Een hiphop workshop boeken voor uw bedrijfsuitje, sportvereniging of als activiteit op uw evenement? Nu kunt u bij Evenses een hiphop workshop van een professionele choreograaf boeken! Leuk voor uw teambuilding evenement of een feest op uw school.

De workshop wordt gegeven door een choreograaf die al jarenlange dans- en docentervaring heeft. Zo heeft hij sinds 2010 zijn eigen dansstudio. Hij is gespecialiseerd in hiphop en breakdance. Zijn workshop wordt gegeven in de dansstijl hiphop en hiphop A, dit laatste is hiphop op beginnersniveau. U kunt ervoor kiezen om een workshop van 30, 60 of 90 minuten doen. De choreograaf neemt zijn eigen muziek mee op een USB, laptop of CD. Heeft u nog specifieke wensen voor de dansworkshop? Overleg het met ons en wij maken het mogelijk.

Lijkt de hiphop workshop u de ideale activiteit voor uw bedrijfsuitje, verjaardag of feest? Vraag bij Evenses meer informatie aan voor de workshop. U kunt geheel vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen of contact met een van onze medewerkers opnemen. We zijn elke dag van de week bereikbaar voor al uw vragen over het boeken van de hiphop workshop.