1 filter
Sorteer op: Relevantie
Waarzegster Naria
100% match

Waarzegster Naria

16 Beoordelingen

Deze waarzegster brengt met tarotkaarten en mini-readings een unieke beleving op elk feest.

€ 475 - € 1190
Tarotkaart-legster
100% match

Tarotkaart-legster

3 Beoordelingen

De tarotkaart-legster voorspelt u de toekomst met haar tarot kaarten.

€ 475 - € 1190
Koffiedik lezer
100% match

Koffiedik lezer

3 Beoordelingen

Laat de koffiedik lezer uw toekomst voorspellen op een manier die u nog nooit heeft meegemaakt.

€ 675 - € 1485
marieke
Advies of hulp nodig?

7 dagen per week bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Waarzegster

Waarzegster boeken voor uw feest, evenement, bedrijfsfeest, bruiloft of festival? Een waarzegster of handlezer zorgt voor een twist op uw evenement. Gasten kunnnen hun toekomst latern voorspellen in paren, maar ook individueel. De sessies van de helderziende kunnen zowel lang als kort duren, denk hierbij aan gemiddeld 1 tot 10 minuten per sessie. Reken er dan ongeveer op dat de paragnost per uur voor gemiddeld 6 mensen de toekomst voorspellen kan. Evenses biedt diverse mogelijkheden aan, bijvoorbeeld een paranomaal Waarzegster, kaartlegging van een Tarotkaart-legster en Handlezeres. Waarzegsters zorgen voor persoonlijke aandacht voor uw gasten op uw feest, evenement, personeelsfeest of huwelijk, vaak wordt nog teruggedacht aan de voorspelde toekomst door de gasten.

Waarzegster boeken voor uw feest, bruiloft of evenement

Hebben jullie zin om binnenkort een feestje voor vrienden te geven en zijn jullie nog op zoek naar iets van leuk entertainment? Ben je onderdeel van het organisatiecomité voor het bedrijfsfeest van dit jaar en is jullie gevraagd om er iets origineels van te maken? Of is je dochter misschien over een paar maanden jarig en denk je erover om een authentiek themafeestje te organiseren? Je hebt er misschien zelf nog niet aan gedacht, maar het zou wel eens het overwegen waard kunnen zijn om een waarzegster te boeken.

Met het huren van een waarzegger geeft u zowel uzelf, als uw gasten een waardevol geschenk mee. Een waarzegster kan ook geboekt in combinatie met andere acts van Evenses, denk bijvoorbeeld aan iets heel anders, zoals een Foto Mirror, Champagnetoren of Massage. U kunt uw evenement zo plannen dat u er het meeste profijt van heeft. Scroll naar beneden voor meer informatie over het huren van waarzegsters. U kunt ook vrijblijvend contact opnemen met een van onze medewerkers, wij helpen u graag verder met het vinden van de geschikte waarzegster.

Waarzegster boeken

Hebben jullie zin om binnenkort een feestje voor vrienden te geven en zijn jullie nog op zoek naar iets van leuk entertainment? Ben je onderdeel van het organisatiecomité voor het bedrijfsfeest van dit jaar en is jullie gevraagd om er iets origineels van te maken? Of is je dochter misschien over een paar maanden jarig en denk je erover om een authentiek themafeestje te organiseren? Je hebt er misschien zelf nog niet aan gedacht, maar het zou wel eens het overwegen waard kunnen zijn om een waarzegster te boeken.

Zeker voor de mensen die niet echt begrijpen wat we bedoelen met het boeken van een waarzegster zullen we beginnen met een korte uitleg van wat een waarzegster zou kunnen toevoegen aan het feest of evenement dat je gaat organiseren. Simpel gezegd is een waarzegster een persoon die de gave heeft om de toekomst van een ander persoon te lezen. Dat kan op verschillende manieren gebeuren, zoals op basis van de bewegingen van hemellichamen, door tarotkaarten te lezen, of door iemands handlijnen te bestuderen. We zullen later iets dieper ingaan op de verschillende methoden van waarzeggerij die er bestaan, maar waar het boeken van een waarzegster op neerkomt, is dat je een professionele waarzegster inhuurt op tijdens jouw feest of evenement jouw gasten hun toekomst te lezen.

Aangezien er veel verschillende vormen van waarzeggerij bestaan, kan de rol van de waarzegster op jouw feest ook op verschillende manieren ingevuld worden. Zo zal een Tarotkaart-legster, bijvoorbeeld, normaal gezien wat ruimte nodig hebben voor een tafel en een stoel, terwijl een handlezeres eigenlijk geen atributen nodig heeft en zich meer tussen de mensen kan begeven tijdens de feestelijkheden. Hierdoor zal niet ieder type waarzegster even goed zal passen bij de gelegenheid, dus is het wel van belang dat je jezelf een beetje verdiept in wat voor waarzegsters er zoal beschikbaar zijn en hoe deze van toegevoegde waarde kunnen zijn op het feest of evenement dat je gaat organiseren.

Desalniettemin hoeft het helemaal niet moeilijk te zijn om de perfecte waarzegster voor jouw  evenement te boeken. Gezien het gevarieerde aanbod waarzegsters in Nederland en België is het echter over het algemeen wel een goed idee om bij het boeken de hulp in te roepen van een bedrijf dat ervaring heeft op het gebied van entertainment en party planning. Zoals we al eerder schreven zal niet iedere waarzegster even goed passen bij het feest of evenement dat jij gaat organiseren.  Evenses beschikt over een uitgebreid portfolio professionele waarzegsters voor wie wij al talloze boekingen hebben verzorgd. Die expertise en die ervaring gebruiken we graag om jou te helpen, zodat jij de perfecte waarzegster kan boeken voor jouw evenement.

Je kan onze bookers en entertainment specialisten zeven dagen per week bereiken door het offerteformulier op onze website in te vullen, door ons een mailtje te sturen, of door ons te bellen. Als je zelf eerst een kijkje wil nemen naar wat wij op het gebied van waarzegsters zoal kunnen bieden, dan kan je met de hulp van onze zoekmachine het zoeken wat overzichtelijker maken. In combinatie met ander materiaal dat je kan vinden op het internet kan je zo een eerste indruk van de beschikbare waarzegsters vormen. Verder zullen we hieronder een kijkje nemen naar de geschiedenis van de waarzeggerij door de eeuwen heen en zetten we, als hulp voor jouw bij het boeken van een waarzegster, alvast enkele van de meer voorkomende vormen van waarzeggerij op een rijtje.

Een stukje geschiedenis over de kunst van de waarzeggerij

Al eeuwenlang is de kunst van de waarzeggerij een onderwerp dat omgeven is door mystiek en controversie. Staat ons lot al vast zonder dat wij ons ervan bewust zijn? Zijn er werkelijk mensen met een gave om de toekomst te kunnen lezen? Bestaan er wel degelijk bovenatuurlijke krachten in onze wereld? Sinds de beschavingen van het Oude Egypte, het Oude China, en het Oude Babylonië, meer dan 4000 jaar voordat onze jaartelling begon, hebben miljoenen mensen zich deze vragen al gesteld.

Éen van de oudste voorbeelden van waarzeggerij is het bekende Orakel van Delphi uit de Griekse Oudheid. Dit Orakel bevond zich op de berg Parnassos en ieder jaar kwamen er duizenden mensen vanuit het hele Griekse Rijk naar de stad Delphi om hun toekomst te horen. Het Orakel stond in contact met de god Apollo via de Pythia, een bijzondere priesteres die op de Parnassos woonde. Aangezien Apollo, als god van het Licht, verondersteld werd om alles te kunnen zien, inclusief datgene wat aan het menselijk oog ontsnapte, hadden de Oude Grieken er heel wat voor over om zijn advies te mogen horen.

Waarzeggerij en andere zogenaamde bovennatuurlijke kunsten die in verschillende oude beschavingen en religies een belangrijke rol speelden, kregen, in ieder geval in Europa, een heel ander imago in de Middeleeuwen. Het overwegend christelijke Europa beschouwde waarzeggerij als een manier om contact te zoeken met geesten en dat werd door de Bijbel gezien als een zonde. Waarzegsters liepen in deze periode van de geschiedenis in Europa grote risico's op vervolging. Pas tegen het einde van de Middeleeuwen, rond de zestiende eeuw, begon de waarzeggerij weer een beetje aan aanzien te winnen, vooral in de vorm van astrologie. Verschillende beroemde wetenschappers uit die periode, waaronder de Duitser Johannes Kepler en de Engelsman Isaac Newton, deden onderzoek naar de astrologie.

Vanaf de negentiende en twintigste eeuw begon waarzeggerij steeds minder gezien te worden als een wetenschap en steeds meer als vermaak. Er waren vanzelfsprekend nog steeds waarzegsters die hun kunst op een wetenschappelijke manier benaderden, maar waarzegsters begonnen ook steeds meer op te duiken op kermissen in Europa. Met de opkomst van de televisie rond het midden van de vorige eeuw vond ook de waarzegster een weg naar het grote publiek. In verschillende landen trokken en trekken programma's met waarzegsters, oftewel paragnosten, miljoenen kijkers die hopen om via de telefoon hun toekomst te horen te krijgen. Hetzelfde gebeurde enkele decennia later met de groei van internet, waar je tegenwoordig nog steeds online je toekomst voorspeld kan krijgen op heel wat websites.

Verschillende methodes van waarzeggen

Wanneer we het hebben over een waarzegster op de kermis, dan denk je waarschijnlijk al snel aan iemand met een glazen bol of misschien met een set kaarten. Dat zijn inderdaad twee van de vormen van waarzeggerij die in Europa populair zijn, maar er bestaan er nog heel wat meer. Van het lezen van Tarotkaarten en het analyseren van de sterren tot het kijken in vuur en het lezen van theebladeren, door de eeuwen heen zijn er talloze methodes van waarzeggerij ontwikkeld. Om je alvast wat op weg te helpen bij het boeken van een waarzegster zetten we hieronder enkele van de meer voorkomende vormen op een rijtje.

Esoterie

Esoterie is een ander woord voor het welbekende tarot. Tarot is een set van 78 kaarten met daarop verschillende afbeeldingen die allemaal een verschillende betekenis hebben, afzonderlijk en in relatie tot elkaar. Het lezen van tarotkaarten, zoals waarzegster Naria uit ons portfolio doet, wordt voornamelijk gebruikt als onderdeel van meditatie, om persoonlijkheden te analyseren, en om te toekomst te lezen.

Chiromantie

Chiromantie is de minder gebruikte naam voor handlijnkunde. Dit is een vorm van waarzeggerij waarbij de lijnen en andere kenmerken van de hand van een persoon als basis worden gebruikt om de karaktereigenschappen en de toekomst van die persoon af te leiden. Bij Evenses kan je, onder andere, handlezeres Salina boeken om haar kennis van de handlijnkunde met jouw gasten te delen.

Tasseografie

Tasseografie klinkt je waarschijnlijk niet bekend in de oren, maar je hebt de uitdrukking koffiedik kijken vast wel eens gehoord. Dat is wat tasseografie is. Bij deze zeer oude vorm van waarzeggerij drinkt een persoon een kop Turkse koffie en thee, waarna een waarzegster de achtergebleven koffie- of theebladeren leest om de toekomst van die persoon te voorspellen. Tegenwoordig wordt het vooral gezien als een vorm van entertainment en dat is ook de reden dat je acts als koffiediklezer Pieter kan boeken bij ons.

Glazen bal

Één van de allerbekendste methodes van waarzeggerij is het kijken in de glazen of kristallen bal. Het doel van de waarzegster bij deze methode is om bepaalde visioenen te krijgen door in een bal van kristal of glas te staren. Onder andere op kermissen en in tekenflms is dit een veelvoorkomende vorm van waarzeggerij.

Wat Evenses zoal voor je kan betekenen

Als specialist op het gebied van entertainment beschikken wij over een breed portfolio aan waarzegsters die geschikt zijn voor allerlei soorten feesten en evenementen, van verjaardagen en themafeesten tot festivals en zakelijke evenementen. Of je nou een feestje voor familie in de tuin geeft en dat van een vleugje mystiek wil voorzien, of een bedrijfsborrel organiseert waarbij je wat origineel vermaak wil bieden, bij Evenses helpen we je graag om de ideale optie voor jouw feest of evenement te vinden en te boeken. Door een waarzegster te boeken, kan je jouw feest helemaal uniek maken. Hoeveel van je gasten hebben tenslotte al eens de kans gehad om voor niks hun toekomst te laten lezen door een ervaren waarzegster?

Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.