Sorteer op: Relevantie
Sorteer op: Relevantie
Sushi Meisje
100% match

Sushi Meisje

Sushi Meisje is een origineel verrassingseffect op uw evenement
Sushi Meisje Kon'nichiwa, Sushi is DE trend van het moment, ontzettend lekker, mooi om te presenteren en de hippe vorm van fin...
Lees meer

€ 495 - € 1300
Borrel Meisje
100% match

Borrel Meisje

Een borrel meisje boeken voor een speciale avond
Borrel meisje Borrel meisjes. Ze zijn voor elke gelegenheid geschikt en mensen willen graag een extra toevoeging om hun gelegenheid op te fle...
Lees meer

€ 445 - € 1300
Foodtrucks
100% match

Foodtrucks

Diverse foodtrucks met allerlei heerlijke consumpties.
Bij Evenses zijn allerlei verschillende foodtrucks te boeken. Van deliceuze hamburgers tot een ecologische frietkraam, bij Evenses kunt ...
Lees meer

€ 695 - € 1530
Cocktailbar huren
100% match

Cocktailbar huren

Mobiele cocktailbar op locatie, met de lekkerste ingrediënten en attente cocktailshakers.
De kleurrijke, exotische cocktail is een onmisbaar drankje op menig feest of evenement. Het maakt nie...
Lees meer

4,4 (3 Beoordelingen)
€ 845 - € 1605
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Catering huren

Ben je de bruiloft van je oudste dochter aan het organiseren en wordt het diner een belangrijk onderdeel van die speciale gelegenheid? Komt het jaarlijkse kantoorfeest er weer aan en zijn jullie nog op zoek naar manieren om het geheel wat aan te kleden? Of komt je eigen verjaardag er misschien binnenkort aan en heb je geen zin om zelf de hele avond in de weer te zijn in de keuken? Een lekkere en leuk verzorgde catering zou wel eens de perfecte aanvulling kunnen zijn op het feest of evenement dat je gaat organiseren.

De kans is groot dat je al eens, en waarschijnlijk zelfs meerdere keren, op evenementen met catering bent geweest, ookal had je dat op het moment zelf misschien niet door. Het woord catering is afkomstig uit de Engelse taal en refereert aan het verzorgen van eten en drinken voor bedrijven (bijvoorbeeld in bedrijfsrestaurants), evenementen, of feesten. De partij die het voedsel in dit soort gevallen voorbereid wordt vaak de cateraar genoemd en over het algemeen vindt de bereiding van alle producten plaats in een grootkeuken op een gecentraliseerde locatie.

Een gelegenheid die vaak direct wordt geassocieerd met catering is een bruiloft, maar het boeken van catering kan op nog veel meer soorten feesten en evenementen van toegevoegde waarde zijn. Naast heerlijke diners van meerdere gangen op een bruiloft kan je ook catering boeken voor het tiende verjaardsfeestje van je zoontje, voor de aankomende Kerstborrel op kantoor, of voor die brunch met vriendinnen die jullie al een tijdje geleden hebben afgesproken. Het boeken van catering is een beslissing waar je heel veel kanten mee op kan en die je gasten zeker zullen waarderen, wat de gelegenheid ook is.

Dit komt onder andere doordat het begrip catering nogal breed is. We zullen hier iets later nog wat dieper op in gaan, maar het boeken van catering kan ontelbaar veel verschillende vormen aannemen, van aan tafel geserveerde vijfgangen-diners en verwarmde banketten tot een uitgebreid cocktailaanbod en een selectie luxe versnaperingen voor bij de borrel. Waar je ook maar naar op zoek bent, met de hulp van de juiste cateraar is het allemaal mogelijk.

Desalniettemin hoeft het boeken van catering voor jouw feest of evenement niet per se ingewikkeld te zijn. Het is echter, gezien het gevarieerde aanbod cateraars in Nederland en België, wel aan te raden om hierbij de hulp in te roepen van een partij die ervaring heeft op het gebied van dergelijke boekingen. Bij Evenses beschikken we over een uitgebreid portfolio van cateraars met wie wij al op honderden feesten en evenementen hebben samengewerkt. Die expertise en die ervaring stellen we graag ter beschikking, zodat jij de perfecte catering kan boeken voor het evenement dat je gaat organiseren.

Als je eerst zelf eens de beschikbare opties wil verkennen, dan kan je beginnen met onze website. Daar kan je, met behulp van de zoekmachine, alvast wat onderzoek plegen. Zo kan je op basis van, onder andere, het type evenement en het beschikbare budget, snel de ideale opties vinden. Daarnaast zijn onze bookers en entertainment specialisten zeven dagen per week bereikbaar om jouw vragen omtrent het boeken van professionele catering te beantwoorden. Je kan hen altijd bereiken door het offerteformulier op de website in te vullen en vrijblijvend op te sturen, of per e-mail of telefoon. Bij Evenses kan je er vanuit gaan dat we samen met jou de catering boeken die perfect past bij het feest of evenement dat jij gaat organiseren.

Verschillende soorten catering, maar altijd topkwaliteit

Catering is in Nederland en België in de afgelopen eeuw uitgegroeid tot een heel populair onderdeel van veel verschillende soorten feesten en evenementen. Dat komt vooral omdat het gewoon makkelijker is de voorbereiding en het serveren van eten en drinken over te laten aan een partij die daarin is gespecialiseerd. Ons aanbod qua professionele cateraars is om die reden de afgelopen dan ook heel snel gegroeid, waardoor er ontzettend veel variatie is ontstaan wat betreft beschikbare opties.

Zo kan je bij Evenses een gewone catering boeken, waarbij een vastgesteld menu wordt geserveerd aan de mensen op jouw feest, of enkel de uitbating van de bar uitbesteden aan professionals. Je kan echter ook voor meer avontuurlijke en originele opties gaan, zoals, bijvoorbeeld, het boeken van een foodtruck die op jouw evenement komt te staan en ter plekke heerlijke hapjes klaarmaakt. Of wat dacht je van een authentieke poffertjeskraam als verrassing op de verjaardag van de dochtertje?

Over kinderfeestjes gesproken: Sweet Prints! Als je op zoek bent naar iets origineels waar je gasten nog nooit van gehoord hebben, dan is Sweet Prints de perfecte oplossing. Sweet Prints zijn namelijk snoepjes die ter plekke met behulp van een 3D-printer worden gemaakt, op basis van de voorkeuren van je gasten. Met acht verschillende smaken en meer dan honderd verschillende snoepvormen kan je er zeker van zijn dat de kids lang zoet zullen zijn. Bij Evenses kunnen we je helpen om dit unieke entertainment te boeken voor jouw feest of evenement.

Als je op onze website gaat kijken, vindt je echter nog heel wat andere opties wat betreft catering, voor het geval Sweet Prints toch niet precies is waar je naar op zoek je bent. Van cocktailbars en zuurstofbars tot frietkramen en coffee bikes, in ons aanbod vindt je vast en zeker datgene dat je zoekt. Je kan ook de hulp van onze party planners inroepen om je te helpen tijdens je zoektocht.

Enkele voordelen van het boeken van catering

Zoals je ondertussen al wel zal begrijpen, brengt het boeken van catering heel wat voordelen met zich mee voor jouw als organisator. Het verzorgen van het eten en het drinken staat toch vaak centraal op veel feesten en evenementen, dus het uitbesteden ervan kan ontzettend veel tijd vrij maken om je bezig te houden met andere facetten van de organisatie, zoals bijvoorbeeld de ontvangst, de voorbereiding van de locatie, en beveiliging. Voor het geval je echter nog niet helemaal overtuigd bent van de toegevoegde waarde van professionele catering zetten we hieronder enkele voordelen ervan op een rijtje.

Je houdt meer tijd over voor andere dingen

Natuurlijk, het eten en drinken is een belangrijk onderdeel van het feest of evenement dat je gaat organiseren, maar het is niet het enige onderdeel. Door de catering uit handen te geven, kan je als organisator je bezig houden met de rest van de organisatie en hoef je jezelf ook tijdens het feest geen zorgen te maken over de keuken. Je hebt al genoeg aan je hoofd voor en tijdens het evenement, dus zorgt de wetenschap dat de catering in orde is al voor een hele zorg minder.

Je hebt meer opties tijdens de voorbereiding

Als je catering gaat boeken voor jouw feest of evenement, dan zal je in de voorbereiding met de cateraar moeten bespreken voor hoeveel mensen er voorbereid zal moeten worden en wat de voorbereidingen inhouden. Door een professionele cateraar in te huren krijg je op dit vlak een stuk meer keuze en flexibiliteit. De kans is groot dat de cateraar een stuk meer verschillende soorten dingen kan voorbereiden in een stuk minder tijd dan jijzelf in je eigen keuken, dus profiteer daarvan. Door catering te boeken, heb je een stuk minder limieten.

Je kan makkelijker inspelen op speciale wensen

Zeker op feesten met veel gasten, zoals bijvoorbeeld een groots huwelijk of een uitgebreide lunch, kan het voorkomen dat er gasten met speciale wensen zijn wat betreft het eten en drinken. Denk daarbij, bijvoorbeeld, aan allergieën of intoleranties. Als je met professionele catering werkt, hoef je dit slechts door te geven aan de cateraar en deze zal er rekening mee houden bij de voorbereiding. Zo mogelijk wordt het menu hier en daar zelfs aangepast voor bepaalde mensen, zodat iedereen zonder problemen kan genieten van de feestelijkheden.

Je kan de catering aanpassen aan het evenement

Ook in het geval van catering is de ene professional de andere niet. In Nederland en België kan je heel wat algemene cateraars vinden, maar ook heel veel specialisten. Zo zijn er, bijvoorbeeld, cateraars die zich enkel op bruiloften richten of die alleen Indonesisch eten serveren. Door de goede catering te kiezen, kan je ervoor zorgen dat het aanbod van eten en drinken precies overeenkomt met de gelegenheid. In veel gevallen verzorgt de catering ook het personeel en het bestek en dergelijke, wat je nog meer mogelijkheden geeft om je feest of evenement verder te personaliseren.

Wat Evenses zoal voor je kan betekenen

Het boeken van catering hoeft helemaal niet moeilijk te zijn, zeker niet als je al min of meer weet wat voor soort evenement je gaat organiseren en wat voor rol de catering zal gaan vervullen. Het is dus zeker nuttig om daar, in ieder geval voor jezelf, alvast een redelijk duidelijk idee van te vormen voordat je begint met het zoeken en boeken van catering. Niet iedere cateraar zal namelijk even goed passen bij het soort feestje dat jij in gedachten hebt.

Catering huren op uw feest of evenement? Een leuke champagnetoren, koffie-, cocktail- smoothie- of zuurstofbar, compleet met personeel is te huren voor uw feest, evenement, bruiloft of bedrijfsfeest. Onze bar verhuur en cateraar komt op iedere locatie. Leuk voor uw beurs, festival of huwelijk.

Evenses biedt een aantal leuke opties qua het huren van catering op locatie voor uw feest, festival en bruiloft. Voor elke gelegenheid hebben wij wel een leuke optie. U kunt kiezen uit het huren van een cocktailbar, een koffiebar, een smoothiebar een zuurstofbar en een champagne toren. Al deze opties zijn natuurlijk aan te passen aan uw wensen en voorkeuren.

Catering huren, bar verhuur en food trucks

Wij bieden uitsluitend complete pakketen aan. Wanneer u bij ons een bar huurt, komt deze standaard met professionele bartenders die goed zijn in hun vak. Wij leveren voor u ook maatwerk en daarom kunnen wij de barren aanbieden voor zowel grote als kleine evenementen. Tevens kunnen wij uw bar personaliseren door een logo van bijvoorbeeld uw bedrijf op de bar, de kaart en de kleding van het personeel te plaatsen. Wanneer u een bar bij ons huurt, komt deze standaard met decoratie, glaswerk, benodigde apparatuur, barpersoneel met gepaste kleding, op- en afbouw, consumpties en transportkosten. Daarbij leveren wij door heel Nederland en België. Heeft u nog vragen?  Neem gerust contact met ons op voor het huren van catering. Lees verder voor informatie over het inhuren van catering.

Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Entertainment

Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar