Geef je feestje extra sfeer!

extra sfeer feestje.jpg

Extra sfeer met licht, geluid en een dansvloer!

Het maakt niet uit of het om een verjaardag, jubileum of trouwdag gaat, er is altijd wel een reden om een knallend feest te organiseren. Dit betekent natuurlijk ook dat er muziek moet komen. Zonder de juiste muziek is een feest maar saai. Licht en geluid huren is dan de meest ideale optie. Hiermee geef je jouw feest direct een goede sfeer, vooral wanneer je er ook een dansvloer bij huurt.

Alles tiptop in orde voor jouw feest

Heb je de muziek voor je feest geregeld? Dan is het natuurlijk belangrijk dat de DJ of band een goede show kan neerzetten. Dit lukt alleen als je over de juiste techniek beschikt, zoals een geluidset, een dj-set of een complete geluidsinstallatie. Het is logisch dat je zelf niet goed weet welke techniek past bij jouw feest. Evenses helpt je graag bij het organiseren van je feest of evenement.

Naast een artiest kun je bij ons ook de techniek voor licht en geluid inhuren. Hierbij kan je denken aan een complete geluidsinstallatie, dj apparatuur, verlichting en discoverlichting. Met de juiste geluidsapparatuur en het een lichtshow geef je jouw feest extra sfeer. Een professionele licht- en geluidstechnicus levert en installeert alle apparatuur. Zo ben je er zeker van dat alles tiptop in orde is voordat je feest begint.

Keuze uit verschillende licht- en geluidshows

Wat betreft de licht- en geluidstechnieken heb je de keuze uit verschillende opties, zoals:

  • Een luxe DJ-show
  • Een luxe lichtshow
  • Een DJ booth
  • Mengpanelen

Luxe DJ-show

Met een luxe DJ-show ben je verzekerd van een goede show, een perfect geluid en een prachtige lichtshow. De luxe DJ-show bevat alle ingrediënten voor een fantastisch feest! Een groot voordeel van deze show is dat je in een keer klaar bent. Inbegrepen zijn een allround party DJ, professionele DJ- en geluidsapparatuur, een LED DJ booth en een indrukwekkende lichtshow met vier extra spectaculaire lichteffecten. Jij hoeft je dus nergens meer zorgen over te maken en kunt genieten van je feest.

Je gasten beleven een geweldige avond

De party DJ zorgt ervoor dat alle gasten een geweldige avond beleven. Aangezien Evenses met een team van meerdere DJ’s werkt, heb je altijd de garantie dat de Luxe DJ-show doorgaat.

Een LUXE DJ-show past op elk feest

Het maakt niet uit of je een groot of een wat kleiner feest organiseert; de Luxe DJ-show past altijd. De show kan namelijk in grootte worden aangepast. Deze kan worden ingezet op elke locatie. Of dit nu in een buurthuis, een chique kasteel, een partycentrum of op een rondvaartboot is. Dankzij de vele mogelijkheden is de Luxe DJ Show geschikt voor ieder feest, zoals een bruiloft, verjaardag, jubileum, stads- of dorpsfeest of bedrijfsevenement.

Ben je op zoek naar nog wat extra’s? Breidt de DJ Show dan uit met nog meer sfeermakers, zoals een zangeres, saxofonist of percussionist of een verlichte dansvloer. Wat dacht je bijvoorbeeld van een drummer of saxofonist die meespeelt met de DJ? Of een zangeres die tussen de DJ-sets zingt?

Met een verlichte dansvloer krijg je iedereen aan het dansen

Wil je er zeker van zijn dat je gasten dansen op je feest? Dan lukt je dit met een verlichte dansvloer. Dit is de ultieme sfeermaker voor jouw feest. Een dansvloer met verlichting is het perfecte item om je gasten aan te sporen tot dansen. Bovendien kan de dansvloer worden aangepast aan het thema van je feest en de grootte van de feestlocatie. Zo heb je de keuze uit de volgende vloeren:

  • Disco verlichte dansvloer
  • Smart verlichte dansvloer
  • Deluxe verlichte dansvloer met patronen of logo’s
  • Premium verlichte dansvloer
  • Exclusive verlichte dansvloer met pixels

Disco verlichte dansvloer

Wil je een echt knalfeest organiseren? Of geef je een feest met een discothema? Een disco verlichte dansvloer is de sfeermaker voor ieder feest, evenement of bedrijfsfeest. Het leuke is dat de dansvloer steeds verandert in verschillende kleuren.

Smart verlichte dansvloer

Ben je nog op zoek naar een voordelige sfeermaker voor je feest? Met een mooie LED dansvloer maak je jouw feest helemaal onvergetelijk. De smart verlichte dansvloer is vier centimeter hoog en kun je helemaal vormgeven in de sfeer van jouw feest. Zo kan de vloer verschillende kleuren en patronen aannemen. De LED dansvloer maakt jouw feest gegarandeerd tot een groot dansfeest.

Deluxe verlichte dansvloer met patronen of logo’s

Geef je een thema- of bedrijfsfeest? Een Deluxe verlichte dansvloer brengt jouw feest helemaal in het juiste thema. Met deze kleurige ‘full colour’ dansvloer breng je al je gasten in de feeststemming. De vloer kan patronen, een bedrijfslogo, videoclips, afbeeldingen of kleuren weergeven.

Premium verlichte dansvloer

De premium dansvloer verhoogt de sfeer op jouw feest of bruiloft. Deze vloer heeft tal van mogelijkheden en beschikt over 25 heldere LED-spots die diverse kleuren aannemen. Op deze dansvloer staan je gasten te dansen op de mooiste patronen en effecten.

Exclusive verlichte dansvloer met pixels

Al je gasten zijn onder de indruk van de exclusive verlichte dansvloer met pixels. Je kunt alle kleuren, afbeeldingen en patronen kiezen die je wilt. Bovendien zijn de overgangen heel mooi weergegeven. De exclusive dansvloer is de meest uitgebreide en geavanceerde optie. Het is een prachtige discovloer die elke kleur, elke vorm, elk patroon en afbeelding weergeeft.

Verlichte dansvloer huren?

Wil je een verlichte dansvloer huren voor je feest of evenement? Dan wordt deze op tijd geleverd, gemonteerd en geïnstalleerd door een technicus. De volgende dag wordt de vloer weer opgehaald. Je hoeft dus zelf niets te doen en kan volop genieten van je feest!Niet goed = geld terug
2000+ mogelijkheden
11.000+ feesten ervaring
9.5 uit 1000+ reviews
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Advice
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar