< Terug naar overzicht

DJ Disqo

De leukste disco en soul muziek op uw feest. Ga terug in de tijd met danceclassics van DJ Disqo
vanaf: 
345,-
4

Referenties

"Mijn feestje was niks zonder DJ 'Disqo', iedereen had het naar zijn zin! "
Rianne Overeem
5
"Het schoolfeest was een groot succes! De leerlingen vonden de muziek te gek."
Directie, Technisch College Velsen
5
"Heel erg bedankt voor de top dag. Als ik nog een keertje 'Sara' werd, zou ik het feest weer zo aanpakken! "
Gonnie Margaretha
4

DJ Disqo

DJ ‘Disqo’ draait de lekkerste disco, funk en soul muziek op uw feest. Denk hierbij aan een geweldige mix van uiterst dansbare muziek, waarbij jong en oud een swingend feest beleven. DJ ‘Disqo’ is een zeer ervaren DJ die de mooiste disco muziek voor u draait: denk hierbij aan James Brown, Michael Jackson, Bee Gees en Donna Summer. Ook is er ruimte voor minder bekende muziek en andere muziekstijlen. DJ Disco is door meerdere DJ's inzetbaar, maar uiteraard houden wij hierbij rekening met uw persoonlijke voorkeuren en wensen.

 

Onze disco DJ heeft ervaring opgedaan in meerdere grote Nederlandse clubs. Daarnaast was hij werkzaam voor vele prive feesten, bruiloften en bedrijfsevenementen. DJ ‘Disqo’ weet dan ook keer op keer haarfijn op de wensen van het publiek in te spelen.

 

Compleet pakket met licht, geluid en DJ apparatuur.

De Disco DJ Show met DJ ‘Disqo’ bevat alle benodigde apparatuur. Wij verzorgen voor u: professionele DJ-apparatuur, een stijlvolle DJ booth, voldoende geluidstechniek en een mooie lichtshow.

 

Door onze enorme ervaring hebben wij inmiddels op vrijwel alle Nederlandse feestlocaties een DJ Show verzorgd. Van een chique kasteel tot aan een kleinschalig thuisfeest en van een partycentrum tot een rondvaartboot. Door onze flexibiliteit kunnen wij de DJ Show zo aanpassen in grootte dat wij altijd een goede show kunnen verzorgen, passend bij de eisen van de feestlocatie en volledig in lijn met uw wensen. Uiteraard kunnen wij de DJ Show uitbreiden met leuke extra’s, zoals een saxofonist, een zangeres, percussionist of een verlichte disco dansvloer. Wij denken graag met u mee welke set-up het beste aansluit bij uw wensen en de feestlocatie.

 

Uw wensen staan centraal:

Wij doen er alles aan om er voor te zorgen dat de muziek volledig in lijn is met uw wensen. U krijgt bij de boeking bijvoorbeeld de mogelijkheid om door te geven welke nummers u wel én niet wenst, hoe u de opbouw van de avond wilt en alle andere bijzonderheden, zoals bijvoorbeeld een openingsdans. DJ ‘Disqo’ heeft standaard een zeer divers repertoire van zo’n 10.000 titels tot hun beschikking. Hierdoor zijn naast het beste van disco, funk en soul ook andere stijlen mogelijk; mocht het publiek hier om vragen.

 

Leuke uitbreidingsmogelijkheden:

U kunt onze Disco DJ Show met DJ ‘Disqo’ uitbreiden naar uw wensen en voorkeuren. Denk hierbij aan een verlichte dansvloer of leuke videobeelden. Een live-muzikant die met de DJ meespeelt is ook mogelijk: wat dacht u van een funky saxofonist, stijlvolle violiste, trendy harpist, gezellige zanger(es) of een opzwepende drummer!

 

Wilt u een disco dj boeken voor uw bruiloft, feest of huwelijk? U kunt DJ ‘Disqo’ hier huren voor uw verjaardag, evenement, tuinfeest of bedrijfsfeest! Alles is mogelijk, voor maatwerk en/of vragen neem gerust contact met ons op!

Suggesties voor bij deze act

Fotohokje boeken bruiloft feest

Fotohokje huren

Fotohokje

Fotohokje huren

FotohokjeEen leuk en grappig aandenken voor uw gasten met foto's van het fotohokje.545,-Lees meer
Dansvloer boeken bedrijfsfeest evenement

Exclusive verlichte dansvloer

Verlichte dansvloer

Exclusive verlichte dansvloer

Verlichte dansvloerOnze meest geavanceerde dansvloer, die elke vorm, en elke kleur kan aannemen. 495,-Lees meer
huur coverband voor bruiloft

Say Cheese

Coverband, Pop duo

Say Cheese

Coverband, Pop duoEen kleine coverband met een groots repertoire! De show is met veel interactie en speelplezier.995,-Lees meer
fotograaf bruiloft huren

Fotograaf

Fotograaf

Fotograaf

FotograafEen prachtige fotoreportage van uw feest, evenement of bruiloft. 295,-Lees meer

Repertoire

Genres

  • Pop
  • Disco
  • Dance
  • Soul
  • House

Songs