DJ Hielke Boersma

Hielke is in het bijzonder te herkennen van radiozender SLAM en is nu ook te boeken bij Evenses Entertainment!

prijs op aanvraag
Hielke Boersma
dVwtcFMeM
Hielke Boersma
Controleer nu de beschikbaarheid van DJ Hielke Boersma
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking

DJ Hielke Boersma

De opkomende bekende DJ Hielke Boersma is geboren en opgegroeid in Groningen. Na een lange tijd studeren besloot Hielke om het risico te nemen om van zijn passie zijn werk te maken: de radio. En dat is de SLAM! DJ gelukt! Hielke draait al jaren live in clubs, festivals en andere feesten en is daarnaast bekend van zijn radioshows op de landelijke radiozender SLAM!.

Hielke's fascinatie in muziek en radioshows

Toen de DJ elf jaar oud was raakte hij gefascineerd met alle geluiden die uit het radiokastje in de keuken kwamen. Dit inspireerde de DJ om na enkele jaren zelf te oefenen bij verschillende radiostations. Hielke was sindsdien begonnen aan het eerste hoofdstuk van zijn leven als opkomende DJ. Hij ging op zijn vijftiende naar de lokale omroep van Groningen en leerde daar alles van het vak om DJ te worden. De radio DJ is sinds 2020 een van de talenten van SLAM!.

Wat is DJ Hielke Boersma's specialiteit?

Hielke draait graag veel uptempo house, maar ook hits, urban en classics draait hij zonder moeite aan elkaar, waardoor de dansvloer iedere keer gegarandeerd ontploft. Zijn eigen mixen en mash-ups zijn herkenbaar door een mix van herkenbare vocals en elektrische beats.

DJ Hielke Boersma boeken bij Evenses Entertainment

Hielke weet door zijn jarenlange ervaring als DJ van elke setting een topfeest te maken. Daarnaast is hij dankzij zijn ervaring als radio DJ bij SLAM! ook een goede spreker. Heeft Evenses inmiddels u interesse opgewekt? Dan moet u weten dat een boeking met Hielke Boersma uw dag zeker weten laat slagen.

Hielke is juist een opkomende DJ uit de Nederlandse samenleving en is graag gewild door verschillende mensen op een bedrijfsfeest of festival.

Wilt u Hielke Boersma boeken? Evenses is een bekend boekingsbureau, die een breed assortiment heeft aan artiesten, bands, dj's, acts, professionele artiesten en meer. Daarom kunt u bij ons ook Hielke Boersma boeken. Wilt u uw feestje iets extra's geven? Dan kunnen wij dat voor u regelen. Wij informeren u graag over de kosten, het optreden en de act zelf. Evenses wilt namelijk niet dat jullie verrassingen komt te staan. We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wilt u dit direct boeken? Dan kunt u contact met ons opnemen.

Bij Evenses kunt u ook:

Repertoire DJ Hielke Boersma

Genres

Pop
Dance
House
Disco
Nederlandstalig
90s

Vergelijkbare acts

DJ Bombastic

DJ Bombastic

Deze eclectic, urban house-DJ speelt de sterren van de hemel

prijs op aanvraag
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.