Sorteer op: Relevantie
Sorteer op: Relevantie
Foodtrucks
100% match

Foodtrucks

Diverse foodtrucks met allerlei heerlijke consumpties.
Bij Evenses zijn allerlei verschillende foodtrucks te boeken. Van deliceuze hamburgers tot een ecologische frietkraam, bij Evenses kunt ...
Lees meer

€ 695 - € 1530
Frietkraam
100% match

Frietkraam

Een duurzaam zakje friet? Verras uw gasten met een frietkraam!
Met deze frietkraam heeft u op al uw evenementen en feestjes heerlijke verse frietjes en snacks! De frietkraam die in een bus ve...
Lees meer

4,7 (3 Beoordelingen)
€ 495 - € 1240
Poffertjeskraam
100% match

Poffertjeskraam

Uw gasten laten genieten van vers gebakken poffertjes?
Poffertjes zijn heerlijke lekkernijen die eigenlijk op ieder moment wel gegeten kunnen worden. Via Evenses kunt u deze kraam tegen aantr...
Lees meer

5 (3 Beoordelingen)
€ 495 - € 1240
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Poffertjeskraam huren

Poffetjeskraam huren?  Wanneer u voor uw feest, bruiloft of jublieum invulling zoekt voor de catering kunt u bij ons boekingskantoor [Evenses]("Evenses entertainment") een poffetjeskraam inhuren. Een poffertjeskraam is uitermate geschikt voor uw evenment op locatie. Geniet van de lekkernijen tijdens uw gelegenheid. De poffertjes kunnen op elk moment van de dag gegeten worden!

Poffertjes worden al jaren als lekkernij of tussendoortje gegeten door vele Nederlanders. Onze poffertjes worden vers voor u bereid door de poffertjesbakker. Het poffertjes recept wordt voor op de dag van uw evenement gevolgd, wij zorgen voor vers geslagen beslag voor op uw locatie.  Zo leveren wij u topproducten van hoge kwaliteit. De poffertjes worden per 10 stuks geserveerd met roomboter en poedersuiker. Onze poffertjeskraam heeft een capaciteit van 600 poffertjes per uur. Uw gasten kunnen de poffertjes onbeperkt en gratis komen afhalen bij de poffertjeskraam gedurende 4 uur. Heeft u geen zin in een suikerspinmachine en wilt u een poffertjeskraam boeken voor uw bedrijfsfeest, jubileum, evenement of verjaardag? Evenses helpt u met het huren van de geschikte poffertjeskraam!

Poffertjeskraam op iedere gelegenheid

Het eten van poffertjes is een mooi moment om naast uw drive in show lekker te genieten van heerlijk vers gemaakte poffertjes uit de poffertjespan. Of als u even een break nodig hebt na een bezoek aan de draaimolen of zweefmolen, de poffertjeskok staat altijd voor u klaar. Krijgt u tijdens het horen van al het feestmuziek dat opgevoerd wordt door een van onze bekende dj's of Nederlandse artiesten, spontaan trek in een portie poffertjes? U kunt zich altijd bij de kraam ontspannen en  het laatste nieuws weer tot u nemen tijdens het eten van een versgemaakte poffertje.

Belangrijk bij het reserveren van een poffertjeskraam is de prijs. Om ervoor te zorgen dat er geen onverwachte kosten of andere onaangename verassingen zullen optreden, willen wij graag contact met u opnemen om uw voorkeuren en wensen te bespreken. Zo kunnen wij u ontlasten van uw zorgen en de totaalprijs vaststellen. De prjizen van Evenses zijn all-inclusive. Zo komt u niet voor verassingen te staan. Wij zorgen er voor wanneer u wenst een poffertjesplaat huren, dat dit voor u geregeld wordt!

Poffertjeskraam boeken

U kunt altijd en overal onze poffertjeskraam inhuren, of u nou in Amsterdam of in Harlingen bent, Evenses weet voor u de geschikte poffertjeskraam op locatie te regelen. Kijk hieronder voor meer infotmatie met betrekking tot het huren van catering op locatie. Neem gerust contact op met ons Artiestenbureau, onze medewerkers staan altijd voor u klaar om u te adviseren van de te huren poffertjeskraam.

Bij Evenses kunt u:

Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Entertainment

Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar