< Terug naar overzicht

Kraantje Pappie boeken

Kraantje Pappie, één van de beste en meest succesvolle rappers die Nederland voorbracht.
Prijs op aanvraag
5

Referenties

"Ik luister elke seconde van elke dag naar Kraantje Pappie (Alex) zijn muziek en vind hem echt super! KRAANTJE JE BENT DE BESTE"
Naomi Rochie
5
"Kraantje is de coolste rapper van Nederland en België! Hij komt steeds met leuke, originele nummertjes die iedereen, jong en oud, aan het dansen krijgen. Blijf zo doorgaan Kraantje Pappie. "
Keno Verschaeren
4
"Wij zijn echt de aller grootste fans van Kraantje en hebben hem ondertussen al 8 keer live gezien! Zijn shows blijven geweldig en kunnen al niet wachten tot de volgende show. We love you Alex. "
Alissa en Annechien De Haan
5

Kraantje Pappie boeken

Kraantje Pappie boeken

 

Kraantje Pappie boeken en hij zet de feesttent op zijn kop met zijn bekendste hits als 'Waar is Kraan?' en 'Pompen', die miljoenen keren bekeken en gestreamd werden op YouTube en Spotify.

 

Kraantje Pappie, echte naam Alex van der Zouwen, hiphopartiest en televisiepresentator is in staat het weer te veranderen met de kracht van zijn geest. In zijn vrije tijd is hij een van de beste en meest succesvolle rappers die Nederland voortbracht. Zijn muziekcarrière begon in 2007 toen zijn mixtapes en optredens begonnen op te vallen in de hiphopgemeenschap. Ook in 2007 won Kraantje Pappie de Groningse hiphopcompetitie 'Before the Fame Awards' waarmee zijn carrière als rapper van de grond kwam. 

 

Zijn driedelige albumreeks Crane verschafte naast een groots, eigen en elektronisch geluid een verzameling aan gouden- en platina hits als ‘Waar is Kraan?’, ‘Feesttent’, ‘Pompen’ en ‘De Manier’, en ook het derde album Crane III behaalde de gouden status. Kraantje Pappie is tevens enige persoon ter wereld die een samenwerking met Jan Smit deed opvolgen door een mixtapeserie getiteld Guardian Of The Real Shit (2015). 

 

Boekingen Kraantje Pappie

 

Wilt u Kraantje Pappie boeken voor uw feest, stadsfeest of festival? Deze act is via Evenses te boeken voor uw club of evenement. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden over het boeken van Kraantje Pappie. 

 

 

Kraantje Pappie huren? Vraag vrijblijvend een offerte aan via www.evenses.com

Anderen bekeken ook

Lil Kleine boeken feest

Lil Kleine boeken

Bekende Urban artiesten

Lil Kleine boeken

Bekende Urban artiestenLil Kleine de rapper die uw feest hoe dan ook onvergetelijk maakt2999,-Lees meer
Boef boeken evenement%2C feest%2C

Boef boeken

Bekende Urban artiesten

Boef boeken

Bekende Urban artiestenBoef boeken, rap mee met de hits van deze mediasensatie en ervaar een onvergetelijk feest. 2999,-Lees meer
sfb boeken evenement

SFB boeken

Bekende bands, Bekende Urban artiesten

SFB boeken

Bekende bands, Bekende Urban artiestenSFB, de Haagse hip hop formatie is nu te boeken voor een gegarandeerde knallende party2095,-Lees meer
Bizzey boeken%2C feest

Bizzey boeken

Bekende Urban artiesten

Bizzey boeken

Bekende Urban artiestenBizzey, bekend van Yellow Claw, boeken en heel de club gaat los. 2999,-Lees meer