Sorteer op: Relevantie
Sorteer op: Relevantie
LIME
100% match

LIME

Ben je opzoek naar een Muzikant die jouw event naar een hoger niveau tilt? Boek dan LIME bij Evenses Entertainment! Lees meer

4,8 (11 Beoordelingen)
€ 695 - € 1530
Aqua Drums
100% match

Aqua Drums

Spetterende drumshow voor jouw evenement
Drumshows zijn ontzettend populair. Zo hebben wij bij Evenses een breed assortiment aan percussionisten en allerlei andere drumshows. Maar heeft u o...
Lees meer

4,8 (10 Beoordelingen)
€ 1795 - € 2295
Reconnect
100% match

Reconnect

Caribische passie tot moderne pop, ontdek de magie van steeldrum act Reconnect!
Exotische muziek in alle genres, van Caribische soca & reggae tot moderne popmuziek van artiesten als Ed Shee...
Lees meer

4,9 (7 Beoordelingen)
€ 795 - € 1510
Accordeonist Patrique
100% match

Accordeonist Patrique

Deze accordeonist speelt authentieke accordeonmuziek in alle genres.
Accordeonist, zanger en entertainer. Met zijn 25 jaar aan ervaring is accordeonist Patrique van alle markten thuis en weet...
Lees meer

4,5 (4 Beoordelingen)
€ 595 - € 1310
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Overig instrumentaal

Instrumentale muziek is muziek waar uitsluitend gebruik wordt gemaakt van muziekinstrumenten. Zelfs bij muziek waar zang gebruikt wordt, zitten nog stukken van een instrumentaal intermezzo. Dit is ook mogelijk met overige instrumentale muziek.

Wat wordt er bedoeld met overige instrumentale muziek?

Onder overig instrumentaal verstaan we de instrumenten die een grote toevoeging hebben op een feest of evenement, maar unieker zijn dan de meest gebruikte instrumenten. Neem bijvoorbeeld de handpan of de doedelzak hierbij als voorbeeld.

Voorbeelden overig instrumentaal bij Evenses:

Handpan

De handpan komt origineel uit Zwitserland en is gebaseerd op een Caribische steeldrum. Het instrument is pas 20 jaar oud. Dot zorgt ervoor dat nog niet veel mensen bekend zijn met de bijzondere klanken van het instrument. De grondtoon en de toonladder staan bij de handpan al vast, waardoor het bijzondere geluid herkenbaar is. Aphrodite handpan is voor elke gelegenheid geschikt. Handpan is geschikt als achtergrondmuziek of als rustige muziek op de voorgrond.

Doedelzak

De doedelzak is geen onbekend instrument. Iedereen kent het instrument wel, maar toch zie je het niet veel voorbij komen op een feest of evenement. Het rietinstrument wordt bespeeld via de luchtkamer waardoor de klank niet onderbroken wordt. De doedelzak is al een stuk ouder dan bijvoorbeeld de handpan. De doedelzak is (vermoedelijk) 2000 v.Chr. ontstaan in de regio van Inda, Pakistan en Iran. Omdat het nog niet vaak wordt ingezet plaatsen wij deze bij overig instrumentaal. Een professionele doedelzakspeler zoals doedelzakspeler Gary is leuk om als extra toevoeging in te zetten voor uw gelegenheid.

overig instrumentaal.jpeg

Accordeon

De accordeon valt onder overig instrumentaal omdat het een lastig instrument is om te spelen, daardoor zijn er niet veel artiesten die dit beoefenen. Het muziekinstrument wordt tot de aerofonen gerekend. Het is geen moeilijk instrument om te spelen als je kijkt naar het notenschrift of de akkoorden. Het is een instrument om plezier mee te hebben en te zorgen dat andere mensen plezier hebben. De vrolijke klanken zorgen voor een gezellige sfeer. Een zanger, zoals bijvoorbeeld accordeonist Patrique zingt tegelijk met de liedjes op de accordeon. Dat zorgt voor een unieke sfeer die wij plaatsen bij overig instrumentaal.

overig instrumentaal accordeon.jpeg

Andere soorten overig instrumentaal

Er zijn veel meer muziekinstrumenten dan een persoon kan bedenken. Al die instrumenten worden door mensen bespeeld en die vallen allemaal onder overig instrumentaal als de instrumenten niet bekend genoeg zijn bij artiesten. De meeste artiesten spelen samen met een gitarist of pianist. Dat zijn de meest voorkomende muzikanten.

Overige instrumentale muziek boeken bij Evenses

Je kan onze bookers en entertainment specialisten vijf dagen per week bereiken via het offerteformulier op onze website, of per e-mail of telefoon. Als je eerst zelf eens op verkenning wil gaan, dan kan je met behulp van de zoekmachine op onze website alvast een kijkje nemen naar alle beschikbare opties. Daarnaast zetten we ook enkele tips voor het boeken van ** overige instrumentale muziek** op een rijtje van welke wij hopen dat ze je van pas kunnen komen.

Overige instrumentale boekingen zorgen altijd voor veel plezier bij onze klanten. De overige instrumentale boekingen staan bekend als een groots feest spektakel!

Bij Evenses kunt u:

Gegarandeerd een prachtige invulling van uw evenement door een van onze vele professionele artiesten.Hoe kan ik bepalen welk instrument geschikt is voor het evenement?

Het type instrument dat u kiest, hangt af van het type evenement dat u organiseert en de sfeer die u wilt creëren. Als u bijvoorbeeld een formele zakelijke bijeenkomst organiseert, zijn er andere instrumenten passend dan bij een feestelijke gelegenheid. Laat u adviseren met behulp van een omschrijving van de gelegenheid en de gasten. Wij helpen graag.

Kan een instrumentale muzikant buiten optreden?

Bij het boeken van een solist voor een buitenlocatie moet u rekening houden met het weer en de omgeving. Zorg ervoor dat de muzikant beschermd is tegen regen of wind en dat ze het geluid kunnen versterken als dat nodig is. Het kan ook helpen om een back-up plan te hebben in geval van slecht weer. Zeker in de winter kunnen de meeste muzikanten niet optreden buiten.

Wat zit inbegrepen bij de prijs?

Alles wat benodigd is voor een geslaagd optreden zit standaard inbegrepen. Dus de prijs is alles-inclusief en er zijn geen bijkomende kosten. Inbegrepen zijn:

 • Gescreend, professioneel entertainment

 • Niet goed - geld terug garantie

 • Reiskosten

 • BTW

 • Vervangend entertainment bij ziekte

 • Online wensenlijst

 • Persoonlijke eventmanager

 • 24/7 klantenservice

 • Op- en afbouw (indien nodig)

 • Licht en geluidstechniek (indien nodig)*

 • Overige benodigde apparatuur (indien nodig)

 • In overleg kan de techniek door Evenses of de band geregeld worden. Echter is dit niet altijd het geval.

Hoe komt de prijs tot stand?

De prijs is voornamelijk afhankelijk de volgende factoren:

 • De gewenste duur van het optreden
 • De reistijd en reiskosten
 • (eventueel) benodigde licht- en of geluidstechniek
 • Eventuele wachttijd en voorbereidingstijd
 • De groepsgrootte
 • Bekendheid van de act.

Uiteindelijk is ieder feest uniek. Daarom bespreken we graag uw wensen vooraf en kunnen we een passend voorstel op maat maken.

Hoe wordt de kwaliteit van het entertainment gegarandeerd?

Een speciaal opgeleid team doet vooraf de screening van ons entertainment. Hierbij kijken we naar:

 • ervaring,
 • opleiding,
 • prijs-kwaliteitsverhouding,
 • representativiteit,
 • originaliteit
 • betrouwbaarheid in het nakomen van afspraken.

Wat wij verder nog doen:

 • Alle acts worden vooraf bekeken middels demo's en live optredens.
 • Persoonlijke kennismaking voordat acts namens Evenses kunnen optreden
 • Ons entertainment heeft ook een online portal waarin ze alle informatie en wensen van uw boeking ten alle tijde kunnen inzien
 • Wij bellen en smsen voorafgaand de boeking nog met het entertainment voor een laatste controle
 • Wij werken enkel met entertainment waar we zelf achter staan en dat voldoet aan onze kwaliteitseisen. In alle andere gevallen komen ze niet op onze website.
 • Omdat we al bijna 15 jaar bestaan hebben we met vrijwel al ons entertainment een jarenlange, goede samenwerking
Hoe gaat een boeking precies in zijn werk?

Het is onze taak om u volledig te ontzorgen zodat u uiteindelijk een geslaagd feest heeft. Zo komt u tot een geslaagd feest:

 1. Kijk op onze website en kies het entertainment uit dat u leuk vindt. Lastig kiezen? Neem contact met ons team op en wij helpen u met het vinden van de juiste optie
 2. U ontvangt een vrijblijvend voorstel. Past het niet geheel bij uw wensen? Geef het aan, we proberen het dan aan te passen. Is het voorstel wel naar wens? Dan kan u aangeven dat u wenst te boeken.
 3. U kunt online uw wensen en overige gegevens doorgeven. Wij maken een overeenkomst en factuur. Dit kan online betaald en ondertekend worden. Wij zullen al het entertainment correct inplannen. Kort voor de boeking nemen we nog even contact op.
 4. We zijn er helemaal klaar voor. We gaan er een geslaagde gelegenheid van maken!
Hoe kan ik annuleren?

Wilt u onverhoopt annuleren? Neem contact met ons op, wij proberen het dan zo goed mogelijk op te lossen voor zowel u als het door u geboekte entertainment. In overleg komen we meestal tot de beste oplossing.

Dit is ons standaard annuleringsbeleid:
Nadat u uw boeking heeft bevestigd, heeft u 14 dagen bedenktijd. U kan dan, zonder opgave van reden, kosteloos annuleren. Dit geldt enkel voor boekingen die verder zijn dan 45 dagen op de dag van boeken.

Indien de bedenktijd is verlopen, of de boeking vindt binnen 45 dagen plaats, rekenen wij een annuleringsvergoeding. U kunt bij het plaatsen van een boeking de annuleringsbescherming afnemen voor 6,8% van het boekingsbedrag.

Annuleren zonder annuleringsbescherming:
20% tot 90 dagen of meer voor de boeking
40% tot 31 dagen voor de boeking
60% tot 14 dagen voor de boeking
80% tot 7 dagen voor de boeking
100% tot 0 dagen voor de boeking

Annuleren met annuleringsbescherming:
tot 90 dagen voor de boeking
20% tot 31 dagen voor de boeking
30% tot 14 dagen voor de boeking
40% tot 7 dagen voor de boeking
50% tot 0 dagen voor de boeking
+
Met flexibele annulering kan Opdrachtgever, mits de leverancier er akkoord mee is, kosteloos de boekingsdatum eenmalig verplaatsen.

Bij bekende artiesten houden wij de annuleringsvoorwaarden aan zoals ze bij deze partij gelden.

Hoe gaat de betaling in zijn werk?

U kunt via onze beveiligde online omgeving uw betaling uitvoeren. Wij gebruiken hiervoor de betaalprovider Mollie. U kunt kiezen uit alle gangbare betaalmethoden.

 • Ideal
 • Bankoverschrijving
 • Creditcard
 • Paypal
 • Apple pay
 • Sofort Banking
 • Bankcontact
 • KBC/CBC betaalknop
 • Belfius Pay Button

U kunt de volgende betaaltermijnen kiezen:

 • 100% aanbetaling vooraf
 • 50% bij plaatsing boeking, resterende 50% 14 dagen voor de boeking
  Enkel voor bedrijven:
 • 30 dagen na de boeking betalen (2,9% toeslag)
 • 60 dagen na de boeking betalen (6,8% toeslag)
Wat als mijn feest niet door kan gaan door Corona?

Wilt u graag entertainment boeken, maar weet u niet zeker of uw feestdatum door kan gaan? U kunt bij ons te allen tijde uw boeking gratis verplaatsen als uw feest door overheidsmaatregelen niet door kan gaan. Deze garantie bieden wij u geheel kosteloos aan!

Wat als het entertainment last-minute niet meer kan optreden?

Wij hebben altijd een backup-optie beschikbaar. Ons team is 24 uur per dag bereikbaar. Indien het door u geboekte entertainment vanwege overmacht niet meer kan komen optreden, zetten wij alles op alles om alsnog het optreden door te laten gaan. Omdat we zo een groot netwerk hebben slagen we hier eigenlijk altijd in.

Niet goed = geld terug
2000+ mogelijkheden
11.000+ feesten ervaring
9.5 uit 1000+ reviews
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Advice

Entertainment

Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar