< Terug naar overzicht

Accordeonist Patrique

Deze accordeonist speelt authentieke accordeonmuziek in alle genres.
vanaf: 
345,-
5

Referenties

"Bedankt dat je op onze thema avond die typische Amsterdamse muzikale sfeer hebt gebracht. We hebben echt genoten van je accordeonspel en zang. "
Kees en Anneke
5
"Patrique heeft tijdens ons jaarlijkse eindejaarsdiner de bewoners van ons verzorgingstehuis de avond van hun leven bezorgd. Dank je wel en we gaan dit zeker herhalen!"
Sofia van Dalen
4
"Als een van de onderdelen op ons jaarlijkse dorpsfeest was Patrique echt een muzikale blikvanger."
Hans van Geenen
5

Accordeonist Patrique

Accordeonist, zanger en entertainer. Met zijn 25 jaar aan ervaring is accordeonist Patrique, wat betreft genres, van alle markten thuis en weet hij elk optreden tot een succes te maken.

 

Dé accordeonist voor de authentieke Parijse sfeer, een Franse chanson, musette, een prachtige tango of Italiaanse aria, muziek bij een romantisch diner, of ouderwetse zeemansliederen en de sfeer van een Amsterdamse bruine kroeg met gezellige meezingers. U ziet het al, vrijwel alle gelegenheden en genres zijn mogelijk. Zo ook lekker inhaken tijdens een rondvaart met Ierse muziek en zeemansliederen. Leuk voor uw feest, uitje, verjaardag, diner, borrel, bruiloft of evenement!

 

Accordeonist Patrique beheerst alle genres en past zich graag aan de wensen van u en die van uw gasten aan. Voor een wat oudere doelgroep heeft hij een speciaal programma met nostalgische liedjes in zijn repertoire. Deze rasartiest zit al jaren in het vak en heeft zowel een conservatoriumopleiding als een zangopleiding genoten. 

 

Tijdens zijn optredens kan hij zich moeiteloos tussen de gasten verplaatsen, zo kan hij elke tafel en groep een moment van speciale aandacht geven. Met zijn volle stemgeluid vult hij de hele zaal of gaat Patrique op zijn knieën voor een romantische chanson. Een uitbreiding met een extra muzikant is hierbij ook mogelijk. Naast de accordeon krijgt u dan een contrabassist en tweestemmige zang.

 

Wilt u een accordeonist huren voor uw feest, beurs, evenement, dorpsfeest, receptie, pleinfeest, bedrijfsfeest, winkelcentrum, verjaardag of jubileum? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan, door het offerteformulier in te vullen. Voor vragen kunt u ook altijd telefonisch contact met ons opnemen. We staan u graag zeven dagen per week te woord!

Anderen bekeken ook

accordeoniste joelle boeken bruiloft

Accordeoniste Joëlle

Zangeres, Instrumentaal

Accordeoniste Joëlle

Zangeres, InstrumentaalAccordeoniste en zangeres Joëlle verrast u met diverse muziekstijlen.345,-Lees meer
eddynancy hollands duo

Het zingende duo uit de Jordaan

Pop duo

Het zingende duo uit de Jordaan

Pop duoDit zingende duo is een echte aanrader om te boeken voor elke Hollands getinte gelegenheid. 545,-Lees meer
Een uniek duo boeken voor uw feest

The Jacuzi's

Pop duo, Jazz duo

The Jacuzi's

Pop duo, Jazz duoDit sfeervolle duo speelt naast tijdloze hits, jazz en blues, ook smartlappen en hard rock.495,-Lees meer
Mobiele muzikale act inhuren voor uw feest%2C opening%2C braderie 0

Eenmansfanfare De Harmonie

Instrumentaal, Dixieland Band

Eenmansfanfare De Harmonie

Instrumentaal, Dixieland BandEenmansfanfare De Harmonie is sfeervol en vrolijk mobiel entertainment, te boeken bij Evenses.445,-Lees meer