begeleiding voor avondje feesten met collega's op het jaarlijkse kantoorfeest, een silent disco zal indruk maken. Om je feest helemaal een persoonlijke finishing touch te geven, kan je een silent disco organiseren op een locatie die veel voor jou betekent en met muziek die je zelf uitkiest.

Bij het boeken van een silent disco is het wel aan te raden om dat in ieder geval te doen met een ervaren partij wat betreft het opzetten van dergelijke evenementen. Evenses is al jarenlang actief in de wereld van evenementen en entertainment, en we hebben door de jaren heen al talloze keren silent disco's voor onze klanten georganiseerd. Met behulp van de zoekmachine op onze website kan je al eens rustig bekijken wat wij zoal voor je kunnen betekenen op dit vlak, terwijl je ook zeven dagen per week terecht kan bij onze bookers en entertainment specialisten met vragen omtrent het boeken van een silent disco. Zij zijn bereikbaar via het offerteformulier op de website, of per e-mail of telefoon. Bij Evenses kan je er vanuit gaan dat we samen met jou de silent disco boeken die perfect past bij het feest of evenement dat jij gaat organiseren.

Silent disco inhuren voor uw evenement, feest of bruiloft

Als u een Silent Disco bij Evenses boekt hoeft u zich nergens meer zorgen om te maken. De stille disco wordt geboekt met een all-in prijs, dit houdt in dat alle benodigde apparatuur, een stijlvolle DJ booth, voldoende geluidstechniek en een mooie lichtshow zijn inbegrepen. Het enige wat u dan nog hoeft te doen is genieten van uw evenement, feest, festival, bedrijfsfeest of huwelijk. Er is zelfs een manier om uw evenement nog completer te maken, heeft u bijvoorbeeld al gedacht aan een Foto Spiegel, Verlichte Dansvloer of misschien wel een Cocktailbar. Op onderstaande pagina ziet u informatie over Silent Disco's. U kunt ook vrijblijvend contact opnemen met een van onze medewerkers en wij helpen u graag verder met uw vragen over het huren van een Silent Disco. Lees hieronder nog ver in de blog over een Silent Disco.

Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.