Kraantje Pappie boeken

Kraantje Pappie boeken en hij zet de feesttent op zijn kop met zijn bekendste hits als 'Waar is Kraan?' en 'Pompen', die miljoenen keren bekeken en gestreamd werden op YouTube en Spotify. Kraantje Pappie boeken

Biografie Kraantje Pappie

Kraantje Pappie, echte naam Alex van der Zouwen, hiphopartiest en televisiepresentator is in staat het weer te veranderen met de kracht van zijn geest. In zijn vrije tijd is hij een van de beste en meest succesvolle rappers die Nederland voortbracht. Zijn muziekcarrière begon in 2007 toen zijn mixtapes en optredens begonnen op te vallen in de hiphopgemeenschap. Ook in 2007 won Kraantje Pappie de Groningse hiphopcompetitie 'Before the Fame Awards' waarmee zijn carrière als rapper van de grond kwam.

Zijn driedelige albumreeks Crane verschafte naast een groots, eigen en elektronisch geluid een verzameling aan gouden- en platina hits als ‘Waar is Kraan?’, ‘Feesttent’, ‘Pompen’ en ‘De Manier’, en ook het derde album Crane III behaalde de gouden status. Kraantje Pappie is tevens enige persoon ter wereld die een samenwerking met Jan Smit deed opvolgen door een mixtapeserie getiteld Guardian Of The Real Shit (2015).

Het nummer 'Ik heb je nodig' met Bizzey en Jonna Fraser kwam in de top 40 binnen. De heren van Kris Kross Amsterdam en Tabitha scoorden begin 2019 samen met Maan en Bizzey een megahit met 'Hij Is Van Mij'. Nu is deze combinatie opnieuw te horen op de track 'Moment' en dit keer is het Kraantje Pappie die zijn bars laat horen.

Kraantje Pappie boeken.jpg

Remix klassieker Kraantje Pappie

Een nummer die heel Nederland wel kent is 'Er is een nacht' van Guus Meeuwis. Kraantje Pappie heeft er voor gezorgd dat het nummer in een hiphop jasje wordt gestoken. Geniet nu van deze geweldige remix! Kraantje Pappie boeken

Boekingen Kraantje Pappie

Wilt u Kraantje Pappie boeken voor uw feest, stadsfeest of festival? Kraantje Pappier boeken via Evenses voor uw club of evenement. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden over het boeken van Kraantje Pappie.

Bij evenses kunt u:

Bij Evenses staat kwaliteit voorop doordat wij alleen maar met professionele artiesten werken.

Kraantje Pappie boekingen zorgen altijd voor veel plezier, ook staan de Kraantje Pappie boekingen bekend als een groots feest spektakel.