Sorteer op: Relevantie
Sorteer op: Relevantie
Allround DJ boeken
100% match

Allround DJ boeken

DJ Show met onze allround feest DJ, compleet met professioneel licht en geluid.
Onze Allround DJ Show wordt verzorgd door de allround DJ. De show is een compleet pakket van een attente allrou...
Lees meer

4,6 (31 Beoordelingen)
€ 475 - € 1190
Allround DJ Quinten
100% match

Allround DJ Quinten

Met de spectaculaire Allround DJ Quinten van Hilten kan u dag niet meer stuk!
Allround DJ Quinten Op zoek naar een ervaren allround DJ voor uw feest of gelegenheid? Dan bent u bij Evenses o...
Lees meer

5 (2 Beoordelingen)
€ 850 - € 2000
DJ Hielke Boersma
100% match

DJ Hielke Boersma

Hielke is in het bijzonder te herkennen van radiozender SLAM en is nu ook te boeken bij Evenses Entertainment! Lees meer

prijs op aanvraag
DJ LeFonque
100% match

DJ LeFonque

Relaxte en uplifting vibes gezocht? Haal het Ibiza gevoel in huis met DJ LeFonque.
Wie is DJ LeFonque DJ LeFonque is een zeer ervaren DJ en heeft een eigen unieke combinatie van heerlijke l...
Lees meer

4,7 (10 Beoordelingen)
€ 995 - € 1890
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Allround DJ

Allround DJ huren voor uw bruiloft, verjaardag of bedrijsfeest? Evenses heeft een groot aanbod aan:

Een feest deejay is een belangrijk aspect voor uw feest. De Diskjockey is volledig af te stemmen op uw wensen en behoeften. U kunt een allround dj voor uw trouwfeest kiezen die er in smoking een groot feest van maakt of een DJ huren die voor uw festival house/techno muziek draait.

Waarom een allround DJ inhuren?

Een allround DJ is in te zetten op iedere gelegenheid kiezen. De DJ's waar wij mee werken hebben ervaring in meerdere genres waardoor deze breed inzetbaar zijn door heel Nederland en België. Alle DJ's in ons assortiment, ook los van de feest DJ's zijn zorgvuldig door ons uitgezocht en we kunnen garanderen dat deze DJ's staan voor kwaliteit en professionaliteit. Ze zijn erin gespecialiseerd al uw muzikale wensen en behoeften voor het feest te verzorgen. Onze feest DJ en allround DJ geven veelal de mooiste invulling aan bruiloften, feesten en bedrijfsfeesten. Dit omdat onze artiesten muziek draaien van toen en nu. Zo is het voor een divers publiek leuk en kan iedereen feesten, dansen en zich amuseren. De Deejay's kunnen ook een duo vormen met een muzikaal instrument of zang. Zo heeft u een mooie combi van live muziek die samen met de  DJ. Een veel gekozen duo formatie is een DJ met saxofonist of trompettist of een DJ met zangeres.

Allround DJ huren bij Evenses

Gaat u een bedrijfsfeest organiseren? Of bent u aan het kijken voor muziek op het huwelijksfeest? Bij Evenses denken we mee aan een passende invulling. U kunt van tevoren uw wensen doorgeven waarmee wij op zoek gaan naar een geschikte DJ voor het feest. Wij staan in snel contact met onze DJ's en kunnen daardoor de wensen al tijdig doorgeven. Vindt de boeking bijna plaats? Dan is het nog mogelijk om direct contact te hebben met de DJ om de laatste details door te bespreken en eventuele wensen te laten weten. U heeft de tijd om te bedenken wat de gasten en u graag zouden willen horen.

- Allround DJ met alles inclusief!

Als u bij ons de allround DJ boekt, is het mogelijk om alles te verzorgen als dit bijvoorbeeld op de locatie niet mogelijk is. De DJ komt dan met de geluidsinstallatie, dj booth, dj gear en licht installatie. Om te zorgen dat u daar geen zorgen aan heeft, wordt dat allemaal door onze artiest meegenomen.

- Vragen? Neem contact op!

Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan, dan maken wij een voorstel op maat voor het huren van een allround dj. ​Mocht u vragen hebben over het boeken van één van onze allround DJ's, bel of mail dan gerust met een van onze medewerkers. Wij staan elke dag van de week klaar voor uw vragen over het boeken van een DJ.

Bij Evenses kunt u:

Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Entertainment

Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar