Bij Evenses kunt u de Sushi Workshop boeken. Op deze manier kunt u gemakkelijk een interactief uitje organiseren, waarbij u gegarandeerd lekker zult eten.

De Sushi Workshop is in te zetten voor verschillende gelegenheden. Een verjaardag, bedrijfsuitje of familiefeest wordt opgeleukt door deze bijzondere en interactieve activiteit. Heeft u geen speciale gelegenheid? Ook dan is het leuk de workshop te volgen met een stel vrienden.

Evenses verzorgt de Sushi Workshop bij u thuis of op uw locatie. U kunt met een groepje genieten van het maken, en eten, van sushi. De workshop bestaat uit het leren maken van verschillende soorten sushi. Als de workshop is afgelopen kunt u genieten van uw zelfgemaakte creaties.

U kunt kiezen uit verschillende pakketten:

- Standaar Sushi Workshop; 3 soorten sushi met verse zalm, krab en groente
- Premium Sushi Workshop; 4 soorten sushi met verse zalm, tonijn, krab en groente
- Royal Sushi Workshop; 5 soorten sushi met verse zalm, tonijn, krab, garnaal, groente, Japanse mayonaise, viseitjes en zeewiersalade

Wilt u de Sushi Workshop boeken? Vraag vrijblijvend een offerte aan via de website. Ook kunt u even contact met ons opnemen om de mogelijkheden en uw wensen door te spreken. We zijn 7 dagen per week beschikbaar om uw vragen te beantwoorden. We denken graag met u mee!