Wipneus en Pim boeken

DJ's Wipneus & Pim zetten hun publiek op muzikale wijze in het zonnetje. Boek ze hier nu

€ 2475 - € 3960
W&P-2.jpg
PwHyStzphE
pgakOhNY
JQTGXUEiQ
W&P
W&P-2.jpg
Controleer nu de beschikbaarheid van Wipneus en Pim
Starttijd:  
Eindtijd:  
Geschikt voor: Evenement, Bedrijfsfeest, Feest, Overig
Genres: Disco, 90s
Categorie: Nederlandse DJ

Wipneus & Pim

DJ’s Wipneus & Pim: al ruim een decennium lang het onovertroffen feestconcept waarin het publiek op muzikale wijze in het zonnetje wordt gezet. De tijdsgeest lijkt op het vrolijke DJ - duo geen vat te hebben. Ze draaien simpelweg de leukste Dance & Classics van de laatste decennia tot de klappers van vandaag, met als uitgangspunt : een positieve energie - boost!
wipneus en pim boeken.jpg
De unieke combinatie van danswedstrijden, ouderwetse ‘jongens- tegen-de-meisjes’ competities, leuke ‘give-aways’, fantastische prijzen en de onophoudelijke stroom bekende hits leveren bij elke gelegenheid het zelfde resultaat op: een ‘Topfeest’ waar het publiek altijd de grote winnaar is.

DJ’s Wipneus & Pim

De variatie en het tempo van de Wipneus & Pim shows is ongekend, van The Black Eyed Peas schakelen ze net zo makkelijk naar Paul Elstak ,dan door naar Guus Meeuwis en dan van Robin Thicke naar Queen. En dit alles verpakt in een constante interactie met het publiek!

DJ’s Wipneus & Pim optredens

Vanuit het verleden zijn de legendarische optredens op Parkpop (met ome Willem), Pinkpop en Lowlands bekend. Een greep uit meer recentere successen: de Ziggodome (538 XXL , 12,5 jaar Evers Staat Op), de Nijmeegse Vierdaagse, Concert at Sea, de Amstel Curacao Race, KL Marathon Curacao en bv Back at Sea.

Wipneus & Pim boeken

Wilt u Wipneus & Pim boeken voor uw personeelsfeest, evenement of festival? Deze feest band is via Evenses te huren voor uw verjaardag en bruiloft. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Repertoire Wipneus en Pim

Genres

Disco
90s

Nummers

Wipneus & Pim - 4 dagen lang
Wipneus & Pim - Het tandjes lied

Vergelijkbare acts

Rob Black boeken

Rob Black boeken

4 Beoordelingen

Bekend van Girls Love Dj's, is Rob Black nu ook te boeken voor uw feest.

prijs op aanvraag
Bakermat boeken

Bakermat boeken

3 Beoordelingen

Wilt u een jong, enorm talent boeken om een echt feest te bouwen? Bij ons kunt u hem boeken

prijs op aanvraag
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.