Campfire Heroes is dé mix and match voor uw feest! De zanger kan namelijk onder dezelfde voorwaarden op komen treden met twee verschillende muzikanten, geheel uw keuze! Wilt u 60's,70's,80's en 90’s hits horen over de warme klanken van een akoestische gitaar óf wilt u uw avond vullen met modernere dansklassiekers onder de begeleiding van gitaristische drum loops?

Dit muziekduo speelt de mooiste muziek van de laatste 50 jaar. De muzikanten van muziekduo ‘Campfire Heroes’ kennen elkaar al jarenlang van optredens op open podia. Hierbij is een muzikale klik ontstaan en zo is dit sfeervolle duo ontstaan.

Het repertoire is zeer divers en bestaat o.a. uit popmuziek, blues en soft rock (allen Engelstalig). Het bijzondere aan dit muziekduo is dat de covers op eigen wijze worden geïnterpreteerd en met veel liefde gespeeld worden. Zo heeft elk nummer een uniek tintje. Dit duo maakt gebruik van twee akoestisch gitaren of gitaar en bas. Twee harmonische stemmen maken het compleet tot een prachtig geheel. De zanger komt uit de Verenigde Staten en is daarom een 'native English speaker'. Dit vertaalt zich in mooie en professionele vertolkingen van de nummers. Daarnaast speelde hij mij aan de bekende hit van City tot City met het nummer 'The road ahead is empty'.

Mocht u geen keuze kunnen maken tussen de duos, dan kunt u uiteraard ook Campfire Heroes inhuren als muzikaal trio.

Wilt u live muziek huren voor achtergrondmuziek op uw receptie, diner of borrel? Of wilt u een optreden met veel interactie boeken op uw bruiloft, bedrijfsfeest, feest of verjaardag? Alles is mogelijk met dit allround muziekduo. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.