Glennis Grace boeken

Wilt u Glennis Grace boeken voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of evenement? Via Evenses kunt u Glennis Grace boeken. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact op met één van onze professionals.

Glennis Grace begon al op jonge leeftijd met zingen. Het begon allemaal op 11-jarige leeftijd toen zij samen met Julio Iglesias optrad. Op 16-jarige leeftijd steelt zij wederom mening hart door haar optreden bij de Soundmixshow. Glennis Grace haar carrière is enorm rijk, zo is het Eurovisie Songfestival er onderdeel van, maar ook intieme en kleine concerten passen bij Glennis Grace.

Glennis Grace boeken prijs.jpg

Biografie Glennis Grace

Glennis Grace wordt echt bekend door haart vertolking van Whitney Houston's 'One Moment in Time'. Met deze cover veroverde ze veel harten en won daardoor ook het programma. In 2005 vertegenwoordigd Glennis Nederland bij het Eurovisie Songfestival in Kiev ze zong daar my impossible dream. Na haar deelname aan het Eurovisie Songfestival besluit Glennis alleen maar door te gaan in het Nederlands.

Eind maart 2011 ging het weer hard voor Glennis, dankzij haar deelname aan het tv-programma De beste zangers van Nederland. De tweede aflevering van het programma zong Glennis het nummer 'Afscheid' van de groep Volumia!. Het nummer werd zo goed ontvangen door het publiek, dat Glennis enorm veel boekingen rijker was.

Begin 2012 verscheen haar studioalbum 'This Is My Voice' met een mix van Engelse en Nederlandstalige liedjes. Glennis was ook jury-lid bij de talentenjacht 'The Next Pop Talent' op SBS 6. In 2013 sloot Glennis met haar zangkwaliteiten zich aan bij de formatie 'Ladies of Soul'. Samen met Trijntje Oosterhuis, Edsilia Rombley, Candy Dulfer en Berget Lewis. Een van de bekendeste nummer 1 hit van Glennis is 'Afscheid' deze kwam in 2011 uit. In 2012. gaf Glennis Grace een geweldig mooi optreden in de Heineken music hall.

Glennis Grace boeken

Wilt u Glennis Grace boeken voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of evenement? Glennis Grace boeken via Evenses voor uw verjaardag en feest. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden over het boeken van Glennis Grace.

Bij evenses kunt u:

Bij Evenses is kwaliteit erg hoogstaand, hierdoor werken wij alleen maar met professionele artiesten.

Glennis Grace boekingen zorgen altijd voor veel plezier, ook staan de Glennis Grace boekingen bekend als een groots feest spektakel.