Joost van Bellen boeken

Joost van Bellen werd geboren in 1962 te Leiden en is een man met vele talenten. Zo is hij niet alleen DJ, maar ook feestorganisator en muzikaal regisseur van onder andere modeshows. Zijn DJ-sets worden beschreven als innovatief, feestelijk, krachtig en onmogelijk in één hokje te plaatsen. Joost van Bellen heeft een talent voor creativiteit en een drang om steeds te vernieuwen. Joost was één van de eerste DJ's dat house in Nederland introduceerde, een stroming die in 1988 doorbrak en nu onmogelijk weg te denken is uit het festival en uitgaansleven.

Van jongs af aan was Joost van Bellen al een echte show man. Zo organiseerde hij als kind circussen waarbij hij honden stal bij de supermarkt en ze door brandende hoepels liet springen. Het publiek bestond uit een aantal vrienden en hij zelfs nam de rol van circusdirecteur op zich. Circus bleef een eeuwig durende liefde van Joost. Toen hij in 2009 zijn 25-jarig-dj-jubileum vierde, deed Joost van Bellen dit met het Rock & Rave Circus en trok naar 8 verschillende locaties in Nederland en België.

Van 1987 tot 1999 was Joost van Bellen de resident DJ in de Amsterdamse club RoXY en tussen 1991 en 1997 was Joost ook artistiek leider van de club. Ondertussen heeft hij ook op de grootste festivals van Nederland, waaronder Lowlands, Milkshake, Pinkpop, Into The Great Wild Open, Solar, Mysteryland en Best Kept Secret mogen optreden.

Boekingen Joost van Bellen

Wilt u Joost van Bellen boeken voor uw clubfeest, stadsfeest of festival? Deze bekende DJ is via Evenses te huren voor uw evenement. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.