Bruiloft pianist

In 2016 rondde hij zijn bachelor cum laude af aan het Rotterdams Conservatorium. Nadien is hij doorgegaan met specialiseren in de Argentijnse tango en heeft hier zijn Master's graad in behaalt. Momenteel stort onze bruiloft pianist zich op het arrangeren voor orkest en het uitvoeren van concerten met zijn verschillende ensembles waaronder, R&G Tango Duo, Grupo del Sur, Los Tangueros Clásicos en Septeto Camaleón.

Deze bruiloft pianist zet zich in met toewijding en enthousiasme bij bruiloften, recepties, feesten, diners, congressen en zakelijke bijeenkomsten. Elke gelegenheid is geheel uniek en als beroepsmusicus kan deze bruiloft pianist hier zowel sociaal als muzikaal vlekkeloos op inspelen. Mocht er geen piano aanwezig zijn, dan is tegen een kleine meerprijs een digitale piano een goed alternatief. Op verzoek en in overleg is bij hem veel mogelijk!

Bruiloft pianist boeken voor uw feest? | Evenses.com .jpg

Boekingen Bruiloft pianist

Onze bruiloft pianist zorgt bij elke gelegenheid voor een geweldige muzikale beleving. Boek Onze bruiloft pianist voor uw evenement, jubileum of festival. Deze act is bij Evenses te huren voor uw bruiloft en bedrijfsfeest. Vul het offerte-formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan 7 dagen in de week klaar om u te helpen.