< Terug naar overzicht

Vinyl DJ 'Vintage'

Vinyl DJ ‘Vintage’ draait met ouderwetse elpees en neemt u mee op een muzikale reis.
vanaf: 
€345,-
4

Referenties

"Boeking 18 augustus: Bruidegom: 'Was echt top. Bedankt' Bruid: 'Dank je. Was een super gaaf feest. Echt veel mooier dan we ons konden voorstellen'. Vader van de bruid: 'Je heb wat voor elkaar gekregen hoor. Ik heb ruim 30 jaar niet gedanst, maar vanavond weer heel veel. Je passie voor muziek straalde je uit met je keuzes. Geweldig!'. Oma: 'Dat was echt een leuk feest. De hele avond stond de dansvloer vol, wat een leuke muziek draait u'."
Rinse, Berkel en Rodenrijs
5
"Iedereen ging uit z'n dak op de bijzondere maar treffende muziekkeuze. Het was leuk om een feest te hebben op muziek die niet zo standaard is."
Kevin de Groot
4
"Een erg leuke invulling van ons bruiloftsfeest. Wij en onze vrienden hebben heerlijk gedanst op de muziek van de Vinyl DJ."
Monique Verhaeghe
5

Vinyl DJ 'Vintage'

De charme van echte vinyl platen. Deze bijzondere DJ show is een compleet pakket van een ervaren DJ, een DJ booth en professionele DJ gear en geluidsapparatuur.

 

100% tevredenheid

De muziek die de DJ verzorgt, komt uit een unieke verzameling van 10000 platen. DJ Vintage heeft er een sport van gemaakt om unieke en hele bijzondere platen in zijn collectie te betrekken. Dit is een prettige mix van bekende én onbekende pareltjes uit de muziekgeschiedenis. Mogelijkheden zijn soul, jazz, 80’s, disco, retro, achtergrondmuziek en nog veel meer. DJ Vintage heeft een vaste vervanger, zodat het optreden altijd kan doorgaan. Alle DJ’s beschikken over veel DJ-ervaring die ze hebben opgedaan in bekende uitgaansgelegenheden. De DJ’s zijn door ons persoonlijk geselecteerd op ervaring, uitstraling en creativiteit.

 

Compleet pakket met licht, geluid en DJ apparatuur

Een optreden van onze vinyl DJ bevat alle benodigde apparatuur. Wij verzorgen voor u: professionele DJ-apparatuur, een DJ booth en voldoende geluidsapparatuur.

Door onze enorme ervaring hebben wij inmiddels op vrijwel alle Nederlandse feestlocaties een DJ Show verzorgd. Van een prachtig kasteel tot aan een kleinschalig thuisfeest en van een partycentrum tot een rondvaartboot. Door onze flexibiliteit kunnen wij het optreden zo aanpassen in grootte dat wij altijd een goede show kunnen verzorgen, passend bij de eisen van de feestlocatie en volledig in lijn met uw wensen. Uiteraard kunnen wij de DJ show uitbreiden met leuke extra’s, zoals een combinatie met een live band, een VJ of een verlichte disco dansvloer. Wij denken graag met u mee welke set-up het beste aansluit bij uw wensen en de feestlocatie.

 

Uw wensen staan centraal:

DJ Vintage beschikt over een enorme verzameling van duizenden platen. Uiteraard kunt u uw wensen aan ons doorgeven en van tevoren met de DJ bespreken, wij zullen hier zoveel mogelijk rekening mee houden.

 

Leuke uitbreidingsmogelijkheden:

Een optreden van DJ Vintage is uit te breiden naar uw eigen naar uw wensen en voorkeuren. Denk hierbij aan een verlichte dansvloer of leuke videobeelden.

 

Wilt u een vinyl dj huren voor uw bruiloft, feest of huwelijk? U kunt hier onze vintage DJ boeken voor uw evenement, jubileum of verjaardag. Alles is mogelijk, voor maatwerk en/of vragen neem gerust contact met ons op.

 

Suggesties voor bij deze act

Fotohokje boeken bruiloft feest

Fotohokje huren

Fotohokje

Fotohokje huren

FotohokjeEen leuk en grappig aandenken voor uw gasten met foto's van het fotohokje.545,-Lees meer
Typetje Serveerster

Serveerster

Typetje

Serveerster

TypetjeHet typetje 'Serveerster' zorgt voor grappige momenten op uw feest, evenement of bedrijfsfeest.295,-Lees meer
Zangeres Evenses 0

DJ met zangeres

Vrouwelijke DJ, DJ & Zang

DJ met zangeres

Vrouwelijke DJ, DJ & ZangEen swingend DJ optreden gecombineerd met de live impact van een top zangeres.645,-Lees meer
dansvloerboeken vlak

Disco verlichte dansvloer

Verlichte dansvloer

Disco verlichte dansvloer

Verlichte dansvloerDeze vloer is dé klassieker onder de discovloeren met sfeervolle lichtvlakken.445,-Lees meer

Repertoire

Genres

  • Pop
  • Disco
  • Blues
  • Soul
  • Jazz