DJ J-Lynne boeken

Deze Nederlandse-Indonesische dame werd geboren en getogen in de hoofdstad van Nederland, Amsterdam. Opgegroeid met jazz- en soulmuziek was ze voorbestemd iets te doen met deze muzikale invloeden. Met een sterke liefde voor Deep House en Techno heeft ze haar carrière in Nederland een kickstart gegeven, maar is ze al snel internationaal gegaan vanwege haar plannen om de wereld te veroveren. Naast dj'en produceert ze ook eigen tracks.

Boek DJ J-Lynne voor uw bruiloft, evenement of bedrijfsfeest

Een van haar bewerkingen is Loves Prince tribute die werd ondersteund door grote artiesten zoals Benny Rodrigues, Loco Dice, Neverdogs, Marco Carola, The Martinez Brothers en nog veel meer. Nieuwe nummers volgen in de nabije toekomst.
DJ J-Lynne heeft DJ-ervaring opgedaan in steden over de hele wereld, zoals: Bali, Barcelona, ​​Berlijn, Doha, Ibiza, Italië, Jakarta, Yogjakarta, Surabaya, Nederland, Thailand, Singapore en Londen.

Is DJ J-Lynne dé DJ voor uw bruiloft, bedrijfsfeest of festival? Zij is te boeken via Evenses voor uw jubileum, verjaardag, club of feest. Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem per telefoon, e-mail of chat contact met ons op. Wij zijn zeven dagen per week bereikbaar om u te helpen met de juiste invulling van entertainment voor uw gelegenheid.