Accordeonist Patrique

176 keer aangevraagd

Deze accordeonist speelt authentieke accordeonmuziek in alle genres.

4,7 uit 5 sterren
€ 395 - € 990
papillon-zww-.jpg
MtJMpFVYc
CnLWctbOA
WIvn d Tho
accordeonist huren
nw solo muur
papillon zijaanzicht
accordeonist boeken
papillon-zww-.jpg
Controleer nu de beschikbaarheid van Accordeonist Patrique
Starttijd:  
Eindtijd:  

Accordeonist, zanger en entertainer. Met zijn 25 jaar aan ervaring is accordeonist Patrique, wat betreft genres, van alle markten thuis en weet hij elk optreden tot een succes te maken.

Dé accordeonist voor de authentieke Parijse sfeer, een Franse chanson, musette, een prachtige tango of Italiaanse aria, muziek bij een romantisch diner, of ouderwetse zeemansliederen en de sfeer van een Amsterdamse bruine kroeg met gezellige meezingers. U ziet het al, vrijwel alle gelegenheden en genres zijn mogelijk. Zo ook lekker inhaken tijdens een rondvaart met Ierse muziek en zeemansliederen. Leuk voor uw feest, uitje, verjaardag, diner, borrel, bruiloft of evenement!

Accordeonist Patrique beheerst alle genres en past zich graag aan de wensen van u en die van uw gasten aan. Voor een wat oudere doelgroep heeft hij een speciaal programma met nostalgische liedjes in zijn repertoire. Deze rasartiest zit al jaren in het vak en heeft zowel een conservatoriumopleiding als een zangopleiding genoten.

Tijdens zijn optredens kan hij zich moeiteloos tussen de gasten verplaatsen, zo kan hij elke tafel en groep een moment van speciale aandacht geven. Met zijn volle stemgeluid vult hij de hele zaal of gaat Patrique op zijn knieën voor een romantische chanson. Een uitbreiding met een extra muzikant is hierbij ook mogelijk. Naast de accordeon krijgt u dan een contrabassist en tweestemmige zang.

Wilt u een accordeonist huren voor uw feest, beurs, evenement, dorpsfeest, receptie, pleinfeest, bedrijfsfeest, winkelcentrum, verjaardag of jubileum? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan, door het offerteformulier in te vullen. Voor vragen kunt u ook altijd telefonisch contact met ons opnemen. We staan u graag zeven dagen per week te woord!

Repertoire Accordeonist Patrique

Genres

Blues
Pop
Jazz
Akoestisch
Soul
Kerst / Sinterklaas
Nederlandstalig
Klassiek
60s / 70s
Funk
90s
80s
3 Beoordelingen
4,7 uit 5 sterren
Kees en Anneke
5 uit 5 sterren
Bedankt dat je op onze thema avond die typische Amsterdamse muzikale sfeer hebt gebracht. We hebben echt genoten van je accordeonspel en zang.
Sofia van Dalen
4 uit 5 sterren
Patrique heeft tijdens ons jaarlijkse eindejaarsdiner de bewoners van ons verzorgingstehuis de avond van hun leven bezorgd. Dank je wel en we gaan dit zeker herhalen!
Hans van Geenen
5 uit 5 sterren
Als een van de onderdelen op ons jaarlijkse dorpsfeest was Patrique echt een muzikale blikvanger.

Vergelijkbare acts

Zanger-Gitarist Cole

Zanger-Gitarist Cole

3 Beoordelingen

Een professionele gitarist met een breed repertoire, sfeermaker voor ieder gelegenheid

€ 445 - € 1115
Bamned!

Bamned!

3 Beoordelingen

Een exclusieve liveshow met marimba, percussie en saxofoon.

€ 1500 - € 2700
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.