Wij leveren de complete verzorging van het champagneplateau. Onze champagneplateaus zijn degelijk gebouwd en staan zeer stabiel. Ook beschikt deze toren over LED-verlichting en nog veel andere decoratiemogelijkheden, waardoor het altijd een prachtig object wordt. Bij het champagneplateau gaat standaard professionele gastvrije bediening mee.

Dit champagneplateau is inzetbaar voor elk type evenement en op iedere locatie, zo is dit plateau uit te breiden tot wel 2000 glazen prosecco. Bij het standaard plateau zitten 100 glazen prosecco inbegrepen. Wij denken graag met u mee om een passende oplossing voor uw feest te maken.

Het champagneplateau houdt het volgende in:

- 4 uur lang plezier van het plateau

- Luxe plateau met LED-verlichting

- Voldoende prosecco drankjes

- Correct geklede dames of heren

- Op- en afbouw

- Decoratie

- Glaswerk

- Benodigde apparatuur

Ook bieden wij de mogelijkheid om een champagnebar te huren. Wij beschikken namelijk over hoogglans design bars met LED-verlichting die aan te passen zijn voor elk evenement.
Als u dit champagneplateau voor bijvoorbeeld uw bedrijfsfeest wilt huren, kunnen wij het champagneplateau voor u personaliseren. Ook kan het personeel in aangepaste (bedrijfs)kleding komen.

Heeft u interesse om het champagneplateau te huren? Wij denken graag mee om de kosten binnen uw budget te houden, vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op.