1 filter
Sorteer op: Relevantie
The Jazz Kings
100% match

The Jazz Kings

9 Beoordelingen

Een geweldige en swingende jazzband die zijn jazz klassiekers kent.

€ 1075 - € 1935
Manouche
100% match

Manouche

5 Beoordelingen

Duo Manouche brengt swingende Franse gipsy jazz. Het plezier straalt ervan af!

€ 445 - € 1115
Juice & Cigars
100% match

Juice & Cigars

6 Beoordelingen

Sfeervolle jazz- en popsongs voor uw feest en receptie. Ze spelen als duo of kleine band.

€ 495 - € 1240
Jazzy Moods
100% match

Jazzy Moods

Dit jazz duo speelt een heerlijke jazz met Latijns-Amerikaanse sferen

€ 395 - € 990
Jazz duo huren? Boek een jazz duo voor uw gelegenheid
Advies of hulp nodig?

7 dagen per week bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Jazz duo

Jazz duo boeken om uw feest, beurs, congres of evenement tot een groot succes te brengen? Boekingsbureau Evenses is het juiste adres om een jazz combo te huren. Jazzmuzikanten spelen fijn in het gehoor liggende jazzmuziek. Al onze jazz artiesten zijn afgestudeerd aan het Conservatorium. Daarnaast hebben zij jarenlange ervaring wat hen brengt tot professionele en ervaren jazz muzikanten. Via deze website kunt u online jazz muziek beluisteren van onze Nederlandse jazz muzikanten om een goede indruk te krijgen van de jazzduo's die u kunt boeken.

Jazzduo's kunnen worden ingehuurd om jazz achtergrondmuziek te spelen of om een jazz concert te geven. Voor beide opties zijn onze jazzduo's geschikt. Naast de muzikale jazzduo's die wij hebben, zijn er ook een aantal jazz trio's die u kunt inhuren bij Evenses zoals Blackbird, Skinny Boy & Curly Sue, The Jazz Supremes, NanjaRabomba en Mr Nicks.

Jazz is een muziekstijl die is ontstaan aan het begin van de 20e eeuw in New Orleans in de Verenigde Staten, met invloeden van West-Afrikaanse ritmes. De muziekinstrumenten die het meeste voorkomen bij jazz duo's of bij een jazz band zijn een trompet, saxofoon, klarinet, piano, trombone, banjo, (bas)gitaar, contrabas en een drumstel.

Jazz duo huren voor uw bedrijfsfeest, festival of borrel

Mocht u nog vragen hebben over onze jazzduo's, neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag en zijn 24/7 bereikbaar. Via deze website kunt u een geheel vrijblijvende offerte aanvragen.

Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.