Sorteer op: Relevantie
Sorteer op: Relevantie
Waarzegster Naria
100% match

Waarzegster Naria

Deze waarzegster brengt met tarotkaarten en mini-readings een unieke beleving op elk feest.
Wilt u een unieke ervaring voor uw evenement? Denk dan eens aan een waarzegster. Ze kan ingehuurd w...
Lees meer

4,8 (18 Beoordelingen)
€ 695 - € 995
Toverende waarzegger 'Sultan'
100% match

Toverende waarzegger 'Sultan'

Laat uw gasten stralen, lachen en verbazen door de toverende waarzegger Sultan!
Zou u graag de toverende waarzegger Sultan willen boeken voor uw feest, verjaardag, bedrijfsfeest of receptie? ...
Lees meer

4,7 (8 Beoordelingen)
€ 575 - € 1265
Tarotkaart-legster
100% match

Tarotkaart-legster

De tarotkaart-legster voorspelt u de toekomst met haar tarot kaarten.
Wilt u een waarzegster op uw feest of borrel? Ervaren tarotkaarten-legster voorspelt uw gasten de toekomst. Zij legt de ...
Lees meer

4,7 (3 Beoordelingen)
€ 745 - € 1640
Koffiedik lezer
100% match

Koffiedik lezer

Laat de koffiedik lezer uw toekomst voorspellen op een manier die u nog nooit heeft meegemaakt.
Bent u opzoek naar een unieke beleving voor uw feest, bruiloft, bedrijfsfeest of een hele ander...
Lees meer

4,7 (3 Beoordelingen)
€ 675 - € 1485
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Waarzegster boeken

Waarzegster

Waarzegster boeken voor uw feest, evenement, bedrijfsfeest, bruiloft of festival? Een waarzegster of handlezer zorgt voor een twist op uw evenement. Gasten kunnnen hun toekomst latern voorspellen in paren, maar ook individueel. De sessies van de waarzegster kunnen zowel lang als kort duren, denk hierbij aan gemiddeld 1 tot 10 minuten per sessie. Reken er dan ongeveer op dat de waarzegster per uur voor gemiddeld 6 mensen de toekomst voorspellen kan. Evenses biedt diverse mogelijkheden aan, bijvoorbeeld een paranomaal Waarzegster, kaartlegging van een Tarotkaart-legster en Handlezeres. Waarzegsters zorgen voor persoonlijke aandacht voor uw gasten op uw feest, evenement, personeelsfeest of huwelijk, vaak wordt nog teruggedacht aan de voorspelde toekomst door de gasten.

Waarzegster boeken voor uw feest, bruiloft of evenement

Hebben jullie zin om binnenkort een feestje voor vrienden te geven en zijn jullie nog op zoek naar iets van leuk entertainment? Ben je onderdeel van het organisatiecomité voor het bedrijfsfeest van dit jaar en is jullie gevraagd om er iets origineels van te maken? Of is je dochter misschien over een paar maanden jarig en denk je erover om een authentiek themafeestje te organiseren? Je hebt er misschien zelf nog niet aan gedacht, maar het zou wel eens het overwegen waard kunnen zijn om een waarzegster te boeken.

Met het huren van een waarzegger geeft u zowel uzelf, als uw gasten een waardevol geschenk mee. Een waarzegster kan ook geboekt in combinatie met andere acts van Evenses, denk bijvoorbeeld aan iets heel anders, zoals een Foto Mirror, Champagnetoren of Massage. U kunt uw evenement zo plannen dat u er het meeste profijt van heeft. Scroll naar beneden voor meer informatie over het huren van waarzegsters. U kunt ook vrijblijvend contact opnemen met een van onze medewerkers, wij helpen u graag verder met het vinden van de geschikte waarzegster.

Waarzegster boeken

Hebben jullie zin om binnenkort een feestje voor vrienden te geven en zijn jullie nog op zoek naar iets van leuk entertainment? Ben je onderdeel van het organisatiecomité voor het bedrijfsfeest van dit jaar en is jullie gevraagd om er iets origineels van te maken? Of is je dochter misschien over een paar maanden jarig en denk je erover om een authentiek themafeestje te organiseren? Je hebt er misschien zelf nog niet aan gedacht, maar het zou wel eens het overwegen waard kunnen zijn om een waarzegster boeken.

Zeker voor de mensen die niet echt begrijpen wat we bedoelen met een waarzegster boeken zullen we beginnen met een korte uitleg van wat een waarzegster zou kunnen toevoegen aan het feest of evenement dat je gaat organiseren. Simpel gezegd is een waarzegster een persoon die de gave heeft om de toekomst van een ander persoon te lezen. Dat kan op verschillende manieren gebeuren, zoals op basis van de bewegingen van hemellichamen, door tarotkaarten te lezen, of door iemands handlijnen te bestuderen. We zullen later iets dieper ingaan op de verschillende methoden van waarzeggerij die er bestaan, maar waar het boeken van een waarzegster op neerkomt, is dat je een professionele waarzegster inhuurt op tijdens jouw feest of evenement jouw gasten hun toekomst te lezen.

Aangezien er veel verschillende vormen van waarzeggerij bestaan, kan de rol van de waarzegster op jouw feest ook op verschillende manieren ingevuld worden. Zo zal een Tarotkaart-legster, bijvoorbeeld, normaal gezien wat ruimte nodig hebben voor een tafel en een stoel, terwijl een handlezeres eigenlijk geen atributen nodig heeft en zich meer tussen de mensen kan begeven tijdens de feestelijkheden. Hierdoor zal niet ieder type waarzegster even goed zal passen bij de gelegenheid, dus is het wel van belang dat je jezelf een beetje verdiept in wat voor waarzegsters er zoal beschikbaar zijn en hoe deze van toegevoegde waarde kunnen zijn op het feest of evenement dat je gaat organiseren.

Desalniettemin hoeft het helemaal niet moeilijk te zijn om de perfecte waarzegster voor jouw  evenement te boeken. Gezien het gevarieerde aanbod waarzegsters in Nederland en België is het echter over het algemeen wel een goed idee om bij het boeken de hulp in te roepen van een bedrijf dat ervaring heeft op het gebied van entertainment en party planning. Zoals we al eerder schreven zal niet iedere waarzegster even goed passen bij het feest of evenement dat jij gaat organiseren.  Evenses beschikt over een uitgebreid portfolio professionele waarzegsters voor wie wij al talloze boekingen hebben verzorgd. Die expertise en die ervaring gebruiken we graag om jou te helpen, zodat jij de perfecte waarzegster kan boeken voor jouw evenement.

Een stukje geschiedenis over de kunst van de waarzeggerij

Al eeuwenlang is de kunst van de waarzeggerij een onderwerp dat omgeven is door mystiek en controversie. Staat ons lot al vast zonder dat wij ons ervan bewust zijn? Zijn er werkelijk mensen met een gave om de toekomst te kunnen lezen? Bestaan er wel degelijk bovenatuurlijke krachten in onze wereld? Sinds de beschavingen van het Oude Egypte, het Oude China, en het Oude Babylonië, meer dan 4000 jaar voordat onze jaartelling begon, hebben miljoenen mensen zich deze vragen al gesteld.

Éen van de oudste voorbeelden van waarzeggerij is het bekende Orakel van Delphi uit de Griekse Oudheid. Dit Orakel bevond zich op de berg Parnassos en ieder jaar kwamen er duizenden mensen vanuit het hele Griekse Rijk naar de stad Delphi om hun toekomst te horen. Het Orakel stond in contact met de god Apollo via de Pythia, een bijzondere priesteres die op de Parnassos woonde. Aangezien Apollo, als god van het Licht, verondersteld werd om alles te kunnen zien, inclusief datgene wat aan het menselijk oog ontsnapte, hadden de Oude Grieken er heel wat voor over om zijn advies te mogen horen.

Vanaf de negentiende en twintigste eeuw begon waarzeggerij steeds minder gezien te worden als een wetenschap en steeds meer als vermaak. Er waren vanzelfsprekend nog steeds waarzegsters die hun kunst op een wetenschappelijke manier benaderden, maar waarzegsters begonnen ook steeds meer op te duiken op kermissen in Europa. Met de opkomst van de televisie rond het midden van de vorige eeuw vond ook de waarzegster een weg naar het grote publiek. In verschillende landen trokken en trekken programma's met waarzegsters, oftewel paragnosten, miljoenen kijkers die hopen om via de telefoon hun toekomst te horen te krijgen. Hetzelfde gebeurde enkele decennia later met de groei van internet, waar je tegenwoordig nog steeds online je toekomst voorspeld kan krijgen op heel wat websites.

Verschillende methodes van waarzeggen

Wanneer we het hebben over een waarzegster op de kermis, dan denk je waarschijnlijk al snel aan iemand met een glazen bol of misschien met een set kaarten. Dat zijn inderdaad twee van de vormen van waarzeggerij die in Europa populair zijn, maar er bestaan er nog heel wat meer. Van het lezen van Tarotkaarten en het analyseren van de sterren tot het kijken in vuur en het lezen van theebladeren, door de eeuwen heen zijn er talloze methodes van waarzeggerij ontwikkeld.

Wat Evenses zoal voor je kan betekenen

Als specialist op het gebied van entertainment beschikken wij over een breed portfolio aan waarzegsters boeken die geschikt zijn voor allerlei soorten feesten en evenementen, van verjaardagen en themafeesten tot festivals en zakelijke evenementen. Of je nou een feestje voor familie in de tuin geeft en een waarzegster boeken wilt en dat van een vleugje mystiek wil voorzien, of een bedrijfsborrel organiseert waarbij je wat origineel vermaak wil bieden door een waarzegster boeken, bij Evenses helpen we je graag om de ideale optie voor jouw feest of evenement te vinden en te boeken. Door een waarzegster boeken, kan je jouw feest helemaal uniek maken. Hoeveel van je gasten hebben tenslotte al eens de kans gehad om voor niks hun toekomst te laten lezen door een ervaren waarzegster?

U kunt een waarzegster boeken voor allerlei soorten gelegenheden en op elke loctatie. De waarzegster boekingen zijn altijd een groots succes en de waarzegster boekingen zorgen ltijd voor een groots feest spektakel. Boek waarzegster bij Evenses

Bij Evenses kunt u:Waarom is een waarzegster een leuke toevoeging op het evenement?

Een waarzegster kan een leuke toevoeging zijn aan een evenement omdat het mensen de mogelijkheid biedt om hun toekomst te verkennen en zich te laten adviseren door iemand die bekend staat om haar of zijn intuïtieve gaven. Het kan ook voor amusement en gespreksstof zorgen bij gasten, waardoor het evenement een onvergetelijke ervaring wordt.

Hoe lang duurt een sessie met een waarzegster?

De lengte van een sessie met een waarzegster varieert, maar het is gebruikelijk dat sessies ongeveer 15 tot 30 minuten duren. Sommige waarzegsters bieden ook langere sessies aan voor diegenen die meer diepgaande antwoorden op hun vragen zoeken.

Wat zit inbegrepen bij de prijs?

Alles wat benodigd is voor een geslaagd optreden zit standaard inbegrepen. Dus de prijs is alles-inclusief en er zijn geen bijkomende kosten. Inbegrepen zijn:

 • Gescreend, professioneel entertainment

 • Niet goed - geld terug garantie

 • Reiskosten

 • BTW

 • Vervangend entertainment bij ziekte

 • Online wensenlijst

 • Persoonlijke eventmanager

 • 24/7 klantenservice

 • Op- en afbouw (indien nodig)

 • Licht en geluidstechniek (indien nodig)*

 • Overige benodigde apparatuur (indien nodig)

 • In overleg kan de techniek door Evenses of de band geregeld worden. Echter is dit niet altijd het geval.

Hoe komt de prijs tot stand?

De prijs is voornamelijk afhankelijk de volgende factoren:

 • De gewenste duur van het optreden
 • De reistijd en reiskosten
 • (eventueel) benodigde licht- en of geluidstechniek
 • Eventuele wachttijd en voorbereidingstijd
 • De groepsgrootte
 • Bekendheid van de act.

Uiteindelijk is ieder feest uniek. Daarom bespreken we graag uw wensen vooraf en kunnen we een passend voorstel op maat maken.

Hoe wordt de kwaliteit van het entertainment gegarandeerd?

Een speciaal opgeleid team doet vooraf de screening van ons entertainment. Hierbij kijken we naar:

 • ervaring,
 • opleiding,
 • prijs-kwaliteitsverhouding,
 • representativiteit,
 • originaliteit
 • betrouwbaarheid in het nakomen van afspraken.

Wat wij verder nog doen:

 • Alle acts worden vooraf bekeken middels demo's en live optredens.
 • Persoonlijke kennismaking voordat acts namens Evenses kunnen optreden
 • Ons entertainment heeft ook een online portal waarin ze alle informatie en wensen van uw boeking ten alle tijde kunnen inzien
 • Wij bellen en smsen voorafgaand de boeking nog met het entertainment voor een laatste controle
 • Wij werken enkel met entertainment waar we zelf achter staan en dat voldoet aan onze kwaliteitseisen. In alle andere gevallen komen ze niet op onze website.
 • Omdat we al bijna 15 jaar bestaan hebben we met vrijwel al ons entertainment een jarenlange, goede samenwerking
Hoe gaat een boeking precies in zijn werk?

Het is onze taak om u volledig te ontzorgen zodat u uiteindelijk een geslaagd feest heeft. Zo komt u tot een geslaagd feest:

 1. Kijk op onze website en kies het entertainment uit dat u leuk vindt. Lastig kiezen? Neem contact met ons team op en wij helpen u met het vinden van de juiste optie
 2. U ontvangt een vrijblijvend voorstel. Past het niet geheel bij uw wensen? Geef het aan, we proberen het dan aan te passen. Is het voorstel wel naar wens? Dan kan u aangeven dat u wenst te boeken.
 3. U kunt online uw wensen en overige gegevens doorgeven. Wij maken een overeenkomst en factuur. Dit kan online betaald en ondertekend worden. Wij zullen al het entertainment correct inplannen. Kort voor de boeking nemen we nog even contact op.
 4. We zijn er helemaal klaar voor. We gaan er een geslaagde gelegenheid van maken!
Hoe kan ik annuleren?

Wilt u onverhoopt annuleren? Neem contact met ons op, wij proberen het dan zo goed mogelijk op te lossen voor zowel u als het door u geboekte entertainment. In overleg komen we meestal tot de beste oplossing.

Dit is ons standaard annuleringsbeleid:
Nadat u uw boeking heeft bevestigd, heeft u 14 dagen bedenktijd. U kan dan, zonder opgave van reden, kosteloos annuleren. Dit geldt enkel voor boekingen die verder zijn dan 45 dagen op de dag van boeken.

Indien de bedenktijd is verlopen, of de boeking vindt binnen 45 dagen plaats, rekenen wij een annuleringsvergoeding. U kunt bij het plaatsen van een boeking de annuleringsbescherming afnemen voor 6,8% van het boekingsbedrag.

Annuleren zonder annuleringsbescherming:
20% tot 90 dagen of meer voor de boeking
40% tot 31 dagen voor de boeking
60% tot 14 dagen voor de boeking
80% tot 7 dagen voor de boeking
100% tot 0 dagen voor de boeking

Annuleren met annuleringsbescherming:
tot 90 dagen voor de boeking
20% tot 31 dagen voor de boeking
30% tot 14 dagen voor de boeking
40% tot 7 dagen voor de boeking
50% tot 0 dagen voor de boeking
+
Met flexibele annulering kan Opdrachtgever, mits de leverancier er akkoord mee is, kosteloos de boekingsdatum eenmalig verplaatsen.

Bij bekende artiesten houden wij de annuleringsvoorwaarden aan zoals ze bij deze partij gelden.

Hoe gaat de betaling in zijn werk?

U kunt via onze beveiligde online omgeving uw betaling uitvoeren. Wij gebruiken hiervoor de betaalprovider Mollie. U kunt kiezen uit alle gangbare betaalmethoden.

 • Ideal
 • Bankoverschrijving
 • Creditcard
 • Paypal
 • Apple pay
 • Sofort Banking
 • Bankcontact
 • KBC/CBC betaalknop
 • Belfius Pay Button

U kunt de volgende betaaltermijnen kiezen:

 • 100% aanbetaling vooraf
 • 50% bij plaatsing boeking, resterende 50% 14 dagen voor de boeking
  Enkel voor bedrijven:
 • 30 dagen na de boeking betalen (2,9% toeslag)
 • 60 dagen na de boeking betalen (6,8% toeslag)
Wat als mijn feest niet door kan gaan door Corona?

Wilt u graag entertainment boeken, maar weet u niet zeker of uw feestdatum door kan gaan? U kunt bij ons te allen tijde uw boeking gratis verplaatsen als uw feest door overheidsmaatregelen niet door kan gaan. Deze garantie bieden wij u geheel kosteloos aan!

Wat als het entertainment last-minute niet meer kan optreden?

Wij hebben altijd een backup-optie beschikbaar. Ons team is 24 uur per dag bereikbaar. Indien het door u geboekte entertainment vanwege overmacht niet meer kan komen optreden, zetten wij alles op alles om alsnog het optreden door te laten gaan. Omdat we zo een groot netwerk hebben slagen we hier eigenlijk altijd in.

Niet goed = geld terug
2000+ mogelijkheden
11.000+ feesten ervaring
9.5 uit 1000+ reviews
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Advice

Entertainment

Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar