< Terug naar overzicht

Glennis Grace boeken

Glennis Grace één van de beste zangeressen die ons land rijk is!
Prijs op aanvraag
5

Referenties

"Wat een dijk van een stem.. Waanzinnig!"
Jacqueline
5
"Spetterend optreden! Wat kun jij goed schakelen tussen uitbundige liedjes en emotionele nummers.. Respect. Dank je wel voor deze mooie avond."
Marieke
5
"Nog nooit iemand die live zong zo horen zingen, echt te gek !"
Paul
4

Glennis Grace boeken

Glennis Grace begon al op jonge leeftijd met zingen. Het begon allemaal op 11-jarige leeftijd toen zij samen met Julio Iglesias optrad. Op 16-jarige leeftijd steelt zij wederom mening hart door haar optreden bij de Soundmixshow. Glennis Grace haar carrière is enorm rijk, zo is het Eurovisie Songfestival er onderdeel van, maar ook intieme en kleine concerten passen bij Glennis Grace.

 

Glennis Grace wordt echt bekend door haart vertolking van Whitney Houston's 'One Moment in Time'. Met deze cover veroverde ze veel harten en won daardoor ook het programma. In 2005 vertegenwoordigd Glennis Nederland bij het Eurovisie Songfestival in Kiev. Na haar deelname aan het Eurovisie Songfestival besluit Glennis alleen maar door te gaan in het Nederlands. Eind maart 2011 ging het weer hard voor Glennis, dankzij haar deelname aan het tv-programma De beste zangers van Nederland. De tweede aflevering van het programma zong Glennis het nummer 'Afscheid' van de groep Volumia!. Het nummer werd zo goed ontvangen door het publiek, dat Glennis enorm veel boekingen rijker was. Begin 2012 verscheen haar studioalbum 'This Is My Voice' met een mix van Engelse en Nederlandstalige liedjes. Glennis was ook jury-lid bij de talentenjacht 'The Next Pop Talent' op SBS 6. In 2013 sloot Glennis zich aan bij de formatie 'Ladies of Soul'. Een van de bekendeste nummers van Glennis is 'Afscheid' deze kwam in 2011 uit. 

 

Wilt u Glennis Grace boeken voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of evenement? Deze act is via Evenses te huren voor uw verjaardag en feest. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Suggesties voor bij deze act

Fotohokje boeken bruiloft feest

Fotohokje huren

Fotohokje

Fotohokje huren

FotohokjeEen leuk en grappig aandenken voor uw gasten met foto's van het fotohokje.545,-Lees meer
fotograaf bruiloft huren

Fotograaf

Fotograaf

Fotograaf

FotograafEen prachtige fotoreportage van uw feest, evenement of bruiloft. 295,-Lees meer
mr probz boeken feest evenement

Mr Probz boeken

Bekende zangers

Mr Probz boeken

Bekende zangersWaves zorgde voor zijn doorbraak in Nederland. Hij en zijn zwoele stem zijn bij ons te boeken.2999,-Lees meer
nielson boeken bruiloft evenement

Nielson boeken

Bekende zangers

Nielson boeken

Bekende zangersMeezingers als 'Sexy Als Ik Dans' maken uw feest onvergetelijk!7645,-Lees meer