Sorteer op: Relevantie
Sorteer op: Relevantie
Party Animals boeken
100% match

Party Animals boeken

Party Animals hebben altijd zin in een feestje!
Boek de Party Animals voor uw Evenement Wil je je evenement opwindend en onvergetelijk maken? Boek de Party Animals, het ultieme feestensembl...
Lees meer

5 (3 Beoordelingen)
€ 2995 - € 3995
Ismo
100% match

Ismo

Ismo boeken voor uw evenement!
Ismo Ismail Houllich, artiestennaam Ismo, is een Marokkaans-Nederlandse rapper. In 2014 brak hij door met de single #Eenmans; zijn debuutalbum The Truth bereik...
Lees meer

prijs op aanvraag
Big2 boeken
100% match

Big2 boeken

Big2 zorgt met zijn uitgebreide muziekcarrière altijd voor een spektakel!
Big2, met andere woorden, Twan van Steenhoven is geboren op 10 augustus 1985 in Alkmaar. Je kunt Big2 kennen als een ...
Lees meer

prijs op aanvraag
Bryan Mg boeken
100% match

Bryan Mg boeken

Voeg een sensationele act toe aan uw line-up: Rapper Bryan Mg Nu te Boeken bij Evenses!
Bryan Mg's unieke muzikale stijl, een product van een uitgebreide mix van invloeden, staat op zichzelf ...
Lees meer

prijs op aanvraag
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Boekingsbureau Evenses

Boekingsbureau Evenses verzorgt de volledige afhandeling omtrent boekingen van bands, muzikanten, dj'sactsbekende artiesten en meer. Wij, als boekingsbureau, verzorgen entertainment van hoge kwaliteit, tegen scherpe prijzen, op alle locaties in Nederland en België. Bij ons kunt u naast het boeken van artiesten ook terecht bij ons boekingsbureau voor podia, dansvloeren, aankleding en nog vele andere zaken.

We leveren altijd het mooiste wat mogelijk is, heeft u bijvoorbeeld een evenement? Schakel ons boekingsbureau in en wij zijn bereid alles op ons te nemen.

Boekingsbureau.jpg

Hoe werkt ons boekingsbureau?

Ons artiestenbureau wordt voor verscheidene gelegenheden ingezet. U kunt hierbij denken aan feesten zoals een bruiloft, bedrijfsfeest, verjaardag, receptie, festivals en verjaardagen. Voor elke gelegenheid bieden wij als boekingsbureau een breed assortiment aan opties, thema's, services en zelfs catering, wat uw evenement de mogelijkheid biedt tot in de puntjes verzorgd te worden. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar alles omtrent entertainment en aankleding voor uw festival bruiloft? Dan bent u aan het juiste adres om veel aspecten van uw bruiloft te kunnen regelen bij ons boekingsbureau.

Wanneer u dus van plan bent om een evenement of feest te organiseren, zijn wij het boekingsbureau dat u bij de hand kan nemen. U kunt vrijblijvend een offerte of voorstel aanvragen aan onze event specialists, die er voor zullen zorgen dat u het perfecte entertainment aangeboden krijgt. Degene die u op het eerste contactmoment helpt, zal altijd uw contactpersoon zijn voor alle vragen en verzoeken waar u vervolgens mee komt. Zo weet u dat onze medewerker hetzelfde met het feest voor heeft als u en dat u niets hoeft te herhalen. Wij willen ons zeker onderscheiden in de wereld van boekingsbureaus, en denken met een stevige service en liefde voor ons werk de beste events neer te kunnen zetten.

Mocht u al een stap verder in het proces zijn gekomen, dan zullen wij als boekingsbureau ook de complete administratieve afhandeling met de artiesten voor u verzorgen. Zo hoeft u niet met de bureaucratische rompslomp te maken te krijgen en blijft qua werk voor u slechts even de leuke aspecten van het boeken van entertainment. Dat is de eenvoud van boekingsbureaus. Zo zal u natuurlijk in contact komen met de artiest om even te beslissen welke nummers nou echt gedraaid moeten worden op het feest en wat kleine aanvullende zaken. Facturen, reiskosten, apparatuur en ga zo door heeft u al geregeld door ons als boekingsbureau in te schakelen. Neemt het event plaats op een gehuurde locatie? Geen probleem, breng ons in contact met de verantwoordelijke daar en zelfs dat contact nemen wij op ons als boekingsbureau.

Het enige wat u nog rest, na het hele proces door te hebben gelopen, is op een rustig tempo genieten van uw evenement en de gasten te vermaken. Boekingsbureau Evenses doet de rest.

Boekingsbureaus.jpg

Wat is er allemaal mogelijk bij boekingsbureau Evenses?

Ook wanneer u nog niet weet wat u allemaal wilt, kunt u bij ons boekingsbureau terecht. Geef ons bijvoorbeeld een thema en dan gaan wij helemaal los om, in samenspraak met u, de perfecte gelegenheid samen te stellen. Boekingsbureau Evenses nodigt u van harte uit om rond te kijken op onze website of contact op te nemen via boekingsbureau Evenses. Uw vaste contactpersoon van ons boekingskantoor geeft u graag advies over welke artiest goed past bij uw event. Voor een goede sfeer zijn onze duo-formaties en solisten een goede keuze. Voor een groot feest adviseren wij te kiezen voor een DJ, DJ en muzikant of goede feestband uit het assortiment van ons boekingsbureau. Prijzen kunt u altijd vrijblijvend aanvragen bij Evenses boekingsbureau. Hierbij hebben we een range van bekende artiesten tot en met goedkope bands en voordelige artiesten die onder ons boekingsbureau vallen. Onder de boekingsbureaus bieden wij ook nog een interessant extra assortiment aan vermaak, op dat vlak zijn onze typetjes, goochelaar en dansacts een interessante optie. Voor het vastleggen van uw feest is het leuk om een fotograaf, videograaf of fotohokje via een bureauboeking te doen.

Boekingsbureau Evenses voor al uw artiesten biedt altijd een complete oplossing: geluid, licht, instrumenten, muzikanten, alles wordt perfect verzorgd. Boekingsbureau Evenses is werkzaam in o.a. actief in Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel, Twente, Flevoland, Utrecht, Noord Holland, Zuid Holland, Zeeland, Brabant en Limburg. In de grote steden zoals Amsterdam, Rotterdam, Antwerpen, Utrecht en Den Haag hebben wij vele tevreden klanten. Tevens is ons boekingsbureau vaste leverancier van entertainment en artiesten voor uw evenementen locatie, evenementenbureau, horeca gelegenheid, weddingsplanner, cateraar en trouw locatie. Met alle plezier zullen wij een offerte voor u maken van uit ons boekingsbureau

Overtuigd dat boekingsbureau Evenses de oplossing is voor uw evenement en u wilt even kennismaken? Vul dan een vrijblijvende aanvraag in op onze website of doe een belletje naar ons op 085-7920202 (NL) / 02-8084961 (BE) voor alle opties en eventuele toevoegingen die wij aanbieden.

Hoe voorziet Evenses boekingsbureau artiesten?

Artiest en op zoek naar meer optredens? Misschien is aansluiten bij ons boekingsbureau dan de oplossing. Wij zijn altijd op zoek naar nog meer opties om de feesten van onze klanten nog meer naar hun smaak te maken, dat kan alleen maar bereikt worden door een groter en specifieker aanbod. Wat wij als boekingsbureau voor u als artiest kunnen betekenen, is een vergroting van het aantal optredens die u doet, online vindbaarheid door specifieke marketing, geen kosten en een administratieve afhandeling waar niets anders aan kan tippen.

Boekingsbureau Evenses staan altijd open voor meer bands, artiesten en acts om zich aan te sluiten bij ons boekingsbureau. De enige checklist waar aan voldaan moet worden is dat wij de hoogste kwaliteit verwachten met aantoonbare ervaring en een representatief voorkomen. Zolang de facturering, vervoer en apparatuur op orde is, benodigen wij alleen nog maar promotiemateriaal voor op de website van ons boekingsbureau. De interesse gewekt om een aanmelding te doen? Lees dan hier verder voor alle mogelijkheden.

bureauboekings.jpg

FAQ Boekingsbureau

Hoe doe ik een aanvraag bij boekingsbureau Evenses?

Bij het zoeken van entertainment is er altijd de mogelijkheid een vrijblijvende offerte aan te vragen. Wanneer u op de knop check beschikbaarheid klikt benodigen wij alleen maar de tijd, datum, aantal gasten, gelegenheid en dorp of stad van locatie. Met dat ingevuld zal u binnen de kortste keren een vrijblijvend voorstel ontvangen.

Wat nou als de geboekte artiest kort voor het feest annuleert?

Daar hoeft u zich zeker geen zorgen over te maken, wij bieden altijd de garantie dat wij als boekingsbureau een artiest van een vergelijkbaar of beter kaliber ter vervanging brengen. Voor zulk soort voorgevallen zijn wij ook 24/7 bereikbaar.

Hoe weet ik of mijn artiest wel aan verwachtingen gaat voldoen?

Wij als boekingsbureau verzekeren dat de kwaliteit van de artiesten die wij aanbieden altijd van de hoogste maatstaf is. Wij zorgen ervoor dat artiesten altijd op tijd zijn, representatief voorkomen en goede referenties met zich meenemen alvorens wij met ze in zee gaan.

Hoe volledig is jullie service?

Wij streven ernaar alles tip top in orde te hebben voordat uw evenement aanvangt. De uitgebreidheid van onze service loopt tot hoever u het wilt. Is het alleen een artiest die op tijd moet komen en passen bij het evenement? Schakel dan ons boekingsbureau in. Wilt u een geheel themafeest geregeld hebben en in samenspraak ons het meeste laten regelen? Dat kan ook! Wij verzorgen alles van de contacten met artiesten, opbouwbedrijven en catering voor u. Tijdens het proces blijft uw idee altijd op nummer één.

Ik kan hetgeen wat ik zoek niet op de website vinden, wat nu?

Staat iets niet op de website van ons boekingsbureau? Schroom dan niet om contact op te nemen met ons, onze contacten lopen ver en misschien kijkt u net over datgene heen wat u zoekt. Mochten we echt niet iets vinden, dan weten wij u misschien nog wel te verrassen met nog betere alternatieven.Is de artiest beschikbaar?

Het is belangrijk om goed na te gaan of de bekende artiest op de aangegeven datum beschikbaar is. Wij controleren de beschikbaarheid voor u en zullen op basis daarvan een voorstel toesturen. Als wij aangegeven dat de artiest beschikbaar is, zal de optie ook vaststaan. Anders zal het duidelijk aangegeven worden.

Wat zijn de kosten van een bekende artiest?

De prijzen van bekende artiesten lopen enorm uiteen. Voor een semi bekende volkszanger slaagt u voor een bedrag vanaf €1000,-. Bekende artiesten die alleen in Nederland of België bekend zijn kosten tussen de €2000 tot €15000. Artiesten die ook internationale bekend zijn hebben een prijskaartje tussen de €15.000 en €50.000,-. De aller populairste DJ's die wereldwijd grote faam bezitten hebben een vanaf prijs van €100.000,-. Uiteraard zijn er uitzonderingen op deze prijs indeling. Wilt u graag weten welke artiesten u met uw gewenste budget kunt boeken? Wij geven hier u graag onafhankelijk advies over.

Wat is Buma?

Buma (beter bekend als Buma/Stemra) is de auteursrechtenorganisatie die de belangen van artiesten behartigt. Voor het publiekelijk openbare van de artiest zijn/haar nummer komen auteursrecht bij kijken. De prijzen bij Evenses zijn exclusief Buma tarieven. Op besloten gelegenheden zoals verjaardagen en bruiloften worden geen Buma tarieven gehanteerd. Dit is alleen van toepassing als het gaat om openbare evenementen zoals festivals, concerten en bedrijfsfeesten. Op de website van Buma kunt u alles lezen over de tarieven en regelingen betreft de optredens van bekende artiesten. Wij kunnen de Buma kosten afhandeling voor u regelen.

Hoe wordt de techniek geregeld?

De meeste bekende artiesten treden op door middel van een tape-act. Dat houdt in dat er geen muzikanten aanwezig zijn. Elke artiest heeft een technische rider die van tevoren gedeeld wordt om te controleren of er aan de eisen kan worden voldaan. Hier staat precies in wat de bekende artiest nodig heeft om op te kunnen treden.

Wat is een rider?

Een rider is een document waarin de wensen en eisen van een artiest zijn vastgelegd. Vooral bekende artiesten hebben vaak een aantal wensen, zoals een eigen kleedkamer, een bepaald aantal flessen drank, een maaltijd enzovoorts. Naast deze 'hospitality rider' hebben artiesten vaak ook een 'technische rider' In deze rider staat bijvoorbeeld welke speakers, ingangen en monitoren gewenst zijn. In veel gevallen neemt de geluidsman van de artiest dit zelf mee. Ook kan hij bij uw beschikbare geluidsset inprikken. Op de technische ridder kunt u zien of uw geluidsset voldoet aan de eisen van de artiest. Als u hier geen verstand van heeft. Geen probleem, we helpen u hier graag bij!

Hoe werkt promotie na het boeken van een artiest?

Mocht u een bekende artiest geboekt hebben dan kan het zijn dat deze gepromoot wordt op sociale media. Dit kan door middel van de presskit. U kunt deze voorafgaand bij ons opvragen om te zorgen dat er rechtenvrije foto's gebruikt worden.

Wat zit inbegrepen bij de prijs?

Alles wat benodigd is voor een geslaagd optreden zit standaard inbegrepen. Dus de prijs is alles-inclusief en er zijn geen bijkomende kosten. Inbegrepen zijn:

 • Gescreend, professioneel entertainment

 • Niet goed - geld terug garantie

 • Reiskosten

 • BTW

 • Vervangend entertainment bij ziekte

 • Online wensenlijst

 • Persoonlijke eventmanager

 • 24/7 klantenservice

 • Op- en afbouw (indien nodig)

 • Licht en geluidstechniek (indien nodig)*

 • Overige benodigde apparatuur (indien nodig)

 • In overleg kan de techniek door Evenses of de band geregeld worden. Echter is dit niet altijd het geval.

Hoe komt de prijs tot stand?

De prijs is voornamelijk afhankelijk de volgende factoren:

 • De gewenste duur van het optreden
 • De reistijd en reiskosten
 • (eventueel) benodigde licht- en of geluidstechniek
 • Eventuele wachttijd en voorbereidingstijd
 • De groepsgrootte
 • Bekendheid van de act.

Uiteindelijk is ieder feest uniek. Daarom bespreken we graag uw wensen vooraf en kunnen we een passend voorstel op maat maken.

Hoe wordt de kwaliteit van het entertainment gegarandeerd?

Een speciaal opgeleid team doet vooraf de screening van ons entertainment. Hierbij kijken we naar:

 • ervaring,
 • opleiding,
 • prijs-kwaliteitsverhouding,
 • representativiteit,
 • originaliteit
 • betrouwbaarheid in het nakomen van afspraken.

Wat wij verder nog doen:

 • Alle acts worden vooraf bekeken middels demo's en live optredens.
 • Persoonlijke kennismaking voordat acts namens Evenses kunnen optreden
 • Ons entertainment heeft ook een online portal waarin ze alle informatie en wensen van uw boeking ten alle tijde kunnen inzien
 • Wij bellen en smsen voorafgaand de boeking nog met het entertainment voor een laatste controle
 • Wij werken enkel met entertainment waar we zelf achter staan en dat voldoet aan onze kwaliteitseisen. In alle andere gevallen komen ze niet op onze website.
 • Omdat we al bijna 15 jaar bestaan hebben we met vrijwel al ons entertainment een jarenlange, goede samenwerking
Hoe gaat een boeking precies in zijn werk?

Het is onze taak om u volledig te ontzorgen zodat u uiteindelijk een geslaagd feest heeft. Zo komt u tot een geslaagd feest:

 1. Kijk op onze website en kies het entertainment uit dat u leuk vindt. Lastig kiezen? Neem contact met ons team op en wij helpen u met het vinden van de juiste optie
 2. U ontvangt een vrijblijvend voorstel. Past het niet geheel bij uw wensen? Geef het aan, we proberen het dan aan te passen. Is het voorstel wel naar wens? Dan kan u aangeven dat u wenst te boeken.
 3. U kunt online uw wensen en overige gegevens doorgeven. Wij maken een overeenkomst en factuur. Dit kan online betaald en ondertekend worden. Wij zullen al het entertainment correct inplannen. Kort voor de boeking nemen we nog even contact op.
 4. We zijn er helemaal klaar voor. We gaan er een geslaagde gelegenheid van maken!
Hoe kan ik annuleren?

Wilt u onverhoopt annuleren? Neem contact met ons op, wij proberen het dan zo goed mogelijk op te lossen voor zowel u als het door u geboekte entertainment. In overleg komen we meestal tot de beste oplossing.

Dit is ons standaard annuleringsbeleid:
Nadat u uw boeking heeft bevestigd, heeft u 14 dagen bedenktijd. U kan dan, zonder opgave van reden, kosteloos annuleren. Dit geldt enkel voor boekingen die verder zijn dan 45 dagen op de dag van boeken.

Indien de bedenktijd is verlopen, of de boeking vindt binnen 45 dagen plaats, rekenen wij een annuleringsvergoeding. U kunt bij het plaatsen van een boeking de annuleringsbescherming afnemen voor 6,8% van het boekingsbedrag.

Annuleren zonder annuleringsbescherming:
20% tot 90 dagen of meer voor de boeking
40% tot 31 dagen voor de boeking
60% tot 14 dagen voor de boeking
80% tot 7 dagen voor de boeking
100% tot 0 dagen voor de boeking

Annuleren met annuleringsbescherming:
tot 90 dagen voor de boeking
20% tot 31 dagen voor de boeking
30% tot 14 dagen voor de boeking
40% tot 7 dagen voor de boeking
50% tot 0 dagen voor de boeking
+
Met flexibele annulering kan Opdrachtgever, mits de leverancier er akkoord mee is, kosteloos de boekingsdatum eenmalig verplaatsen.

Bij bekende artiesten houden wij de annuleringsvoorwaarden aan zoals ze bij deze partij gelden.

Hoe gaat de betaling in zijn werk?

U kunt via onze beveiligde online omgeving uw betaling uitvoeren. Wij gebruiken hiervoor de betaalprovider Mollie. U kunt kiezen uit alle gangbare betaalmethoden.

 • Ideal
 • Bankoverschrijving
 • Creditcard
 • Paypal
 • Apple pay
 • Sofort Banking
 • Bankcontact
 • KBC/CBC betaalknop
 • Belfius Pay Button

U kunt de volgende betaaltermijnen kiezen:

 • 100% aanbetaling vooraf
 • 50% bij plaatsing boeking, resterende 50% 14 dagen voor de boeking
  Enkel voor bedrijven:
 • 30 dagen na de boeking betalen (2,9% toeslag)
 • 60 dagen na de boeking betalen (6,8% toeslag)
Wat als mijn feest niet door kan gaan door Corona?

Wilt u graag entertainment boeken, maar weet u niet zeker of uw feestdatum door kan gaan? U kunt bij ons te allen tijde uw boeking gratis verplaatsen als uw feest door overheidsmaatregelen niet door kan gaan. Deze garantie bieden wij u geheel kosteloos aan!

Wat als het entertainment last-minute niet meer kan optreden?

Wij hebben altijd een backup-optie beschikbaar. Ons team is 24 uur per dag bereikbaar. Indien het door u geboekte entertainment vanwege overmacht niet meer kan komen optreden, zetten wij alles op alles om alsnog het optreden door te laten gaan. Omdat we zo een groot netwerk hebben slagen we hier eigenlijk altijd in.

Niet goed = geld terug
2000+ mogelijkheden
11.000+ feesten ervaring
9.5 uit 1000+ reviews
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Advice

Entertainment

Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar