Nieuwjaarsborrel

Begin het jaar goed met een nieuwjaarsborrel!

prijs op aanvraag
nieuwjaarsborrel boeken
CrAbnXfuPQ
gQMeBFMTxE
oud en nieuw
nieuwjaarsfeest
band boeken
DJ boekingen
lichtshow
nieuwjaarsborrel boeken
Controleer nu de beschikbaarheid van Nieuwjaarsborrel
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking
Geschikt voor: Evenement, Diner, Bedrijfsfeest, Feest
Categorie: Themafeest

Een nieuwjaarsborrel kan natuurlijk niet missen, zodat u samen met uw familie, vrienden of collega's het nieuwe jaar kunt inluiden. Een nieuwjaarsborrel organiseren hoeft niet moeilijk te zijn! Evenses regelt uw nieuwjaarsborrel tot in de puntjes. Onze event specialisten bespreken vooraf al uw wensen en voorkeuren met u, om ervoor te zorgen dat de nieuwjaarsborrel compleet aangepast is naar uw smaak.

De volgende dingen regelen wij voor u!

Het is mogelijk aanpassingen te doen in ons voorstel voor uw nieuwjaarsborrel. In overleg stellen we het feest samen!

Entertainment

Leuk entertainment is natuurlijk onmisbaar op uw nieuwjaarsborrel. Miss Blue zou prachtig voor u kunnen zingen. Door haar brede repertoire heeft zij veel te bieden en met haar muziek op de achtergrond kunt u toch nog even gezellig bijpraten over het afgelopen jaar. Daarnaast is het natuurlijk mogelijk om er een echt feestje van te maken door DJ + sax duo John & Mr. Smith. Deze mannen weten uw nieuwjaarsborrel om te toveren in een flink feest.

Catering

Ook de catering kunt u uit handen geven bij Evenses. Het belangrijkste voor een nieuwjaarsborrel is natuurlijk een bubbeltje. Wij regelen de flessen champagne of prosecco voor u. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een echte eye-catcher, zoals een champagnetoren. Ook is het mogelijk om andere drankpakketten te bestellen met alcoholische en/of non-alcoholische dranken. Hiernaast zullen wij ook een heerlijke selectie maken van een aantal zoete en hartige hapjes passend bij de bubbels.

Decoratie

Met de juiste decoratie kunt u de gewenste sfeer creëren op uw nieuwjaarsborrel. Wij zorgen ervoor dat alles op maat wordt gemaakt, opgebouwd en geleverd. Al uw wensen en voorkeuren worden meegenomen bij het ontwerpen van de decoratie voor uw nieuwjaarsborrel. Op deze manier ziet uw nieuwjaarsborrel er helemaal uit zoals u heeft aangegeven. De champagnetoren is natuurlijk ook al een fantastische optie qua decoratie. Dit zal een echte eyecatcher zijn. Bij een nieuwjaarsborrel is gouden of zilveren glitter slingers en ballonnen een erg leuke keuze. Dit is erg feestelijk en ook leuk voor als er foto's gemaakt worden.

Nieuwjaarsborrel decoratie.jpg

Fotograaf

Het is natuurlijk erg leuk om uw nieuwjaarsborrel vast te laten leggen door een fotograaf. Fotograaf Arnold zal prachtige plaatjes schieten van uw nieuwjaarsborrel. Op deze manier kunt u uw geslaagde nieuwjaarsborrel herbeleven wanneer u wilt. Deze foto's kunnen ook in een fotoalbum bij elkaar gezet worden.

Videograaf organiseren nieuwjaarsborrel.jpg

Videograaf

Wat natuurlijk nog leuker is dan uw nieuwjaarsborrel vast te leggen door middel van een fotograaf, is een videograaf. Videograaf Ricky zal uw nieuwjaarsborrel prachtig en professioneel vastleggen. Achteraf wordt hier een mooie aftermovie van gemaakt, zodat u uw nieuwjaarsborrel echt kunt herleven.

Fotograaf, organiseren nieuwjaarsborrel.jpg

Vergelijkbare acts

Hippie feest

Hippie feest

Kom in de flower power vibes met uw eigen hippie feest!

prijs op aanvraag
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.