De Dansende Zeemeermin boeken

Boek nu deze bijzondere zeemeermin act voor een onvergetelijke ervaring

€ 495 - € 1995
De Zeemeermin
dansende zeemeermin boeken
zeemeermin act
zeemeermin voor feest
zeemeermin in het water boeken
De Zeemeermin
Controleer nu de beschikbaarheid van De Dansende Zeemeermin
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking

De Dansende Zeemeermin biografie

Wil je je evenement, aquarium of advertentie een wonderlijk en magisch tintje geven? Huur dan een zeemeermin in! Een echte zeemeermin is een onvergetelijke ervaring voor zowel een jong als oud publiek. Of het nu onder water of op het droge is, de zeemeermin geeft een betoverend optreden, en ze heeft veel podium mogelijkheden te bieden.
Deze dansende zeemeermin is een van de weinige zeemeerminnen in Nederland en België die volledig verzekerd is. Huur haar in om je festival, bruiloft, bedrijfsopening of ander soort evenement een magisch tintje te geven!

zeemeermin 2.jpeg

**

Mogelijke acts:

**

Act 1: De dansende zeemeermin zit op haar roze schelp, op een barkruk of ergens anders op (staan is ook mogelijk) en deelt drankjes uit aan de gasten. Natuurlijk mogen de gasten ook met haar op de foto. Grote bellen blazen behoort ook tot de mogelijkheden.

Act 2: Als er een ophangpunt is, kan de dansende zeemeermin haar aerial moon meenemen voor een betoverende, unieke zeemeermin show in de lucht. Zie foto voor een voorbeeld. Ze heeft zelf de kabels.

Act 3: Zeemeermin met flow arts. Dit is erg geschikt voor een 'droog' optreden op een podium. De zeemeermin beheerst drie flow arts: Isis Wings, leviwand en poi. Ze heeft prachtige, blauwe sluier poi, waarmee het net lijkt alsof ze het element water beheerst.

De Dansende Zeemeermin boeken

Wilt u De Dansende Zeemeermin boeken voor uw evenement of feest? De Dansende Zeemeermin kunt u boeken bij Evenses voor uw festival of stadsfeest. U kunt geheel vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen. Voor meer informatie kunt u gerust contact met ons opnemen, we zijn vijf dagen per week bereikbaar tijdens kantooruren voor al uw vragen.

Bij Evenses kunt u:

Bij Evenses is kwaliteit erg hoogstaand, daarom werken we alleen maar met professionele artiesten. De Dansende Zeemeermin boekingen zorgen altijd voor veel plezier, ook staan De Dansende Zeemeermin boekingen als een groots feest spektakel.

Vergelijkbare acts

Light my Fire

Light my Fire

De avond wordt verlicht door deze prachtige, vurige act!

€ 995 - € 2785
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.