Sorteer op: Relevantie
Sorteer op: Relevantie
LED Fotohokje
100% match

LED Fotohokje

De leukste herinneringen aan uw evenement!
Laat uw gasten plaats nemen in het LED Fotohokje. Na simpelweg op de knop te drukken worden er 4 foto's gemaakt. Deze worden direct afgedrukt en kun...
Lees meer

4,7 (12 Beoordelingen)
€ 695 - € 1530
Vintage Bruiloft
100% match

Vintage Bruiloft

Terug in de tijd op een stijlvolle manier met een vintage bruiloft thema
Een bruiloft in vintage thema Op zoek naar een interessant thema voor uw bruiloft, en u kunt niet meer wegkijken van...
Lees meer

prijs op aanvraag
Champagne dames
100% match

Champagne dames

Deze dames maken met hun op maat gemaakte jurken uw borrel onvergetelijk!
Wat kunt u verwachten van de Champgane serveersters? Er zijn 2 verschillende opties wanneer het gaat om de serveerste...
Lees meer

€ 815 - € 1455
Festival Bruiloft
100% match

Festival Bruiloft

Genieten van uw bruiloft in festival stijl, compleet georganiseerd!
Uw eigen festival bruiloft door Evenses geregeld Jullie hebben ervoor gekozen om jullie bruiloft in festival stijl te org...
Lees meer

prijs op aanvraag
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Festival bruiloft

Het organiseren van een festival bruiloft is een tijdje het nieuwe bruiloft thema om knallend en origineel jullie huwelijk te vieren! Het is een manier om eens een keer een andere insteek te kiezen voor een anders zo standaard bruiloft en lekker op een zonnige dag elkaar het ja-woord te geven. Al is het organiseren van een festival bruiloft nog niet internationaal de hype, is dat in Nederland zeker niet het geval. Hier is het concept van een echte festival bruiloft in de laatste jaren goed ingeburgerd en brengt het veel mogelijkheden voor jullie om eens wat anders te doen. Lees hier in ieder geval alle tips voor jullie eigen festival bruiloft.

Door het open karakter van festival bruiloften geeft het veel keuzevrijheid in hoe jullie je eigen festival willen organiseren. Dit kan bijvoorbeeld door er een heuse foodtruck bruiloft van te maken met op alle hoeken verschillende soorten street food en cocktails, of bijvoorbeeld de mogelijkheid voor een chique festival bruiloft. Of huur een leuke bruiloft fotograaf in die allemaal mooie foto's maakt. In alle gevallen is het allerbelangrijkste wat niet mag missen bij een festival bruiloft natuurlijk de muziek, vermaak & gezelligheid!

de perfecte festival bruiloft.jpg

De perfecte festival bruiloft organiseren

Het organiseren van een festival bruiloft is een tijdje het nieuwe bruiloft thema om knallend en origineel jullie huwelijk te vieren! Het is een manier om eens een keer een andere insteek te kiezen voor een anders zo standaard bruiloft en lekker op een zonnige dag elkaar het ja-woord te geven. Al is het organiseren van een festival bruiloft nog niet internationaal de hype, is dat in Nederland zeker niet het geval. Hier is het concept van een echte festival bruiloft in de laatste jaren goed ingeburgerd en brengt het veel mogelijkheden voor jullie om eens wat anders te doen. Lees hier in ieder geval alle tips voor jullie eigen festival bruiloft.

Maar ja, dan zijn de zinnen gezet op een festival bruiloft, alleen komt dan de vraag: hoe gaan we die dan organiseren? Het organiseren van een festival trouwerij kost tijd, maar elke bruiloft moet natuurlijk tot in de puntjes verzorgd worden. Ten eerste is het heel belangrijk om een passend thema te vinden en daar vervolgens jullie trouwjurk & trouwpak op aan te passen. Up and coming is het thema Barn Wedding. Ten tweede is het ook belangrijk om alvast de gastenlijst met alle gasten goed op orde te hebben. Vervolgens is het uitkiezen van de locatie voor jullie festival bruiloft een leuke opdracht wat wel wat aandacht vereist. Hebben jullie dat op orde? Dan kunnen jullie verder met het indelen van het bruiloft festival op basis van jullie thema. Kies alle aankleding en vermaak gewoon lekker losjes uit, zo verzorgen jullie een ongedwongen sfeer voor alle gasten. Vervolgens op basis van jullie ontzettend leuke bruiloft festival thema hebben wij een grote verscheidenheid aan artiesten, acts, fotografen en aankleding voor jullie in petto. Mochten jullie tevens op de dag zelf nou alle kopzorgen willen vergeten? Misschien is dan zelfs een party manager iets voor jullie. Een party manager neemt al het management uit handen en biedt jullie de vrijheid om te genieten van deze bijzondere dag.

De locatie voor een bruiloft festival

Voor het organiseren van festival bruiloften is een grote open locatie erg belangrijk, hier moet bijvoorbeeld goed gelet worden op voorzieningen zoals stroom, water en bereikbaarheid. Jullie willen natuurlijk genoeg ruimte hebben voor het feest, de gasten en zeker zijn dat er genoeg plek is. Dit is al helemaal belangrijk bij foodtruck bruiloften met veel verschillende smaken. Daarnaast moet alles toch wel aanwezig zijn op jullie festival bruiloft locatie op de dag dat het gaat gebeuren. Er zijn in ieder geval veel festival bruiloft locaties waar jullie uit kunnen kiezen, jullie zouden kunnen zoeken naar een landgoed, een kasteel of zelfs één van de eilanden! Evenses biedt namelijk alles van makkelijk op te zetten bars, dansvloeren en podia voor elk formaat om van jullie festival bruiloft er eentje van te maken die nooit meer zal worden vergeten.

Alles voor je festival bruiloft op één plek

Wij bieden voor jullie festival bruiloft veel van de zaken die nodig zijn om het jullie gasten onvergetelijk te maken. Het gemak van onze diensten is dat wij alles regelen en dat zonder te veel poespas. Niemand zit natuurlijk te wachten op een grote administratieve rompslomp en contacten met veel verschillende partijen, daarom zijn wij als entertainmentbureau de uitkomst om alles in één keer te regelen. Bij ons kunnen jullie onder andere terecht voor:

- Bands

Bij een festival bruiloft komen er natuurlijk veel optredens langs die een blijvende herinnering moeten zijn voor jullie bijzondere dag. Om toch na ceremonie meteen los te kunnen gaan zijn veel trouwkoppels zeer tevreden met Party Collective, een band die goed past bij een feestelijke bruiloft. Toch meer fan van het Jazz genre? Dan zitten jullie met The Charleston Five helemaal goed. Of toch iets meer in een Caribische sfeer? Dan is een brassband een uitstekende optie. De bands op een festival bruiloft moeten natuurlijk passen bij jullie smaak en thema. Er is altijd veel keuze in bands die goed passen bij een festival bruiloft.

- DJ's in alle genres

In ons aanbod van DJ's kunnen jullie voor bijna elk genre wel een bijpassende artiest vinden. Hebben jullie je zinnen gezet voor de echte festival feeling? Dan weet het saxofonist en DJ duo John & Mr. Smith wel goed in te spelen op de smaak van de gasten. 'S avonds is het vaak bij een festival bruiloft de gewoonte om over te stappen op DJ's zoals DJ Disqo of DJ Kix om jullie gasten van die echte 80's, 90's en discovibes te voorzien in het vervolg van de avond op de festival bruiloft. Ook een leuke aanvulling is een rijdende DJ, deze caravan is voorzien van een huiselijke sfeer met fantastische artiesten.

- Catering

Ook voor de verzorging van de catering op jullie bruiloft festival is er een grote keus aan opties. Ga bijvoorbeeld voor het echte festival gevoel met de toevoeging van foodtrucks op jullie terrein, zo maken jullie er een echt food truck festival van! Daarnaast is er ook de optie om zelf een menu samen te stellen voor de lunch, het avondeten en natuurlijk alle hapjes voor tijdens het feest. Voor een gepersonaliseerd menu kunt u terecht bij verschillende cateraars waar wij over beschikken. Daarnaast kan je ook bediening rond laten gaan met ontzettend leuke & lekkere hapjes voor op jullie mooiste dag.

festival bruiloft boeken.jpg

- Entertainment

Op jullie festival bruiloft kan het natuurlijk naast food trucks, muziek en een mooi thema natuurlijk ook niet ontbreken aan het entertainment. Als entertainment moeten jullie denken aan het inhuren van een vuurshow, een stoelmassage, een massage, een sneltekenaar voor de leuke aandenkens en wie weet zelfs een waarzegster waar de familie langs kan voor een kijkje in de toekomst. Mochten jullie er nou een iets chiquere festival bruiloft van willen maken, dan is er zelfs de mogelijkheid om pokertafels, roulettetafels en alles wat u in een casino kan vinden te plaatsen om uw thema nog meer sfeer te geven.

Toch op zoek naar een actievere festival wedding? Jullie kunnen ook gaan voor live muziek, aankleding en daar veel verschillende workshops aan toe te voegen. Kies bijvoorbeeld voor een Sushi of Bonbon workshop of krijg iedereen aan het dansen met een hiphop workshop! Kijk eens op onze website voor nog meer leuke ideeën.

- Alles voor foto & video

Maar hoe blijft jullie festival bruiloft nou altijd vers in het geheugen hangen? Daarvoor kunnen wij aanraden één of meerdere bruiloftsfoto- en videografen in te huren om gezellig terug te kunnen kijken op jullie mooie festival huwelijk. Ook leuk is bijvoorbeeld het neerzetten van een heuse photobooth waar iedereen op de foto kan en meteen een aandenken krijgt in de vorm van een polaroid. Jullie kunnen zelfs de rand de polaroids naar eigen stijl aanpassen met bijvoorbeeld een eigen kleur en persoonlijke tekst. Hip bij het festival past ook een polaroid fotograaf die ter plekke jullie gasten op het bruiloft festival fotografeert en een polaroid meegeeft.

FAQ

Wat is belangrijk bij het kiezen van een festival bruiloft locatie?

Het belangrijkste bij het kiezen van festival bruiloft locaties zijn de voorzieningen, er moet namelijk gelet worden op de bereikbaarheid, aanwezigheid van elektriciteit en water en of de grootte past bij jullie aantal gasten.

Mensen moeten ook eten op mijn **festival bruiloft**, Hoe regel ik de catering?

Bij een echte festival wedding horen eigenlijk de nummer één bij uitstek voor festivals: Foodtrucks! Verspreid de foodtrucks over het terrein en laat de gasten zelf kiezen tussen de vele verschillende keukens op jullie festival bruiloft. Zet een foodtruck neer met Mexicaans eten, Hamburgers of Koreaans op het terrein. Toch een wat klassiekere insteek kiezen? Ga dan voor goed uitgedachte catering die opgediend zal worden door bediening, of met vele verschillende hapjes door de gasten heen laten lopen.

Wat voor artiesten passen goed bij mijn festival bruiloft?

Een festival bruiloft kan vele vormen aan nemen, maar wij raden aan om de artiesten naar eigen smaak uit te kiezen en een beetje aan te passen aan het thema. Kies voor bij de ceremonie bijvoorbeeld voor een pianist met zangeres, volg die op met een feestband om jullie ja-woord goed te beklinken en voor de latere uurtjes DJ's in verschillende genres. Hebben jullie meerdere stages? Koppel dan bijvoorbeeld een genre aan een stage of kies voor een main stage en als uitzonderlijke stage een silent disco!

De festival bruiloft is buiten, wat voor dress code moet ik kiezen?

Bij festival bruiloften is het belangrijk om een luchtig thema met zomerkleuren te kiezen. Denk hierbij aan Festival chique, bestaande uit jurkjes met bloemenpatroon en leuke accessoires. Voor de mannen is een zomers pak van linnen gecombineerd met een hemd met een leuk patroontje een aanrader voor op de festival wedding!

Hoe geef ik een chique **festival bruiloft** vorm?

Bij een festival chique bruiloft is het belangrijk om een goede balans te vinden tussen het feesten en de officiële ceremonie. Ga bijvoorbeeld voor een nette middaglunch met aansluitende ceremonie om vervolgens 's avonds het festival los te laten gaan bij het podium en iedereen aan het dansen te laten!

Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Entertainment

Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar