Discofeest

Ga swingend terug in de tijd met een discofeest

prijs op aanvraag
discofeest boeken
disco boeken
feest organiseren
tUINLaPjXw
versiering boeken
show
feest organiseren
lichtshow
discofeest boeken
Controleer nu de beschikbaarheid van Discofeest
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking
Categorie: Bedrijfsfeest

Niks is leuker dan terug de tijd in te gaan door middel van een swingend discofeest. Een discofeest is natuurlijk bekend door Saturday Night Fever en de 70's en 80's. De muziekstijl disco is ontstaan in de discotheken in de jaren 70 en de vroege jaren 80. Verlichte dansvloeren, discoballen en de kenmerkende kleurrijke outfits voor deze tijd. De welbekende flared discobroek en de gekleurde blouses waren een go-to outfit.

De volgende dingen regelen wij voor u!

Entertainment

Entertainment kan natuurlijk niet ontbreken op een discofeest. DJ Maximuss draait heerlijke plaatjes op uw discofeest. Met deze topper achter de draaitafel is het gegarandeerd een geslaagd feest en gaat iedereen met de voetjes van de vloer. Naast onze DJ Maximuss bied Evenses ook een breed aanbod aan bands die uw feest met de disco hits iedereen weer terug in de tijd van Disco kan brengen. Favours is 4 koppige band die met een breed repertoire vele disco hits iedereen op de dansvloer kan brengen. Zo ook bands als Step The Gap, Joyful, en natuurlijk ABBA tribute band. En dat is natuurlijk precies wat u wilt tijdens een discofeest!

Catering

Grote kans dat uw gasten de hele avond aan het dansen zijn. Daarom zullen wij zorgen voor kleine zoete en/of hartige hapjes, zodat uw gasten tussen het dansen door een klein snackje kunnen eten. Ook zullen wij de alcoholisch en/of non-alcoholische dranken verzorgen voor uw gasten. Op deze manier kunnen zij hun dorst lessen na al dat dansen.

![discofeesten.jpg](https://cdn.evenses.com/nl%2Fdiscofeesten.jpg?w=1080&h=550&fit=cropdiscofeesten.jpg

Decoratie

Het belangrijkste onderdeel bij een discofeest is natuurlijk de discobal en de discolichten. Ook de welbekende discovloer is kenmerkend voor een discofeest. Op deze manier komen uw gasten helemaal in de sfeer van het bekende discofeest. Ook andere glitter decoratie is passende versiering voor uw discofeest.

Discobal.jpg

Fotograaf

Fotograaf Ricky zal uw discofeest vastleggen door middel van prachtige foto's. Deze foto's worden ook door Ricky nabewerkt en deze kunnen ook in een fotoalbum bij elkaar gedaan worden. Op die manier heeft u alle foto's bij elkaar en kunt u het makkelijk terugkijken.

Discofeest, discofeest organiseren.jpg

Videograaf

Uw discofeest kan ook in bewegend beeld vastgelegd worden door Videograaf Arnold. Deze professionele videograaf schiet te mooiste beelden en verwerkt deze achteraf in een aftermovie. Op deze manier kunt u het discofeest terugkijken en herbeleven. U kunt weer helemaal terugkomen in de sfeer en voelen alsof u weer op het feest zelf staat.

discothema.jpg

Vergelijkbare acts

Maffia themafeest

Maffia themafeest

Terug naar de twintiger jaren met de maffia en gangsters die de touwtjes in handen hebben

prijs op aanvraag
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.