Tijdens een bezoek aan de Verenigde Staten liep Marcus op 12-jarige leeftijd een goochelwinkel binnen. Vol enthousiasme leerde hij daar zijn eerste trucs en ontdekte hoe het was om mensen te vermaken. Terug in Nederland sloot hij zich aan bij een goochelclub en breidde zijn repertoire steeds meer uit. Dit was de basis voor het verdere verloop van zijn goochelcarrière. In de afgelopen 15 jaar heeft hij enorm veel ervaring opgedaan in de artiestenbranche en de entertainmentbranche, waarbij hij vele shows creëerde van kindershows tot centrale magische acts. Als beroepsgoochelaar treed hij inmiddels wekelijks op, waarbij hij zowel kinderen als volwassenen vermaakt tijdens evenementen, beurzen, bedrijfsfeesten, verjaardagsfeesten, bruiloften, recepties en feesten. Op professionele en ludieke wijze zorg hij voor magische interactie met het publiek waarbij men geniet van de verwondering, vingervlugheid en onbegrijpelijke illusies. Magic Marcus weet precies hoe in te spelen op het publiek om het uiterste eruit te halen. Hilariteit, verbazing en interactiviteit zijn tijdens zijn optredens dan ook belangrijke ingrediënten voor een onvergetelijke ervaring.

Naast zijn reguliere goochelshows is Magic Marcus met zijn kindershows ook geschikt voor kinderfeesten. Tijdens deze interactieve show worden de kinderen intensief betrokken bij de wonderlijke gebeurtenissen. Niet alleen de goochelaar, maar ook de kinderen zullen gaan toveren! Met de magische toverspreuk lijkt alles mogelijk...maar helaas gaat het ook wel eens mis. Gelukkig kan illusionist Magic Marcus een beetje hulp van zijn assistenten dan ook goed gebruiken!

Wilt u een gegarandeerd magische belevenis met hilariteit en heel veel goochelplezier hebben op uw feest, bruiloft, receptie, ceremonie, bedrijfsfeest, verjaardagsfeest of evenement? Neem dan gerust contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan! Mocht u nog vragen hebben, kunt u ons altijd bereiken via de telefoon, mail en chat.