< Terug naar overzicht

Accordeonist Patrique

Deze accordeonist speelt authentieke accordeonmuziek in alle genres.
vanaf: 
€345,-
5

Referenties

"Bedankt dat je op onze thema avond die typische Amsterdamse muzikale sfeer hebt gebracht. We hebben echt genoten van je accordeonspel en zang. "
Kees en Anneke
5
"Patrique heeft tijdens ons jaarlijkse eindejaarsdiner de bewoners van ons verzorgingstehuis de avond van hun leven bezorgd. Dank je wel en we gaan dit zeker herhalen!"
Sofia van Dalen
4
"Als een van de onderdelen op ons jaarlijkse dorpsfeest was Patrique echt een muzikale blikvanger."
Hans van Geenen
5

Accordeonist Patrique

Accordeonist, zanger en entertainer. Met zijn 25 jaar aan ervaring is accordeonist Patrique, wat betreft genres, van alle markten thuis en weet hij elk optreden tot een succes te maken.

 

Dé accordeonist voor de authentieke Parijse sfeer, een Franse chanson, musette, een prachtige tango of Italiaanse aria, muziek bij een romantisch diner, of ouderwetse zeemansliederen en de sfeer van een Amsterdamse bruine kroeg met gezellige meezingers. U ziet het al, vrijwel alle gelegenheden en genres zijn mogelijk. Zo ook lekker inhaken tijdens een rondvaart met Ierse muziek en zeemansliederen. Leuk voor uw feest, uitje, verjaardag, diner, borrel, bruiloft of evenement!

 

Accordeonist Patrique beheerst alle genres en past zich graag aan de wensen van u en die van uw gasten aan. Voor een wat oudere doelgroep heeft hij een speciaal programma met nostalgische liedjes in zijn repertoire. Deze rasartiest zit al jaren in het vak en heeft zowel een conservatoriumopleiding als een zangopleiding genoten. 

 

Tijdens zijn optredens kan hij zich moeiteloos tussen de gasten verplaatsen, zo kan hij elke tafel en groep een moment van speciale aandacht geven. Met zijn volle stemgeluid vult hij de hele zaal of gaat Patrique op zijn knieën voor een romantische chanson. Een uitbreiding met een extra muzikant is hierbij ook mogelijk. Naast de accordeon krijgt u dan een contrabassist en tweestemmige zang.

 

Wilt u een accordeonist huren voor uw feest, beurs, evenement, dorpsfeest, receptie, pleinfeest, bedrijfsfeest, winkelcentrum, verjaardag of jubileum? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan, door het offerteformulier in te vullen. Voor vragen kunt u ook altijd telefonisch contact met ons opnemen. We staan u graag zeven dagen per week te woord!

Suggesties voor bij deze act

Franse chansons boeken feest

Trio Sans Soucis

Coverband

Trio Sans Soucis

Coverband Franse chansons herleven met deze muziek, gespeeld door dit gipsy jazz trio. €695,- Lees meer
opera zangeres boekingen klassiek

Operazangeres Freya

Zangeres

Operazangeres Freya

Zangeres Deze operazangeres zingt klassiek en opera muziek. Kippenvel gegarandeerd! €445,- Lees meer
dixieland orkest huren event

Orkest Dixieland

Dixieland Band

Orkest Dixieland

Dixieland Band Dit bijzondere orkest verzorgd al lopend een swingend en sfeervol optreden. €695,- Lees meer
lakei inhuren familiefeest

Lakei Louie

Typetje

Lakei Louie

Typetje Deze lakei is zeer hoffelijk. Hij is er om u en uw gasten te verwelkomen en te entertainen. €245,- Lees meer