1 filter
Sorteer op: Relevantie
LED Dansshow
100% match

LED Dansshow

6 Beoordelingen

Een bijzondere dansshow die een LED lichtshow en dans samenbrengt tot een prachtige act.

€ 995 - € 1890
Dansshow huren | Evenses Entertainment
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Dansshow

Voetjes van de vloer halen is iets wat de meeste wel goed onder de knie hebben, maar kijken naar echte goede performers die dansen op een specifieke genre? Dat is iets waar de meeste hun plezier uithalen. Mensen raken ontzetten gefascineerd wanneer zij professionele dansers zien dansen op verschillende genres met ander soort thema's. Daarom zijn dansshows zo in tegenwoordig. Elke danser is anders en dat geldt dus ook voor dansshows. Een dansshow op je feest zorgt voor opwinding, verbazing, energie en vooral een heel feestelijk gevoel. Bij Evenses vind je gevarieerd aanbod aan dansshows. Een dansshow kan bijvoorbeeld ingezet worden als opening van je feest, als intermezzo of als eye-catcher tijdens de finale van je evenement. Elke dansshow wordt verzorgd door professionele dansers/danseressen en bedacht door een ervaren choreograaf. Het spreekt voor zich dat ook aan de kleding van elke dansshow de grootste aandacht wordt besteed.

Dansshows op maat

Naast onze standaard dansshows, kunnen we ook een dansshow geheel op maat voor je maken. Heb je een bepaald thema voor je feest of evenement? Wij produceren er de juiste dansshow bij. Onze professionele DJ’s mixen geheel op maat een mix met te gekke muziek dat perfect past bij het gewenste thema. Vervolgens maakt onze choreograaf er een choreografie bij. Tot slot kiezen we de juiste dansers en danseressen uit ons enorme bestand. Elke danser en danseres heeft namelijk een eigen specialiteit. Aan elk detail van de dansshow wordt de grootste zorg besteed. Het spreekt voor zich dat ook de kleding van de dansers en danseressen door ons op maat, passend bij je wensen, wordt gemaakt.

Met jarenlange ervaring en vele erkende bedrijven die u voor gingen, zorgen wij voor de kers op de taart. Het is zelfs mogelijk om uw eigen dansshow of danceact te laten maken op wellicht een lievelingslied. Via de video’s op onze website kunt u alvast een indruk krijgen van een dansshow die wij aanbieden. Een dansshow inhuren is zo gedaan!

U kunt een dansshow huren en deze combineren met een van onze andere acts. Wanneer u kiest voor de dansshows van Evenses Entertainment dan is spektakel gegarandeerd. Een dansshow huren bij Evenses Entertainment kan dus in vele stijlen met verschillende outfits. Wij leveren ten alle tijden kwaliteit.

Dansshow boeken

Dansshow boeken? Bij Evenses zijn er geweldige dansshows te vinden. Onze dansers zijn perfect geschikt voor acrobatische actsDance duo's, vuurshows en een Burlesque show nog veel meer! Sta met open mond te kijken naar deze prachtige dansshows. Elke show is duurt ongeveer 10 minuten. De danseres en danseresen zullen een spectaculaire dansshow verzorgen in de dans waarin zij gespecialiseerd zijn.

Bijvoorbeeld de acrobatische tissue act past spectaculaire kunsten toe terwijl ze zich vasthoudt aan een 2 doeken. De dansers kan begeleid worden door verschillende genre's muziek. Denk bijvoorbeeld aan de Tissue acrobaat die danst op Jazz of klassieke muziek. Ook de outfit en het decor is af te stemmen op uw wensen. Stel het voor, wij zullen uitzoeken of het mogelijk is. Bij Entertainmentbureau Evenses kan je de beste acrobatiek Acts boeken!

Dansshow huren voor uw event, feest of verjaardag

Denkt u erover na om te boeken of heeft u nog een aantal vragen? Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan. U kunt ons 24/7 telefonisch en per mail bereiken. Onze medewerkers helpen u graag met uw vragen over het inhuren van een dansshow.

Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.