Sorteer op: Relevantie
Sorteer op: Relevantie
LIME boeken
100% match

LIME boeken

Boek deze artiest exclusief bij Evenses!
Wilt u lekker wegdromen bij een lofi lounge track, of wilt u met de voetjes van de vloer? Bij LIME bent u aan het juiste adres. LIME staat voor Live ...
Lees meer

€ 695 - € 1530
Aqua Drums
100% match

Aqua Drums

Spetterende drumshow voor jouw evenement
Aqua Drums Drumshows zijn ontzettend populair. Zo hebben wij bij Evenses een breed assortiment aan percussionisten en allerlei andere drumshows. Maar...
Lees meer

prijs op aanvraag
Träcksäck boeken
100% match

Träcksäck boeken

Dit accordeonisten duo haalt van alles uit de kast!
Träcksäck boeken Met maar liefst TWEE trekzakken speelt dit duo nummers van de Zuid- Amerikaanse hit Nossa tot de Franse Dance-hit Tu est...
Lees meer

prijs op aanvraag
Accordeonist Patrique
100% match

Accordeonist Patrique

Deze accordeonist speelt authentieke accordeonmuziek in alle genres.
Accordeonist, zanger en entertainer. Met zijn 25 jaar aan ervaring is accordeonist Patrique, wat betreft genres, van alle ...
Lees meer

4,5 (4 Beoordelingen)
€ 595 - € 1310
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Overig instrumentaal

Instrumentale muziek is muziek waar uitsluitend gebruik wordt gemaakt van muziekinstrumenten. Zelfs bij muziek waar zang gebruikt wordt, zitten nog stukken van een instrumentaal intermezzo. Dit is ook mogelijk met overige instrumentale muziek.

Wat wordt er bedoeld met overige instrumentale muziek?

Onder overig instrumentaal verstaan we de instrumenten die een grote toevoeging hebben op een feest of evenement, maar unieker zijn dan de meest gebruikte instrumenten. Neem bijvoorbeeld de handpan of de doedelzak hierbij als voorbeeld.

Voorbeelden overig instrumentaal bij Evenses:

Handpan

De handpan komt origineel uit Zwitserland en is gebaseerd op een Caribische steeldrum. Het instrument is pas 20 jaar oud. Dot zorgt ervoor dat nog niet veel mensen bekend zijn met de bijzondere klanken van het instrument. De grondtoon en de toonladder staan bij de handpan al vast, waardoor het bijzondere geluid herkenbaar is. Aphrodite handpan is voor elke gelegenheid geschikt. Handpan is geschikt als achtergrondmuziek of als rustige muziek op de voorgrond.

Doedelzak

De doedelzak is geen onbekend instrument. Iedereen kent het instrument wel, maar toch zie je het niet veel voorbij komen op een feest of evenement. Het rietinstrument wordt bespeeld via de luchtkamer waardoor de klank niet onderbroken wordt. De doedelzak is al een stuk ouder dan bijvoorbeeld de handpan. De doedelzak is (vermoedelijk) 2000 v.Chr. ontstaan in de regio van Inda, Pakistan en Iran. Omdat het nog niet vaak wordt ingezet plaatsen wij deze bij overig instrumentaal. Een professionele doedelzakspeler zoals doedelzakspeler Gary is leuk om als extra toevoeging in te zetten voor uw gelegenheid.

overig instrumentaal.jpeg

Accordeon

De accordeon valt onder overig instrumentaal omdat het een lastig instrument is om te spelen, daardoor zijn er niet veel artiesten die dit beoefenen. Het muziekinstrument wordt tot de aerofonen gerekend. Het is geen moeilijk instrument om te spelen als je kijkt naar het notenschrift of de akkoorden. Het is een instrument om plezier mee te hebben en te zorgen dat andere mensen plezier hebben. De vrolijke klanken zorgen voor een gezellige sfeer. Een zanger, zoals bijvoorbeeld accordeonist Patrique zingt tegelijk met de liedjes op de accordeon. Dat zorgt voor een unieke sfeer die wij plaatsen bij overig instrumentaal.

overig instrumentaal accordeon.jpeg

Andere soorten overig instrumentaal

Er zijn veel meer muziekinstrumenten dan een persoon kan bedenken. Al die instrumenten worden door mensen bespeeld en die vallen allemaal onder overig instrumentaal als de instrumenten niet bekend genoeg zijn bij artiesten. De meeste artiesten spelen samen met een gitarist of pianist. Dat zijn de meest voorkomende muzikanten.

Overige instrumentale muziek boeken bij Evenses

Je kan onze bookers en entertainment specialisten vijf dagen per week bereiken via het offerteformulier op onze website, of per e-mail of telefoon. Als je eerst zelf eens op verkenning wil gaan, dan kan je met behulp van de zoekmachine op onze website alvast een kijkje nemen naar alle beschikbare opties. Daarnaast zetten we ook enkele tips voor het boeken van ** overige instrumentale muziek** op een rijtje van welke wij hopen dat ze je van pas kunnen komen.

Overige instrumentale boekingen zorgen altijd voor veel plezier bij onze klanten. De overige instrumentale boekingen staan bekend als een groots feest spektakel!

Bij Evenses kunt u:

Gegarandeerd een prachtige invulling van uw evenement door een van onze vele professionele artiesten.

Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Entertainment

Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar