Keuzehulp

Gelegenheid

Budget

tot

Entertainment

Champagnetoren boeken

Champagnetoren huren? De champagnetoren is de eyecatcher op ieder feest, festival, bruiloft, bedrijfsfeest en evenement. U kunt kiezen uit onder andere champagne en prosecco. Bekijk hier de mogelijkheden

Champagnetoren huren bruiloft bedrijfsfeest
Champagnetoren
Een indrukwekkende champagnetoren op locatie. Deze eyecatcher is te huren voor ieder feest.
Vanaf:
€975,-prijs op aanvraaga

Champagnetoren boeken als eyecatcher voor uw feest

Bij een feest, evenement en bruiloft hoort eigenlijk wel een glaasje bubbels. Hoe leuk is het als deze champagne op een bijzondere manier gepresenteerd wordt, namelijk in de vorm van een champagnetoren? Er zijn zoveel mogelijk met deze toren! De toren beschikt over LED-verlichting en er zijn nog meer decoratiemogelijkheden mogelijk. Professionele bediening komt er ook bij. De champagnetoren kan uitgebreid worden tot wel 2000 glazen, zodat al uw gasten van de heerlijke prosecco kunnen genieten. Op deze manier zullen uw gasten uw feest, evenement, bedrijfsfeest of bruiloft nooit vergeten.

 

Niet alleen de toren

 

Als de toren wordt geboekt, boekt u meteen het totaalpakket. U en uw gasten kunnen vier uur lang genieten van de toren die een echte eyecatcher is door de LED-verlichting. Er zal genoeg begeleiding bij de toren zijn die glazen bijvoorbeeld aangeven aan uw gasten. Ook zit de op- en afbouw, de benodigde apparatuur en het glaswerk bij het pakket inbegrepen. Op zoek naar nog meer entertainment om uw gelegenheid in te vullen? We hebben DJ's in allerlei stijlen, verschillende bands en leuke typetjes. Ook zijn verlichte dansvloeren of fotohokjes een leuke aanvulling voor elk type evenement. Wij denken graag met u mee over de juiste invulling van uw feest!