< Terug naar overzicht

Jazz Pianist Sven

Deze jazz pianist verzorgt prachtige jazz en achtergrondmuziek.
vanaf: 
295,-
5

Referenties

"Ik had jouw muziek kado gedaan als achtergrond muziek op onze vleugel op mijn vaders feest. Het was fantastisch! Daar waren alle gasten het over eens. Je hebt voor een hele goede atmosfeer gezorgd, dank daarvoor!!"
Sara van Hout
5
"We hebben enorm eel positieve reacties gehad. Het was zeer professioneel, goede samenstelling/arrangement van de muziek, en sfeervol. Precies wat wij graag wilden. "
Frank Rippen
4
"Het was echt een top avond, de muziek paste helemaal perfect bij ons chique diner. "
Danique Verweij
5

Jazz Pianist Sven

De subtiele klanken van de jazz pianist brengen sfeer, zonder overheersend te zijn. Een prettige mix van standards van jazz, blues, swing, bossa nova, funk en ballads. 

 

Jazz Pianist Sven is al jaren actief als professioneel jazz pianist. Hij speelde in binnen-  en buitenland en heeft ervaring opgedaan in talloze bandjes en muzikale projecten. Mocht jazz pianist Sven niet beschikbaar zijn dan hebben wij meerdere goede vervangers beschikbaar. Evenses werkt namelijk met een klein team van meerdere pianisten. Al onze jazz toetsenisten zijn conservatorium geschoolde professionals en verzorgen standaard een digitale piano. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over de instrumenten. Daarnaast kunnen wij tegen gunstige voorwaarden een prachtige vleugel voor u verzorgen.

 

Naast solo-optredens, zijn en mooie uitbreidingen mogelijk door bijvoorbeeld samen op te treden met een saxofonist, zangeres, gitarist of contrabassist. Zo kunt u ook kiezen voor een jazzduo, trio of een complete jazzband. Ook kunnen wij een echte vleugel of piano verzorgen. Wilt u jazz pianist 'Sven' huren voor uw bruiloft, lounge, receptie of diner? Dan kunt u dat direct doen via deze website. De jazz pianist is natuurlijk ook te boeken voor uw feest, huwelijk of jubileum. Meer informatie nodig of vragen? Neem gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord!

 

Suggesties voor bij deze act

coverband boekingen nederland

Smashing Susie

Coverband

Smashing Susie

CoverbandDeze top coverband staat garant voor een geweldig feest, huwelijk of bedrijfsfeest!2295,-Lees meer
the piano show boeken

The Piano Show

Coverband, Pop duo

The Piano Show

Coverband, Pop duoDe piano show is feestelijk piano entertainment, waarbij u uw verzoekjes kunt indienen.1145,-Lees meer
vleugel verhuur event

Vleugel huren

Instrument Verhuur

Vleugel huren

Instrument VerhuurEen mooie vleugel, te huren voor bij uw diner, receptie of evenement.475,-Lees meer

Repertoire

Genres

  • Blues
  • Jazz

Songs