House DJ boeken

Deze house DJ verzorgt op uw feest of bruiloft de lekkerste dance beats.

4,4 uit 5 sterren
€ 445 - € 1115
house dj boeken
ADvFiaQNxI
xDlKWtlqo
house dj
dj house
house muziek
house genre
house dj boeken
Controleer nu de beschikbaarheid van House DJ
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking
Genres: House, 90s
Categorie: House DJ

De DJ heeft veel ervaring opgedaan in DJ-contests in zowel binnen-als buitenland. Daarnaast heeft hij op vele privé feesten, bruiloften en bedrijfsevenementen gedraaid. Ook heeft hij ruime ervaring binnen de internationale club scene. Deze DJ weet dan ook keer op keer een geweldige performance voor uw gasten neer te zetten. Zijn specialiteit is house muziek, 90's en allround. Hierbij gaat hij van de jaren 90 tot de lekkerste house muziek van nu. Andere muziekstijlen zijn natuurlijk ook mogelijk. Geef uw wensen door en de DJ speelt hierop in!

Compleet pakket met licht, geluid en DJ-apparatuur

Door onze enorme ervaring hebben wij inmiddels op vrijwel alle Nederlandse feestlocaties een DJ-Show verzorgd. Van een chique kasteel tot aan een kleinschalig huisfeest en van een partycentrum tot aan een rondvaartboot. Door onze flexibiliteit kunnen wij de DJ Show zo aanpassen in grootte dat we altijd een goede show kunnen verzorgen, passend bij de eisen van de feestlocatie en volledig in lijn met uw wensen.

Uw wensen staan centraal:

Wij doen er alles aan om er voor te zorgen dat de muziek volledig in lijn is met uw wensen. U krijgt bij de boeking bijvoorbeeld de mogelijkheid om door te geven welke nummers u wel en niet wenst, hoe u de opbouw van de avond wilt en alle andere bijzonderheden, zoals bijvoorbeeld een openingsdans.

Leuke uitbreidingsmogelijkheden:

Uiteraard kunnen we de DJ Show uitbreiden met leuke extra’s, zoals een saxofonist, een zangeres, percussionist of een verlichte disco dansvloer. Wij denken graag met u mee welke set-up het beste aansluit bij uw wensen en de feestlocatie.

Wilt u een 90's/House DJ inhuren voor uw verjaardag, feest of evenement? U kunt hem hier boeken voor een geweldige party voor uw bruiloft, huwelijk, pleinfeest of bedrijfsfeest! Alles is mogelijk, voor maatwerk en/of vragen neem gerust contact met ons op!

Repertoire House DJ

Genres

House
90s
3 Beoordelingen
4,4 uit 5 sterren
Gijs de Vries
4 uit 5 sterren
Bedankt voor het geweldige optreden! Lekkere muziek, voor een echt housefeest was dit perfect!
Marieke Enkelmans
5 uit 5 sterren
Voor ons huisfeest leek het ons tof om deze House DJ te boeken (toepasselijker kon naturrlijk niet ;)) En met succes! Topavond gehad, mensen gingen echt los en iedereen heeft flink door gefeest. Het was een feest om niet te vergeten!
John en Martha Vlijt
4 uit 5 sterren
Wij kwamen bij jullie site terecht en wisten niet zo goed wat voor soort DJ wij op ons feest wilden. Jullie hebben ons goed geholpen en deze DJ voorgesteld, waar we jullie nog steeds dankbaar voor zijn. Leuke en professionele DJ en zeker een keer wat anders. We hebben op ons feest veel complimenten mogen ontvangen, dus bij deze geven wij die door.

Vergelijkbare acts

Bruiloft DJ

Bruiloft DJ

4 Beoordelingen

Professionele bruiloft show met onze DJ, geschikt voor elke soort bruiloft.

€ 795 - € 1510
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.