Dimitri Vegas & Like Mike boeken

Dimitri Thivaios en Michael Thivaios zijn twee broers die samen als Dimitri Vegas & Like Mike optreden over de hele wereld. Het Belgische dj duo die de hitlijsten domineert, is nu te boeken bij Evenses voor uw evenement, bedrijfsfeest of feest.

Dimitri Vegas & Like Mike biografie

De broers zijn als tieners begonnen met het maken van muziek. Ze traden toen op in diverse clubs en waren zelfs radio-dj. Dimitri heeft een tijdje als solo dj internationaal opgetreden. Vervolgens ging hij in 2006 weer samen met zijn broer Mike muziek maken. Een jaar later brachten zij hun eerste single "La Cocaine" uit. Niet lang daarna stonden zij in 2009 voor het eerst op Tomorrowland, zij speelden toen nog op het kleinste podium van het festival. Overigens stonden zij maar liefst een jaar later al op de mainstage! Datzelfde jaar en de jaren die daarop volgden waren zij verantwoordelijk voor het anthem van Tomorrowland. Op dit moment domineren zij de hitlijsten in Nederland met het nummer "Slow Down" samen met Quintino, Ronnie Flex, Ali B en I Am Aisha.

Dimitri Vegas & Like Mike label

Dimitri Vegas & Like Mike hebben hun eigen label, "Smash The House". Hierop brengen zij hun eigen muziek uit, maar ook muziek van Bassjackers, Sandro Silva, Lost Frequencies en anderen. Voorheen maakte hun label deel uit van Spinnin'  Records, tegenwoordig valt het onder die van Armin van Buuren, Armada Music.

2015 was een groots jaar voor de broers. Ze behaalde top de nummer 1 positie in de DJ Mag Top 100. In 2016 en 2017 werden zij tweede, ze waren van de troon afgestoten door Martin Garrix.

Dimitri Vegas & Like Mike boeken

Wilt u dit duo boeken voor uw evenement of feest? Dimitri Vegas & Like Mike kunt u boeken bij Evenses voor uw festival of stadsfeest. U kunt geheel vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen. Voor meer informatie kunt u gerust contact met ons opnemen, wij zijn zeven dagen per week bereikbaar voor al uw vragen.