1 filter
Sorteer op: Relevantie
Allround DJ
100% match

Allround DJ

31 Beoordelingen

DJ Show met onze allround feest DJ, compleet met professioneel licht en geluid.

€ 895 - € 1995
Allround DJ Quinten
100% match

Allround DJ Quinten

2 Beoordelingen

Met de spectaculaire Allround DJ Quinten van Hilten kan u dag niet meer stuk!

€ 850 - € 2000
DJ LeFonque
100% match

DJ LeFonque

10 Beoordelingen

Relaxte en uplifting vibes gezocht? Haal het Ibiza gevoel in huis met DJ LeFonque.

€ 995 - € 1890
DJ Miss Goodvibes
100% match

DJ Miss Goodvibes

4 Beoordelingen

Dé vrouwelijke allround DJ die van uw feest een onvergetelijke avond maakt!

prijs op aanvraag
Disco DJ boeken | Evenses Entertainment
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Disco DJ

Disco DJ huren?

Deze diskjockey is leuk als u de lekkerste dance classics, soul en funk op uw feest wenst. De disco DJ is te boeken voor ieder feest, jubileum, verjaardag, bedrijfsfeest en bruiloft. Leuk voor een jaren 60 /70 themafeest!

Een echte Disco DJ kan natuurlijk niet ontbreken uit het rijtje DJ's van Evenses. Boek onze DJ Disqo voor uw studentenfeest met het thema disco. De lekkerste disco en soul nummers worden gedraaid. De echte danceclassics zorgen voor een swingend feest. Uw gasten zullen bij deze heerlijke nummers geen moment stil kunnen staal. Ga met zijn alle los op Boogie Wonderland en haal uw disco dancemoves weer uit de kast. In de discotijd werd er nog gedraaid met echte Vinyl platen. Wilt u dat dit unieke gevoel niet ontbreekt op uw bruiloft? Huur bij ons een Vinyl DJ. Onze Vintage DJ brengt u en uw gasten weer helemaal terug naar de jaren 70.

Disco DJ huren voor uw 70's en 80's feesten

Om uw verjaardagsfeest helemaal compleet in discostijl te maken, kunt u bij Evenses ook een disco dansvloer boeken. Deze verlichte dansvloer bestaat uit verschillende vlakken, met verschillende kleuren. Dit zorgt voor een ultiem discogevoel op uw jubileum. Erg leuk om toe te voegen aan uw drive in show is een silent disco. Hierbij wordt de muziek niet op de dj speakers aangesloten, maar op koptelefoons. Dit kan op meerdere kanalen. Leuk om het laatste uur mee af te sluiten als u met geluidsrestricties zit. Neem gerust contact met ons op over vragen van een disco party en de dj prijzen. Wij sturen u graag een vrijblijvend voorstel en informatie over het huren an een disco DJ.

Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.