< Terug naar overzicht

Dries Roelvink boeken

Deze rasechte volkszanger kan niet ontbreken op uw feest!
Prijs op aanvraag
5

Referenties

"'Wij hebben Dries geboekt op ons jubileumfeest. Wat een leuke kerel en hij heeft ook nog eens een geweldige stem!'"
Familie Borsje
4
"'Dries staat regelmatig in onze kroeg te zingen! Altijd een genot om hem te horen'"
Patrick de Boer
5
"'Ik heb Dries eens live gezien op een feestje in de Jordaan. Wat een geweldige sfeer weet hij te creëren'"
Ruud Slagter
5

Dries Roelvink boeken

Dries Roelvink boeken

 

Op nieuwjaarsdag 1959 werd in ‘t hartje van de Jordaan Dries Roelvink geboren, als zoon van een voetbaltrainer en een zangeres. Moeder, Alie Roelvink maakte in die tijd veel platen met o.a. Willy Alberti en Johnny Jordaan. Dries sr. was in die tijd voetbaltrainer van de Amsterdamse club Herenmarkt. Dries jr. volgde zijn vader in zijn voetsporen, en voetbalde 10 jaar in de jeugdelftallen van DWS. Op zijn achttiende jaar tekende Dries bij FC Amsterdam een drie jarig profcontract. Tijdens zijn voetbal carriere zong Dries al graag na de wedstrijden, in het spelershome, en op feesten en partijen.
 

Hij besloot toen mee te doen aan een talentenjacht op het Rembrandtplein, in de bekende ‘Shorts of Londen’ en kwam als winnaar uit de bus. Vanaf die dag ruilde hij zijn voetbalschoenen in voor een microfoon. Kort daarna tekende hij zijn eerste platencontract bij Phonogram. Zijn eerste hit ‘Maria Magdalena’ stond weken lang hoog in de hitparade. Bij insiders maakte Dries veel indruk met zijn ‘Oneman shows’, in respectievelijk de Kleine Komedie, het Amsterdamse Concertgebouw, het Koninklijk Theater Carre en Theater De Meervaart.  De afgelopen jaren is Dries uitgegroeid tot een TV personality, zo verscheen hij o.a. in Let’s Dance, Sterren dansen op het ijs, Sterren boksen, Jensen, Jouw vrouw mijn vrouw, Ranking the Stars, Tour du Jour, en DWD.

 

Daarnaast speelde hij ook de hoofdrol de speelfilm : “ I love Dries” van producent Tom Six. Tien CD albums, twee DVD’s en vierendertig single’s heeft hij tot nu toe op zijn naam staan. En als klap op de vuurpijl scoorde hij zijn eerste nummer èèn hit in 2010 met de titel “Alleen door jou”. Mede door zijn ruime stembereik, {ruim 2 octaaf} en zijn brede repertoire, is een optreden van Dries Roelvink een overweldigende gebeurtenis.

 

Boekingen Dries Roelvink 

 

Wilt u Dries Roelvink boeken voor uw festival, feest of evenement? Deze act is bij Evenses te huren voor uw bedrijfsfeest en verjaardag. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden. 

Suggesties voor bij deze act

dj bruiloft boekingen

DJ Maximuss

Allround DJ, House DJ, 80's / 90's DJ, Disco DJ

DJ Maximuss

Allround DJ, House DJ, 80's / 90's DJ, Disco DJDJ Show met onze allround feest DJ, compleet met professioneel licht en geluid.345,-Lees meer
dansvloer inhuren huwelijk

Premium verlichte dansvloer

Verlichte dansvloer

Premium verlichte dansvloer

Verlichte dansvloerHeldere, mooie kleuren komen van deze dunne disco dansvloer die vele patronen kan weergeven.445,-Lees meer
fotograaf bruiloft huren

Fotograaf

Fotograaf

Fotograaf

FotograafEen prachtige fotoreportage van uw feest, evenement of bruiloft. 295,-Lees meer