Sorteer op: Relevantie
Sorteer op: Relevantie
Wilbert Pigmans
100% match

Wilbert Pigmans

"Wilbert Pigmans: De Ultieme Feestervaring!''
Wilbert Pigmans is een artiest die bekend staat om zijn energieke en boeiende optredens. Met hits zoals "Mañana", "Dolores" en "Vanavond" heeft h...
Lees meer

€ 1995 - € 3390
Antoon
100% match

Antoon

Nederlandse rapper, zanger en producer Antoon voor elk feest.
Valentijn Verkerk is op jonge leeftijd begonnen met muziek maken. Dat is ook de reden dat hij naar de Herman Brood Academie is ge...
Lees meer

prijs op aanvraag
FLEMMING
100% match

FLEMMING

Boek deze opkomende Nederlandse zanger voor bij je feest!
Flemming Freddie Viguurs is een Nederlandse singer-songwriter. Als kind speelde hij in musicals. Hij had het altijd al in zich op te ...
Lees meer

prijs op aanvraag
De Bankzitters boeken
100% match

De Bankzitters boeken

Klaar om te feesten? Boek de Bankzitters en creëer Een fenomenaal Evenement!
Sinds hun debuut in 2017 heeft de Nederlandse groep De Bankzitters een indrukwekkende reis gemaakt en het hart van...
Lees meer

prijs op aanvraag
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Bekende zangers

Is uw zoon over een paar maanden jarig en is hij een enorme fan van volkszangers als André Hazes? Zit u in het organisatiecomité voor het jaarlijkse buurtfeest en willen jullie er dit jaar met z'n allen een gezellig oer-Hollandse happening van maken? Of zijn jullie misschien bezig met de planning van jullie bruiloft volgend jaar en zijn jullie nog op zoek naar manieren om deze speciale dag spectaculair af te sluiten? Het hangt natuurlijk altijd af van uw voorkeuren, maar zou het boeken van een bekende zanger niet het overwegen waard zijn om het feest of evenement dat u gaat organiseren helemaal áf te maken?

Met een bekende zanger bedoelen we een zanger die in ieder geval op nationaal niveau algemene bekendheid geniet in Nederland en België, zoals Marco Borsato, Jeroen van der Boom, Dotan, Het feestteam, Martijn Fisher, Jim Bakkum, Waylon, Jeffrey Heesen, René Schuurmans, Wulf, Kafke, Typical Dutch, Vinchenzo, Brainpower, Henk Bernard, Jim van der Zee, Jaimi Faulkner, Yves Berendse, Rob van Daal, Wesley Bronkhorst, Charly Luske, Vinzzent, Lee Towers, Henk Wijngaard, Xander de Buisonjé , Syb van der Ploeg, Gebroeders Ko, Stef Ekkel, Clarence Milton Bekker, Syb van der Ploeg, Ben Saunders, Vieze Jack, Havenzangers, Frans Bauer, en Will Tura bijvoorbeeld, om maar een paar namen te noemen. Veel van de zangers die je op onze website zal zien staan, zijn echter ook bekend over de landsgrenzen. Denk daarbij, bijvoorbeeld, aan Mr. Probz, Kenny B, Dotan, of George Baker (je weet wel, die van Una Paloma Blanca). De keuze is enorm en door een bekende zanger te boeken, kan je er zeker van zijn dat je indruk maakt op je gasten. Het komt tenslotte niet elke dag voor dat zij een live optreden van een bekende zanger van dichtbij mee kunnen maken.

Bekend of niet, het is natuurlijk wel belangrijk dat de zanger die je wil boeken een goede aanvulling vormt op het feest of evenement dat je gaat organiseren. Zo garandeer je met het boeken van André Hazes junior, bijvoorbeeld, een paar uur authentieke volksmuziek in pure vorm, terwijl hij op een salsafeestje, op z'n zachtst gezegd, een beetje uit de toon zou vallen. Het is zonde om tijd, moeite, én budget te spenderen om een bekende artiest te boeken die uiteindelijk geen toegevoegde waarde blijkt te hebben voor jouw evenement. Vandaar dat het wel belangrijk is om alvast een min of meer duidelijk idee te hebben van het feest dat je gaat organiseren alvorens een bekende artiest te boeken.

Nu denk je misschien dat dit nogal logisch klinkt, maar het zou je verbazen hoeveel mensen uiteindelijk nog moeite hebben met het kiezen van een artiest wiens muziek en stijl goed passen bij het feest dat ze voor ogen hebben wanneer ze een bekende zanger gaan boeken. Dat komt, onder andere, door de grote variatie aan bekende zangers die er bestaat en beschikbaar is in Nederland en België. Van Jan Smit en Jim Bakkum tot Stan van Samang en Guus Meeuwis, er is een overdaad aan keuze.

Het hoeft echter helemaal niet moeilijk te zijn om de perfecte bekende zanger te boeken voor jouw feest of evenement, zeker niet al je hierbij de hulp inroept van een ervaren partij die je helpt bij verkennen van het gevarieerde aanbod in Nederland en België. Een bedrijf als Evenses heeft al jarenlange ervaring op het gebied van dergelijke boekingen, dus waarom zou je daar geen gebruik van maken? Niet iedere bekende zanger zal namelijk goed passen bij het feest of evenement dat jij gaat organiseren.  Evenses beschikt over een uitgebreid portfolio bekende zangers voor wie wij al talloze boekingen hebben verzorgd. Die expertise en die ervaring gebruiken we graag om jou te helpen, zodat jij de ideale bekende zanger kan boeken voor jouw evenement.

Je kan onze bookers en entertainment specialisten zeven dagen per week bereiken door het offerteformulier op onze website in te vullen, door ons een mailtje te sturen, of door ons te bellen. Als je zelf eerst een kijkje wil nemen naar wat wij op het gebied van bekende zangers zoal kunnen bieden, dan kan je met de hulp van onze zoekmachine het zoeken wat overzichtelijker maken. In combinatie met ander materiaal dat je kan vinden op het internet kan je zo een eerste indruk van de beschikbare bekende zangers vormen.

boeken bekende zanger.jpeg

Waarom kan het een goed idee zijn om een bekende zanger te boeken?

Het boeken van een bekende zanger klinkt je misschien wel als muziek in de oren, maar je zal ook al gelijk hebben gedacht aan de tijd en het geld dat zo'n boekingsproces in beslag kan nemen. Zoals je al eerder hebt kunnen lezen, hoeft het niet ingewikkeld te zijn om een bekende zanger te boeken, zeker niet als je dat samen met een ervaren partij als Evenses doet, maar het kan desalniettemin geen kwaad om toch nog even enkele pluspunten van het boeken van een bekende zanger op een rijtje te zetten. Je wil namelijk wel dat jouw boeking de gewenste impact heeft en dat de artiest in kwestie voor iets extra's zorgt op het feest.

Je kan er een grote verrassing van maken

Je kan de organisatie van een feest of evenement waarvoor je een bekende zanger wil boeken natuurlijk op verschillende manieren aanpakken. Je kan ervoor kiezen om de mensen die je gaat uitnodigen op voorhand al te laten weten dat er een bekende zanger zal optreden tijdens het feest, desnoods met naam en al, maar je kan er ook voor kiezen om je gasten helemaal niets te vertellen over de geboekte act. Op die manier zal het optreden van de bekende zanger in kwestie een complete verrassing zijn voor de mensen. Stel je, bijvoorbeeld, voor dat je na het diner op jullie bruiloft nog even de microfoon in handen neemt en aankondigt dat zo meteen Marco Borsato nog een uurtje komt optreden. De verrassing zal enorm zijn en de kans is groot dat veel van je gasten hun oren niet zullen kunnen geloven.

Het laat duidelijk zien dat je moeite hebt gedaan om het feest speciaal te maken

Het is vaak vrij snel te merken of iemand echt tijd en moeite heeft gestoken in de organisatie van een feest of evenement. Je bent zelf vast ook wel eens op een gelegenheid geweest waarvan je dacht dat je organisator er waarschijnlijk zelf weinig zin in had gehad. Dat wil je vanzelfsprekend voorkomen op jouw eigen feest. Je wil graag aan je gasten laten zien dat je de moeite hebt gedaan om van de gelegenheid een mooi en passend geheel te maken, en daarbij komt het boeken van een bekende zanger goed van pas. Door een bekende zanger te boeken, laat je jouw gasten zien dat je echt iets speciaals hebt willen maken van de gelegenheid, zowel voor hen als voor jezelf.

Het boeken van een bekende zanger is een goede manier om leven in de brouwerij te brengen

Stel je voor dat je op de verjaardag van je dochter aankondigt dat Jan Smit, speciaal voor haar en haar vriendinnen, enkele nummers komt zingen. Het is niet moeilijk in te beelden hoe enthousiast iedereen hier van zal worden en dat wil je zien op zo'n feest. Bekende zangers moeten heel wat energie in hun shows leggen, en ze zijn het gewend om te proberen het publiek aan het dansen en het bewegen te krijgen. Dat komt jou als organisator goed uit, want je wil uiteindelijk dat mensen het naar hun zin hebben op het feest of evenement dat jij georganiseerd hebt.

Je gasten zullen zich jouw feest nog lang herinneren

Tenslotte wil je ook graag dat de gasten nog lang na zullen praten over het feest of evenement dat je voor hen hebt georganiseerd. Het boeken van een bekende zanger helpt hier absoluut bij. Zoals we al eerder schreven, zal het voor de meeste gasten vrij bijzonder zijn om een live optreden van een bekende zanger van dichtbij mee te maken. Dat betekent dat ze het zich nog lang zullen herinneren, en dat ze het er waarschijnlijk met hun vrienden en kennissen over zullen hebben. Zo zorg je er met het boeken van een bekende zanger voor dat jouw vrienden, familie, en/of collega's een dag of nacht beleven waar ze nog lang met veel plezier aan terug zullen denken.

Bekende zanger

Wat Evenses zoal voor je kan betekenen

Het boeken van een bekende zanger hoeft helemaal niet moeilijk te zijn, zeker niet als je al min of meer weet wat voor soort feest je gaat organiseren en wat voor rol de artiest zal gaan vervullen. Het is dus zeker nuttig om daar, in ieder geval voor jezelf, alvast een redelijk duidelijk idee van te vormen voordat je begint met het zoeken en boeken van een bekende zanger. Niet iedere professionele zanger zal namelijk even goed passen bij het soort feest of evenement dat jij gaat organiseren.

Bekende zanger huren voor uw huwelijksfeest, verjaardag of bedrijfsfeest? Boekingsbureau Evenses heeft een groot aanbod en verzorgt het event management van bekende nederlanders. We verhuren Nederlandse zangers en Nederlandse zangeressen uit verschillende genres zoals pop, Nederlandse muziek, volksmuziek, rap en Urban. De bekende artiesten zijn in te huren voor verschillende gelegenheden zoals festivals, stadsfeesten of een verjaardag.

Indien u een bn er zoekt die met  nederlandstalige muziek van uw gelegenheid een 'echt feest' te maken, dan zijn Jonna Fraser, Brace en Lil Kleine  een goede optie om in te huren. Ook kunt u kiezen om Hollandse volkszangers zoals John West, Jan Smit of Dré Hazes te boeken of ga je voor stamboom muzikanten De Suskes? Hiernaast bieden wij ook bekende zangeressen aan om uw gelegenheid naar wens in te vullen zoals O3GNE, Belle Perez, Do, Trijtnje Oosterhuis en Ilse de Lange.

Evenses biedt een all-in pakket van beroemde artiesten, muzikanten, duo’s en solisten. Er zijn op deze manier geen overige kosten aan verbonden en bent u verzekerd van een adembenemend evenement, waarbij alles is geregeld. Neem contact met ons op voor de prijzen van de artiesten boeken.

Bekende zangers boeken voor uw feest, evenement en bruiloft

Ons boekingskantoor beantwoord graag uw vragen over de beste zangers van Nederland, muzikant, band of bekende Nederlandse artiest. Wij hebben duizenden feesten aan ervaring: bedrijfsfeesten, bruiloften, privéfeesten en evenementen en wij helpen u graag met de verzorging van feestmuziek. U kunt nu uw offerte aanvragen met daarin de weergegeven prijs of kijk in het menu van bekende zangers.Is de artiest beschikbaar?

Het is belangrijk om goed na te gaan of de bekende artiest op de aangegeven datum beschikbaar is. Wij controleren de beschikbaarheid voor u en zullen op basis daarvan een voorstel toesturen. Als wij aangegeven dat de artiest beschikbaar is, zal de optie ook vaststaan. Anders zal het duidelijk aangegeven worden.

Wat zijn de kosten van een bekende artiest?

De prijzen van bekende artiesten lopen enorm uiteen. Voor een semi bekende volkszanger slaagt u voor een bedrag vanaf €1000,-. Bekende artiesten die alleen in Nederland of België bekend zijn kosten tussen de €2000 tot €15000. Artiesten die ook internationale bekend zijn hebben een prijskaartje tussen de €15.000 en €50.000,-. De aller populairste DJ's die wereldwijd grote faam bezitten hebben een vanaf prijs van €100.000,-. Uiteraard zijn er uitzonderingen op deze prijs indeling. Wilt u graag weten welke artiesten u met uw gewenste budget kunt boeken? Wij geven hier u graag onafhankelijk advies over.

Wat is Buma?

Buma (beter bekend als Buma/Stemra) is de auteursrechtenorganisatie die de belangen van artiesten behartigt. Voor het publiekelijk openbare van de artiest zijn/haar nummer komen auteursrecht bij kijken. De prijzen bij Evenses zijn exclusief Buma tarieven. Op besloten gelegenheden zoals verjaardagen en bruiloften worden geen Buma tarieven gehanteerd. Dit is alleen van toepassing als het gaat om openbare evenementen zoals festivals, concerten en bedrijfsfeesten. Op de website van Buma kunt u alles lezen over de tarieven en regelingen betreft de optredens van bekende artiesten. Wij kunnen de Buma kosten afhandeling voor u regelen.

Hoe wordt de techniek geregeld?

De meeste bekende artiesten treden op door middel van een tape-act. Dat houdt in dat er geen muzikanten aanwezig zijn. Elke artiest heeft een technische rider die van tevoren gedeeld wordt om te controleren of er aan de eisen kan worden voldaan. Hier staat precies in wat de bekende artiest nodig heeft om op te kunnen treden.

Wat is een rider?

Een rider is een document waarin de wensen en eisen van een artiest zijn vastgelegd. Vooral bekende artiesten hebben vaak een aantal wensen, zoals een eigen kleedkamer, een bepaald aantal flessen drank, een maaltijd enzovoorts. Naast deze 'hospitality rider' hebben artiesten vaak ook een 'technische rider' In deze rider staat bijvoorbeeld welke speakers, ingangen en monitoren gewenst zijn. In veel gevallen neemt de geluidsman van de artiest dit zelf mee. Ook kan hij bij uw beschikbare geluidsset inprikken. Op de technische ridder kunt u zien of uw geluidsset voldoet aan de eisen van de artiest. Als u hier geen verstand van heeft. Geen probleem, we helpen u hier graag bij!

Hoe werkt promotie na het boeken van een artiest?

Mocht u een bekende artiest geboekt hebben dan kan het zijn dat deze gepromoot wordt op sociale media. Dit kan door middel van de presskit. U kunt deze voorafgaand bij ons opvragen om te zorgen dat er rechtenvrije foto's gebruikt worden.

Wat zit inbegrepen bij de prijs?

Alles wat benodigd is voor een geslaagd optreden zit standaard inbegrepen. Dus de prijs is alles-inclusief en er zijn geen bijkomende kosten. Inbegrepen zijn:

 • Gescreend, professioneel entertainment

 • Niet goed - geld terug garantie

 • Reiskosten

 • BTW

 • Vervangend entertainment bij ziekte

 • Online wensenlijst

 • Persoonlijke eventmanager

 • 24/7 klantenservice

 • Op- en afbouw (indien nodig)

 • Licht en geluidstechniek (indien nodig)*

 • Overige benodigde apparatuur (indien nodig)

 • In overleg kan de techniek door Evenses of de band geregeld worden. Echter is dit niet altijd het geval.

Hoe komt de prijs tot stand?

De prijs is voornamelijk afhankelijk de volgende factoren:

 • De gewenste duur van het optreden
 • De reistijd en reiskosten
 • (eventueel) benodigde licht- en of geluidstechniek
 • Eventuele wachttijd en voorbereidingstijd
 • De groepsgrootte
 • Bekendheid van de act.

Uiteindelijk is ieder feest uniek. Daarom bespreken we graag uw wensen vooraf en kunnen we een passend voorstel op maat maken.

Hoe wordt de kwaliteit van het entertainment gegarandeerd?

Een speciaal opgeleid team doet vooraf de screening van ons entertainment. Hierbij kijken we naar:

 • ervaring,
 • opleiding,
 • prijs-kwaliteitsverhouding,
 • representativiteit,
 • originaliteit
 • betrouwbaarheid in het nakomen van afspraken.

Wat wij verder nog doen:

 • Alle acts worden vooraf bekeken middels demo's en live optredens.
 • Persoonlijke kennismaking voordat acts namens Evenses kunnen optreden
 • Ons entertainment heeft ook een online portal waarin ze alle informatie en wensen van uw boeking ten alle tijde kunnen inzien
 • Wij bellen en smsen voorafgaand de boeking nog met het entertainment voor een laatste controle
 • Wij werken enkel met entertainment waar we zelf achter staan en dat voldoet aan onze kwaliteitseisen. In alle andere gevallen komen ze niet op onze website.
 • Omdat we al bijna 15 jaar bestaan hebben we met vrijwel al ons entertainment een jarenlange, goede samenwerking
Hoe gaat een boeking precies in zijn werk?

Het is onze taak om u volledig te ontzorgen zodat u uiteindelijk een geslaagd feest heeft. Zo komt u tot een geslaagd feest:

 1. Kijk op onze website en kies het entertainment uit dat u leuk vindt. Lastig kiezen? Neem contact met ons team op en wij helpen u met het vinden van de juiste optie
 2. U ontvangt een vrijblijvend voorstel. Past het niet geheel bij uw wensen? Geef het aan, we proberen het dan aan te passen. Is het voorstel wel naar wens? Dan kan u aangeven dat u wenst te boeken.
 3. U kunt online uw wensen en overige gegevens doorgeven. Wij maken een overeenkomst en factuur. Dit kan online betaald en ondertekend worden. Wij zullen al het entertainment correct inplannen. Kort voor de boeking nemen we nog even contact op.
 4. We zijn er helemaal klaar voor. We gaan er een geslaagde gelegenheid van maken!
Hoe kan ik annuleren?

Wilt u onverhoopt annuleren? Neem contact met ons op, wij proberen het dan zo goed mogelijk op te lossen voor zowel u als het door u geboekte entertainment. In overleg komen we meestal tot de beste oplossing.

Dit is ons standaard annuleringsbeleid:
Nadat u uw boeking heeft bevestigd, heeft u 14 dagen bedenktijd. U kan dan, zonder opgave van reden, kosteloos annuleren. Dit geldt enkel voor boekingen die verder zijn dan 45 dagen op de dag van boeken.

Indien de bedenktijd is verlopen, of de boeking vindt binnen 45 dagen plaats, rekenen wij een annuleringsvergoeding. U kunt bij het plaatsen van een boeking de annuleringsbescherming afnemen voor 6,8% van het boekingsbedrag.

Annuleren zonder annuleringsbescherming:
20% tot 90 dagen of meer voor de boeking
40% tot 31 dagen voor de boeking
60% tot 14 dagen voor de boeking
80% tot 7 dagen voor de boeking
100% tot 0 dagen voor de boeking

Annuleren met annuleringsbescherming:
tot 90 dagen voor de boeking
20% tot 31 dagen voor de boeking
30% tot 14 dagen voor de boeking
40% tot 7 dagen voor de boeking
50% tot 0 dagen voor de boeking
+
Met flexibele annulering kan Opdrachtgever, mits de leverancier er akkoord mee is, kosteloos de boekingsdatum eenmalig verplaatsen.

Bij bekende artiesten houden wij de annuleringsvoorwaarden aan zoals ze bij deze partij gelden.

Hoe gaat de betaling in zijn werk?

U kunt via onze beveiligde online omgeving uw betaling uitvoeren. Wij gebruiken hiervoor de betaalprovider Mollie. U kunt kiezen uit alle gangbare betaalmethoden.

 • Ideal
 • Bankoverschrijving
 • Creditcard
 • Paypal
 • Apple pay
 • Sofort Banking
 • Bankcontact
 • KBC/CBC betaalknop
 • Belfius Pay Button

U kunt de volgende betaaltermijnen kiezen:

 • 100% aanbetaling vooraf
 • 50% bij plaatsing boeking, resterende 50% 14 dagen voor de boeking
  Enkel voor bedrijven:
 • 30 dagen na de boeking betalen (2,9% toeslag)
 • 60 dagen na de boeking betalen (6,8% toeslag)
Wat als mijn feest niet door kan gaan door Corona?

Wilt u graag entertainment boeken, maar weet u niet zeker of uw feestdatum door kan gaan? U kunt bij ons te allen tijde uw boeking gratis verplaatsen als uw feest door overheidsmaatregelen niet door kan gaan. Deze garantie bieden wij u geheel kosteloos aan!

Wat als het entertainment last-minute niet meer kan optreden?

Wij hebben altijd een backup-optie beschikbaar. Ons team is 24 uur per dag bereikbaar. Indien het door u geboekte entertainment vanwege overmacht niet meer kan komen optreden, zetten wij alles op alles om alsnog het optreden door te laten gaan. Omdat we zo een groot netwerk hebben slagen we hier eigenlijk altijd in.

Niet goed = geld terug
2000+ mogelijkheden
11.000+ feesten ervaring
9.5 uit 1000+ reviews
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Advice

Entertainment

Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar