Keuzehulp

Gelegenheid

Budget

tot

Entertainment

Vinyl DJ boeken

Retro DJ voor uw feest boeken? De vinyl dj draait de lekkerste retro muziek met ouderwetse platen. Leuk om te huren voor een uw feest, huwelijk, receptie, bedrijfsfeest, opening of borrel.

dj vintage boeken feest
Vinyl DJ 'Vintage'
Vinyl DJ ‘Vintage’ draait met ouderwetse elpees en neemt u mee op een muzikale reis.
Vanaf:
€475,-prijs op aanvraaga

Vinyl DJ boeken voor uw retro feest

Geeft u een feest met een retro thema? Of houdt u gewoon van de DJ's die nog ouderwets met platen draait? Boek dan bij Evenses de Vinyl DJ. Niets kan de charme van de echte vinyl platen vervangen. Onze Vinyl DJ draait ouderwets met elpees met daarop de lekkerste retro hits. De Vinyl DJ heet een unieke verzameling van 10.000 platen. De DJ heeft een prettige mix van bekende en onbekende nummers uit de geschiedenis. Het repertoire bestaat uit jazz, 80', disco, soul, retro en nog veel meer.Deze bijzondere DJ Show is een compleet pakket van een ervaren DJ, een DJ-Booth en professionele DJ- en geluidsapparatuur.

 

Zorg voor een blijvende herinnering

 

Een fotohokje geeft vaak iets extra's aan uw gelegenheid. Uw gasten kunnen foto's maken en deze gelijk uitgeprint meekrijgen, eventueel met uw logo op de afdruk. Zeker leuk als u een bedrijfsevenement heeft, de afdrukken kunnen dan dienen als marketingmateriaal. Of als bedankje aan uw gasten en herinnering aan uw leuke bruiloft. U kunt er ook voor kiezen om geen hokje te nemen, maar een budget fotohokje. Hierbij staat de camera in een vrije ruimte en kunt u de achtergrond van de foto's zelf uitkiezen.