Workshop boeken

Workshop boeken? Bij Evenses kunt u verschillende workshops boeken zoals een sushi workshop of cocktail workshop. Leuk in groepsverband sushi maken en daarna natuurlijk opeten. Tijdens deze sushi workshop leert u het maken van verschillende soorten sushi. Er zijn meerdere pakketten mogelijk. Heel leuk voor bijvoorbeeld een interactief bedrijfsuitje, familiefeest of met een groep vrienden. Gedurende de cocktailworkshop leert u hoe u een goede cocktail kan maken. U leert hierbij verschillende soorten traditionele en hippe cocktails te maken zoals een Mojito, Jellyfish en Cosmopolitan. De workshop is al te boeken vanaf 9 personen en een tijdsbestek van 1 uur. Ook zijn er voor deze workshop verschillende pakketten te boeken. Daarbij is het mogelijk om de workshop geheel alcoholvrij cocktails te maken.

 

Workshop boeken voor uw personeelsuitje of familiedag

 

Wij bieden een compleetpakket workshops aan. De sushi workshop, cocktailworkshop en graffiti workshop is te boeken bij u thuis of op locatie. Bij alle workshops wordt alles voor u geregeld en hoeft u dus alleen te genieten van het maken en verorberen van uw eigen gemaakte producten. De workshops worden in verschillende soorten pakketten aangeboden zodat er voor iedereen wat leuks bij zit. Wij door geheel Nederland en België. Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op.

 

Workshop boeken? De leukste workshops vindt u hier bij Evenses. Heeft u vragen over het boeken van een workshop? Neem dan gerust telefonisch of per contact met ons op.

Keuzehulp

Gelegenheid

Budget

tot

Entertainment

choreograaf huren scholen
Hiphop workshop
Leer in deze workshop dansen als een professionele hiphop danser met onze choreograaf!
Vanaf:
395,-prijs op aanvraaga
vr7
VR Experience
Maak kennis met het nieuwste van het nieuwste op het gebied van Virtual Reality.
Vanaf:
695,-prijs op aanvraaga
shutterstock 487267645
Graffiti Workshop
Wilt u kunstzinnig bezig zijn tijdens uw gelegenheid? Boek nu een Graffiti Workshop!
Vanaf:
2095,-prijs op aanvraaga
cocktailworkshop huren feest
Cocktailworkshop
Leer zelf cocktails te maken tijdens onze interactieve Cocktailworkshop!
Vanaf:
295,-prijs op aanvraaga
workshop bonbon chocolade feest
Bonbon/chocolade workshop
Een heerlijke en smakelijke verassing voor uw gelegenheid? Boek onze bonbon/chocolade workshop!
Vanaf:
345,-prijs op aanvraaga