DJ WEF

Vrouwelijke DJ WEF boeken voor uw feest

prijs op aanvraag
dj wef boeken
iIr cLZo
ACL Bfss
FnyTpJEArdI
dj wef boeken
Controleer nu de beschikbaarheid van DJ WEF
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking

DJ WEF

DJ WEF, die in haar dagelijks leven Wafae Kefi heet, word beschouwd als een succesvolle nieuweling in de DJ-scene. Als 19-jarige feestfanaat was ze vaak ontevreden over de muziekkeuze op de feesten waar ze naartoe ging. Wafae, die niet bang is om haar mening te uiten, uitte publiekelijk haar ontevredenheid over de keuze van de tracks in de partyscene totdat ze werd benaderd door een organisatie die haar de kans gaf om zelf de tracks te gaan draaien. Hoewel ze nooit overwogen had om DJ te worden, geloofde ze dat de dancescene toe was aan een nieuwe 'swing' van beats en dus zette ze zich in voor dit doel. Met de hulp van een persoonlijke DJ mentor leerde ze in slechts een paar maanden tijd het mengpaneel onder de knie te krijgen.

Haar grote liefde voor Newskool, Hip Hop en R&B bleef niet onopgemerkt en vrij snel na haar intrede in de DJ scene draaide ze al op enkele legendarische Urban feesten in de Nederlandse clubscene. Met het statement "well-dressed clubbing" probeert ze de harten van de Urban muziekfanaten te veroveren. Na een jaar tijd begon ze zich wat meer te richten op up-tempo beats en begon ze interesse te krijgen in Moombahton. DJ WEF heeft echter nooit haar passie voor Urban verloren en daagt zichzelf uit door het beste van beide muziekstijlen te combineren om een sfeer te creëren die ervoor zorgt dat de mensen in de club niet meer terug naar huis willen.

Vunzige Deuntjes en DJ WEF zijn geen onbekenden van elkaar. De kersverse, en tevens eerste vrouwelijke 'FunX Best DJ Of The Year', is regelmatig terug te vinden achter de draaitafels bij een vunzig feestje. De langdurige samenwerking krijgt nu een vervolg in de studio: WEF en Vunzige Deuntjes Soundsystem droppen vandaag de gezamenlijke track 'Obsessed', waarbij DJ WEF zelf achter de microfoon is gedoken en de vocalen verzorgt.

DJ WEF boekingen

Wilt u DJ WEF boeken voor uw gelegenheid? Deze act is via Evenses te boeken voor uw evenement. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Bij evenses kunt u:

  • DJ WEF boeken
  • Catering bestellen
  • Bands boeken
  • DJ's boeken
  • Fotografen inhuren

Bij Evenses is kwaliteit erg hoogstaand, Daarom werken wij alleen maar met professionele artiesten.

DJ WEF boekingen zorgen altijd voor veel plezier, ook staan de DJ WEF boekingen bekend als een groots feest spektakel.

Vergelijkbare acts

The Blockparty

The Blockparty

Dit duo met de hit "Huts" laat zeker het feest losbarsten

prijs op aanvraag
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.