Joost van Bellen boeken

DJ en creatief brein Joost van Bellen maakt van elke gelegenheid een spectaculair feest.

5 uit 5 sterren
prijs op aanvraag
Joost_van_Bellen_boeken.jpg
joostrauwpubliekhigresraymondvanmil
DPTkEQAJg
nCC LAIgA
Wuengmloo
Joost_van_Bellen_boeken.jpg
Controleer nu de beschikbaarheid van Joost van Bellen
Starttijd:  
Eindtijd:  
Geschikt voor: Evenement, Bedrijfsfeest, Feest, Overig
Categorie: House DJs

Joost van Bellen boeken

Joost van Bellen werd geboren in 1962 te Leiden en is een man met vele talenten. Zo is hij niet alleen DJ, maar ook feestorganisator en muzikaal regisseur van onder andere modeshows. Zijn DJ-sets worden beschreven als innovatief, feestelijk, krachtig en onmogelijk in één hokje te plaatsen. Joost van Bellen heeft een talent voor creativiteit en een drang om steeds te vernieuwen. Joost was één van de eerste DJ's dat house in Nederland introduceerde, een stroming die in 1988 doorbrak en nu onmogelijk weg te denken is uit het festival en uitgaansleven.

Van jongs af aan was Joost van Bellen al een echte show man. Zo organiseerde hij als kind circussen waarbij hij honden stal bij de supermarkt en ze door brandende hoepels liet springen. Het publiek bestond uit een aantal vrienden en hij zelfs nam de rol van circusdirecteur op zich. Circus bleef een eeuwig durende liefde van Joost. Toen hij in 2009 zijn 25-jarig-dj-jubileum vierde, deed Joost van Bellen dit met het Rock & Rave Circus en trok naar 8 verschillende locaties in Nederland en België.

Van 1987 tot 1999 was Joost van Bellen de resident DJ in de Amsterdamse club RoXY en tussen 1991 en 1997 was Joost ook artistiek leider van de club. Ondertussen heeft hij ook op de grootste festivals van Nederland, waaronder Lowlands, Milkshake, Pinkpop, Into The Great Wild Open, Solar, Mysteryland en Best Kept Secret mogen optreden.

Boekingen Joost van Bellen

Wilt u Joost van Bellen boeken voor uw clubfeest, stadsfeest of festival? Deze bekende DJ is via Evenses te huren voor uw evenement. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Repertoire Joost van Bellen

Genres

House
Nederlandstalig
3 Beoordelingen
5 uit 5 sterren
DJ Jorge
5 uit 5 sterren
Ik ben DJ en Joost van Bellen is mijn grootste voorbeeld! Toen hij house begon te draaien in clubs was ik helemaal weg van hem! Wat een TOPPER!
Jorien Hols
5 uit 5 sterren
Ik heb Joost van Bellen al zien draaien op verschillende festivals en die man heeft echt talent! Hij kan zo goed op het publiek inspelen zodat elk feestje echt een knaller wordt!
Frankie Versmissen
5 uit 5 sterren
Fan van al zijn werken! Niet enkel op DJ vlak is Joost van Bellen heel sterk. Hij schrijft ook boeken en is ook muzikaal regisseur. Aan al zijn werken uit zijn carrière kan je zien wat een geweldige kunstenaar dit is! Echt een Nederlander om trots op te zijn!

Vergelijkbare acts

Lucas & Steve boeken

Lucas & Steve boeken

3 Beoordelingen

Lucas & Steve, het Nederlandse DJ duo dat niet te missen is in de Nederlandse dance scene!

€ 13500 - € 21600
Bassjackers boeken

Bassjackers boeken

3 Beoordelingen

Bassjackers is een Nederlands DJ-duo met internationaal succes. Nu te boeken bij Evenses!

prijs op aanvraag
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.