Zoekt u een dansact waarmee u uw evenement ongetwijfeld kan laten slagen? U kunt bij Evenses de breakdance act The Crew boeken voor uw bedrijfsfeest, evenement of opening. Zonder twijfel weet deze dansgroep uw evenement onvergetelijk te maken. In de meest toepasselijke outfits zorgt de groep voor een bijzondere avond.

The Crew bestaat uit vijf leden en is in te huren op allerlei evenementen, feesten, bruiloften, dinnershows, bedrijfsfeesten, congressen, kindershows, theatershows, speeches en workshops. De shows kunnen worden gedaan in de vorm van straatshows tot aan gala shows in kostuum.

Wilt u The Crew boeken voor uw event, jubileum of bedrijfsfeest? Deze dans act is in te huren voor uw bedrijfsfeest of opening bij Evenses. The Crew is ook te boeken in combinatie met workshops die geschikt zijn voor verschillende leeftijden. Lijkt het u leuk om de danspasjes van de groep te leren? Neem contact met ons op voor meer informatie. Daarnaast kunt u geheel vrijblijvend het offerteformulier invullen. Hierna ontvangt u van ons een passend voorstel met alle benodigde informatie. Wilt u liever telefonisch advies? Wij staan 7 dagen per week klaar om u te helpen met de invulling van entertainment voor uw gelegenheid.