Bruiloft pianist

Deze zanger-pianist zet zich met toewijding en enthousiasme in bij uw gelegenheid

4,8 uit 5 sterren
€ 695 - € 1530
bruiloft pianist
d Y aZoYI
CeWugmAwsI
PRevmOZWBnw
vYneIPuk
pianist boeken
qKCcvFSY
band boeken
bruiloft pianist
Controleer nu de beschikbaarheid van Bruiloft pianist
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking

Bruiloft pianist

In 2016 rondde hij zijn bachelor cum laude af aan het Rotterdams Conservatorium. Nadien is hij doorgegaan met specialiseren in de Argentijnse tango en heeft hier zijn Master's graad in behaalt. Momenteel stort onze bruiloft pianist zich op het arrangeren voor orkest en het uitvoeren van concerten met zijn verschillende ensembles waaronder, R&G Tango Duo, Grupo del Sur, Los Tangueros Clásicos en Septeto Camaleón.

Deze bruiloft pianist zet zich in met toewijding en enthousiasme bij bruiloften, recepties, feesten, diners, congressen en zakelijke bijeenkomsten. Elke gelegenheid is geheel uniek en als beroepsmusicus kan deze bruiloft pianist hier zowel sociaal als muzikaal vlekkeloos op inspelen. Mocht er geen piano aanwezig zijn, dan is tegen een kleine meerprijs een digitale piano een goed alternatief. Op verzoek en in overleg is bij hem veel mogelijk!

Bruiloft pianist boeken voor uw feest? | Evenses.com .jpg

Boekingen Bruiloft pianist

Onze bruiloft pianist zorgt bij elke gelegenheid voor een geweldige muzikale beleving. Boek Onze bruiloft pianist voor uw evenement, jubileum of festival. Deze act is bij Evenses te huren voor uw bruiloft en bedrijfsfeest. Vul het offerte-formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan 7 dagen in de week klaar om u te helpen.

Repertoire Bruiloft pianist

Genres

Pop
Jazz
Klassiek
Achtergrondmuziek
7 Beoordelingen
4,8 uit 5 sterren
Simone
5 uit 5 sterren
De Bruiloft pianist heeft tijdens onze trouwceremonie mede de muziek verzorgd en het was fantastisch. De communicatie verliep erg soepel en professioneel, maar toch persoonlijk. Hij heeft actief meegedacht met onze wensen. De muziek was prachtig gespeeld/gezongen en paste helemaal bij ons. Niets was teveel gevraagd. Wij zijn ontzettend blij met de samenwerking en uitvoering!
Caroline
5 uit 5 sterren
De Bruiloft pianist heeft opgetreden tijdens een intiem diner in een bijzondere setting. Van tevoren hadden we onze wensen en de mogelijkheden besproken. De Bruiloft pianist heeft hier fantastisch gehoor aan gegeven en heeft ervoor gezorgd dat ons (verrassings)diner exact de juiste sfeer had. Het was echt fantastisch!
Gary
5 uit 5 sterren
De Bruiloft pianist is een artiest die zowel fenomenaal piano speelt als prachtig zingt! We hadden hele specifieke wensen voor de viering van ons huwelijk, waren zo blij dat we eindelijk iemand gevonden hadden die dit allemaal uit zou kunnen voeren.
Jean Phllippe
5 uit 5 sterren
“Een absolute aanrader. De Bruiloft pianist heeft perfect naar onze wensen geluisterd en deze toegepast in zijn muziek. Zowel het contact voor als na zijn performance verliep erg professioneel.”

Vergelijkbare acts

The Piano Show

The Piano Show

6 Beoordelingen

De piano show is feestelijk piano entertainment, waarbij u uw verzoekjes kunt indienen.

€ 1995 - € 3295
The Piano Man

The Piano Man

45 Beoordelingen

Een professionele allround pianist, die ieder bestaand lied speelt.

€ 595 - € 1310
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.