1 filter
Sorteer op: Relevantie
Waarzegster Naria
100% match

Waarzegster Naria

18 Beoordelingen

Deze waarzegster brengt met tarotkaarten en mini-readings een unieke beleving op elk feest.

€ 545 - € 1200
Tarotkaart-legster
100% match

Tarotkaart-legster

3 Beoordelingen

De tarotkaart-legster voorspelt u de toekomst met haar tarot kaarten.

€ 745 - € 1640
Koffiedik lezer
100% match

Koffiedik lezer

3 Beoordelingen

Laat de koffiedik lezer uw toekomst voorspellen op een manier die u nog nooit heeft meegemaakt.

€ 675 - € 1485
Waarzegster boeken voor uw feest | Evenses Entertainment
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Waarzegster boeken

Waarzegster

Waarzegster boeken voor uw feest, evenement, bedrijfsfeest, bruiloft of festival? Een waarzegster of handlezer zorgt voor een twist op uw evenement. Gasten kunnnen hun toekomst latern voorspellen in paren, maar ook individueel. De sessies van de waarzegster kunnen zowel lang als kort duren, denk hierbij aan gemiddeld 1 tot 10 minuten per sessie. Reken er dan ongeveer op dat de waarzegster per uur voor gemiddeld 6 mensen de toekomst voorspellen kan. Evenses biedt diverse mogelijkheden aan, bijvoorbeeld een paranomaal Waarzegster, kaartlegging van een Tarotkaart-legster en Handlezeres. Waarzegsters zorgen voor persoonlijke aandacht voor uw gasten op uw feest, evenement, personeelsfeest of huwelijk, vaak wordt nog teruggedacht aan de voorspelde toekomst door de gasten.

Waarzegster boeken voor uw feest, bruiloft of evenement

Hebben jullie zin om binnenkort een feestje voor vrienden te geven en zijn jullie nog op zoek naar iets van leuk entertainment? Ben je onderdeel van het organisatiecomité voor het bedrijfsfeest van dit jaar en is jullie gevraagd om er iets origineels van te maken? Of is je dochter misschien over een paar maanden jarig en denk je erover om een authentiek themafeestje te organiseren? Je hebt er misschien zelf nog niet aan gedacht, maar het zou wel eens het overwegen waard kunnen zijn om een waarzegster te boeken.

Met het huren van een waarzegger geeft u zowel uzelf, als uw gasten een waardevol geschenk mee. Een waarzegster kan ook geboekt in combinatie met andere acts van Evenses, denk bijvoorbeeld aan iets heel anders, zoals een Foto Mirror, Champagnetoren of Massage. U kunt uw evenement zo plannen dat u er het meeste profijt van heeft. Scroll naar beneden voor meer informatie over het huren van waarzegsters. U kunt ook vrijblijvend contact opnemen met een van onze medewerkers, wij helpen u graag verder met het vinden van de geschikte waarzegster.

Waarzegster boeken

Hebben jullie zin om binnenkort een feestje voor vrienden te geven en zijn jullie nog op zoek naar iets van leuk entertainment? Ben je onderdeel van het organisatiecomité voor het bedrijfsfeest van dit jaar en is jullie gevraagd om er iets origineels van te maken? Of is je dochter misschien over een paar maanden jarig en denk je erover om een authentiek themafeestje te organiseren? Je hebt er misschien zelf nog niet aan gedacht, maar het zou wel eens het overwegen waard kunnen zijn om een waarzegster boeken.

Zeker voor de mensen die niet echt begrijpen wat we bedoelen met een waarzegster boeken zullen we beginnen met een korte uitleg van wat een waarzegster zou kunnen toevoegen aan het feest of evenement dat je gaat organiseren. Simpel gezegd is een waarzegster een persoon die de gave heeft om de toekomst van een ander persoon te lezen. Dat kan op verschillende manieren gebeuren, zoals op basis van de bewegingen van hemellichamen, door tarotkaarten te lezen, of door iemands handlijnen te bestuderen. We zullen later iets dieper ingaan op de verschillende methoden van waarzeggerij die er bestaan, maar waar het boeken van een waarzegster op neerkomt, is dat je een professionele waarzegster inhuurt op tijdens jouw feest of evenement jouw gasten hun toekomst te lezen.

Aangezien er veel verschillende vormen van waarzeggerij bestaan, kan de rol van de waarzegster op jouw feest ook op verschillende manieren ingevuld worden. Zo zal een Tarotkaart-legster, bijvoorbeeld, normaal gezien wat ruimte nodig hebben voor een tafel en een stoel, terwijl een handlezeres eigenlijk geen atributen nodig heeft en zich meer tussen de mensen kan begeven tijdens de feestelijkheden. Hierdoor zal niet ieder type waarzegster even goed zal passen bij de gelegenheid, dus is het wel van belang dat je jezelf een beetje verdiept in wat voor waarzegsters er zoal beschikbaar zijn en hoe deze van toegevoegde waarde kunnen zijn op het feest of evenement dat je gaat organiseren.

Desalniettemin hoeft het helemaal niet moeilijk te zijn om de perfecte waarzegster voor jouw  evenement te boeken. Gezien het gevarieerde aanbod waarzegsters in Nederland en België is het echter over het algemeen wel een goed idee om bij het boeken de hulp in te roepen van een bedrijf dat ervaring heeft op het gebied van entertainment en party planning. Zoals we al eerder schreven zal niet iedere waarzegster even goed passen bij het feest of evenement dat jij gaat organiseren.  Evenses beschikt over een uitgebreid portfolio professionele waarzegsters voor wie wij al talloze boekingen hebben verzorgd. Die expertise en die ervaring gebruiken we graag om jou te helpen, zodat jij de perfecte waarzegster kan boeken voor jouw evenement.

Een stukje geschiedenis over de kunst van de waarzeggerij

Al eeuwenlang is de kunst van de waarzeggerij een onderwerp dat omgeven is door mystiek en controversie. Staat ons lot al vast zonder dat wij ons ervan bewust zijn? Zijn er werkelijk mensen met een gave om de toekomst te kunnen lezen? Bestaan er wel degelijk bovenatuurlijke krachten in onze wereld? Sinds de beschavingen van het Oude Egypte, het Oude China, en het Oude Babylonië, meer dan 4000 jaar voordat onze jaartelling begon, hebben miljoenen mensen zich deze vragen al gesteld.

Éen van de oudste voorbeelden van waarzeggerij is het bekende Orakel van Delphi uit de Griekse Oudheid. Dit Orakel bevond zich op de berg Parnassos en ieder jaar kwamen er duizenden mensen vanuit het hele Griekse Rijk naar de stad Delphi om hun toekomst te horen. Het Orakel stond in contact met de god Apollo via de Pythia, een bijzondere priesteres die op de Parnassos woonde. Aangezien Apollo, als god van het Licht, verondersteld werd om alles te kunnen zien, inclusief datgene wat aan het menselijk oog ontsnapte, hadden de Oude Grieken er heel wat voor over om zijn advies te mogen horen.

Vanaf de negentiende en twintigste eeuw begon waarzeggerij steeds minder gezien te worden als een wetenschap en steeds meer als vermaak. Er waren vanzelfsprekend nog steeds waarzegsters die hun kunst op een wetenschappelijke manier benaderden, maar waarzegsters begonnen ook steeds meer op te duiken op kermissen in Europa. Met de opkomst van de televisie rond het midden van de vorige eeuw vond ook de waarzegster een weg naar het grote publiek. In verschillende landen trokken en trekken programma's met waarzegsters, oftewel paragnosten, miljoenen kijkers die hopen om via de telefoon hun toekomst te horen te krijgen. Hetzelfde gebeurde enkele decennia later met de groei van internet, waar je tegenwoordig nog steeds online je toekomst voorspeld kan krijgen op heel wat websites.

Verschillende methodes van waarzeggen

Wanneer we het hebben over een waarzegster op de kermis, dan denk je waarschijnlijk al snel aan iemand met een glazen bol of misschien met een set kaarten. Dat zijn inderdaad twee van de vormen van waarzeggerij die in Europa populair zijn, maar er bestaan er nog heel wat meer. Van het lezen van Tarotkaarten en het analyseren van de sterren tot het kijken in vuur en het lezen van theebladeren, door de eeuwen heen zijn er talloze methodes van waarzeggerij ontwikkeld.

Wat Evenses zoal voor je kan betekenen

Als specialist op het gebied van entertainment beschikken wij over een breed portfolio aan waarzegsters boeken die geschikt zijn voor allerlei soorten feesten en evenementen, van verjaardagen en themafeesten tot festivals en zakelijke evenementen. Of je nou een feestje voor familie in de tuin geeft en een waarzegster boeken wilt en dat van een vleugje mystiek wil voorzien, of een bedrijfsborrel organiseert waarbij je wat origineel vermaak wil bieden door een waarzegster boeken, bij Evenses helpen we je graag om de ideale optie voor jouw feest of evenement te vinden en te boeken. Door een waarzegster boeken, kan je jouw feest helemaal uniek maken. Hoeveel van je gasten hebben tenslotte al eens de kans gehad om voor niks hun toekomst te laten lezen door een ervaren waarzegster?

U kunt een waarzegster boeken voor allerlei soorten gelegenheden en op elke loctatie. De waarzegster boekingen zijn altijd een groots succes en de waarzegster boekingen zorgen ltijd voor een groots feest spektakel. Boek waarzegster bij Evenses

Bij Evenses kunt u:

Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.