Keuzehulp

Gelegenheid

Budget

tot

Entertainment

Verlichte dansvloer

Verlichte dansvloer huren? Voor de mooiste disco dansvloeren bieden wij leuke opties voor ieder feest, evenement, huwelijk en bedrijfsfeest. De verhuur is landelijk en in verschillende formaten mogelijk.

dansvloerboeken vlak
Discovloer Vlak
Deze vloer is dé klassieker onder de discovloeren met sfeervolle lichtvlakken.
Vanaf:
€545,-prijs op aanvraag
Dansvloer boeken bedrijfsfeest verjaardag
Deze mooie LED dansvloer is een superplatte en voordelige optie voor ieder feest.
Vanaf:
€495,-prijs op aanvraag
dansvloer inhuren huwelijk
LED RGB Dansvloer
Heldere, mooie kleuren komen van deze dunne disco dansvloer die vele patronen kan weergeven.
Vanaf:
€595,-prijs op aanvraag
Dansvloer boeken bedrijfsfeest evenement
Onze meest geavanceerde dansvloer, die elke vorm, en elke kleur kan aannemen.
Vanaf:
€695,-prijs op aanvraag

Verlichte Dansvloeren van Evenses

Bij Evenses is het mogelijk verschillende dansvloeren te huren voor uw feest, bruiloft of evenement. Een dansvloer is een stijlvolle sfeermaker die u geheel kunt afstellen naar uw wensen. Geeft u een feest met een discothema? Of zoekt u een spectaculaire ambiance voor de opening van u winkel? Zelfs voor een bruiloft of clubfeest zijn onze vloeren geschikt. De vloeren zijn van goede kwaliteit en uw gasten zullen er graag op dansen. 

 

Dansvloeren Service

 

Het huren van een dansvloer hoeft geen prijzige uitgave te zijn. We bieden u vier verschillende vloeren aan, die afhankelijk van hun resolutie ook van prijs verschillen. De vloeren worden geleverd in vlakken van één vierkante meter. Zo kunt u zelf precies aangeven hoeveel vierkante meter u nodig heeft en zult u nooit te veel betalen. De vloeren worden geleverd en op locatie gemonteerd door onze professionals. Ook zullen zij naderhand de vloer schoonmaken, afbouwen en ophalen. Met onze jarenlange ervaring weten wij op iedere locatie, mits er een goede ondergrond voorzien is, prachtige vloeren neer te leggen. Heeft u vragen over onze verlichte dansvloer? U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen met de medewerkers van Evenses of het offerteformulier op de website invullen. Omdat we u graag zo snel mogelijk van dienst willen zijn, kunt u ons 7 dagen per week bereiken.