Vato Gonzalez boeken

6 keer aangevraagd

Gonzalez is de bedenker van het concept en label "Dirty House"

prijs op aanvraag
Vato Gonzalez boeken
Vato Gonzalez
gpcYB
tFyvsC KiI
hZSQDlc
Vato Gonzalez boeken
Controleer nu de beschikbaarheid van Vato Gonzalez
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking
Geschikt voor: Evenement, Bedrijfsfeest, Feest, Overig
Categorie: House DJs

Vato Gonzalez

Björn Franken, beter bekend als Vato Gonzalez is een DJ/ producer. Sinds Vato Gonzalez al 10 jaar was had hij interesse in het produceren en mixen van muziek. Toen hij 16 werd had hij genoeg geld voor draaitafels en vinyl. Zo begon hij zijn carrière als DJ. Hij maakte zichzelf al snel geliefd bij een groot publiek door bekende tracks tracks te mixen. Op een gegeven moment wist Vato zich op eigen kracht op te werken en is hij een van onze liefhebbende DJ's uit Nederland die telkens aanbevolen wordt. Hij weet ervoor te zorgen om het publiek uit z'n dak te laten gaan.Vato Gonzalez is de bedenker van het concept en label "Dirty House". Een van de meest veelbelovende DJ's die ons land rijk is. Via Evenses kunt u deze DJ boeken. Hij is te huren voor diverse gelegenheden: denk hierbij aan uw evenement, festival en feest.

Vato heeft in de afgelopen jaren het label, event en de muziekstijl 'Dirty House' op de kaart te zetten. Door volledig onafhankelijk te werken wist hij binnen de huidige Latin- en Electrohouse een substroming te creëren die in zijn eigen woorden 'volledig de pan uit rockt. Door een recht door zee manier van denken, eigen ondernemingen en evenementen (Dirty House, Eclectic Sounds, House Bastards) wist hij zich op eigen kracht op te werken tot een van de meest veelbelovende DJ's die ons land rijk is. Als producer leerde Vato op jonge leeftijd Hardwell kennen waarmee hij op de achtergrond veel heeft samengewerkt aan dancehall, urban en house projecten.

Vato Gonzalez boeken

Wilt u Vato Gonzalez boeken voor uw bedrijfsfeest, jubileum of ceremonie? Deze DJ is via Evenses te huren voor uw evenement en een festival. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden over het boeken van de bekende DJ Vato Gonzalez. Evenses is een bekend boekingsbureau, die een breed assortiment heeft aan artiesten, bands, dj's, acts, professionele artiesten en meer. Daarom kunt u bij ons ook Vato Gonzalez boeken. Wilt u uw feestje iets extra's geven? Dan kunnen wij dat voor u regelen. Wij informeren u graag over de kosten, het optreden en de act zelf. Evenses wilt namelijk niet dat jullie verassingen komt te staan. We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wilt u dit direct boeken? Dan kunt u contact met ons opnemen.

Bij Evenses kunt u ook:
Repertoire Vato Gonzalez

Genres

Dance
House
Nederlandstalig

Vergelijkbare acts

GIOCATORI boeken

GIOCATORI boeken

3 Beoordelingen

GIOCATORI zorgt er altijd voor dat hun publiek los gaat!

prijs op aanvraag
Erick E boeken

Erick E boeken

3 Beoordelingen

Erick E is een steengoede DJ die al heel wat jaren meedraait! Nu hier te boeken.

prijs op aanvraag
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.